Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hadi karar verinde üyelik alalim ona göre orda okeyleselim

Kızlar ben cıkayım hic cıkmak istemiyom ama tel beni cıldırtıyo iyi gecelerr öpüyorum hepinizi güzel anne adaylarıııııııı

yok daha neler bu kaar da ıskalamak o kada akrabası var soyleye soyleye teyzeyı dedıı emmıı gızıyım deseydın barımm

Valla emmi kizlarimda buralarda degildir diye dusunuyorum bayagi iskalar yani ne yapsa tutmaz

karar verşnce yazın hdi anam negadar nazlandınız sankı hepımızın bırbırımızden gızledıgı bısı ar anam nolcakkk kım nerden bıılcek akrabaysanda e dolayısı ıle sende onun akrabası olucan yanı ıkınızın de elı mahkum olur rahat olur daıverelın bagalım ggızzzzzlllllllllaaaaaaaaarrrrrrrrrr

gamyun ne kızlarr, valla başka siteye kocam kızar falan bilemedim kiiii, burda olaydı iyiydiiiiiiii

Canim orasi sadece oyun sitesi cesit cesit oyunlar var okey pisti vs tarzi.. kelime oyunlari vb.
orasi olmassa mynette oynayalim nasil isterseniz bende bizimkinden izin alicam tabi :)

Son düzenleme:
Kızlar ben cıkayım hic cıkmak istemiyom ama tel beni cıldırtıyo iyi gecelerr öpüyorum hepinizi güzel anne adaylarıııııııı
iyi gecelerr tatlımmmm

ben her türlü uyarım sorun yok canlar konuştuğum insanlarıda merak etmiyo değilim hanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…