aha sol kasıgım agrıyor hamılemıyımmmmmmmmmmm
yok anacım ne belirtisi tık yok.......benim bat 8 ekim canım, 2 gün aramız var, ayyyy bi bakmışsın hamişiz ee belirti falan varmı, benim karın alt bölgem kasığım vee belim ağrıyo sürekkklii
ne diyorsunuz konu acalimmi ama sanmiyorum olacagini
bilmem tanidiklar filan cakar makargamyuna gidelim daha iyi burdan karar verip orda bulusurz
eveeeet kızlaaar hadi okey odaları açılsııınnnn
yok anacım ne belirtisi tık yok.......
ooooooyyy inşallahhhhhhepinize dua ediyorum
kız tanıdıkların nerden bulsun senibelkide teyzenin kızıyım haberin yok hemi
hadı bagalım gelsın bebıslerİnsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olamazsin cünkü teyzem yok
yok daha neler bu kaar da ıskalamak o kada akrabası var soyleye soyleye teyzeyı dedıı emmıı gızıyım deseydın barımm
hadı karar verdıysen acacam hee
ben olur derım hemde super yıne burdakı gıbı ısımlerle cok guzel olur v
Kızlar ben cıkayım hic cıkmak istemiyom ama tel beni cıldırtıyoiyi gecelerr öpüyorum hepinizi güzel anne adaylarıııııııı
gamyun ne kızlarr, valla başka siteye kocam kızar falan bilemedim kiiii, burda olaydı iyiydiiiiiiii
hadi bakalım bu ay kim vercek Allahın izni ile müjdeli haberi
iyi gecelerr tatlımmmmKızlar ben cıkayım hic cıkmak istemiyom ama tel beni cıldırtıyoiyi gecelerr öpüyorum hepinizi güzel anne adaylarıııııııı
karar verşnce yazın hdi anam negadar nazlandınız sankı hepımızın bırbırımızden gızledıgı bısı ar anam nolcakkk kım nerden bıılcek akrabaysanda e dolayısı ıle sende onun akrabası olucan yanı ıkınızın de elı mahkum olur rahat olur daıverelın bagalım ggızzzzzlllllllllaaaaaaaaarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?