Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kk da keşke okey masası olsaydoııı bee, valla daha dert falan kalmazdı kıızz, bebiş aklımıza gelmezdi, çok iyi olur duuu neden açmıyolarrr

ben hem kızartma yapıyom hem salata yapıyom hem burda okuyom hem yazıyom hemde gonderıyorum yanı
vaaaooooovvv hızlı olduğunuz kadar tembelsinizde kuzum bu ne yahuu bugün herkez basit yemekler yapıyor nedir bu heriflerin çektiği
ohhhhhhhhh bu çalışmayla ikizler olur hadi bagalım belki üçüzlerimizde olur
üçer beşerr yapcaz artık bizi kim tutarr beee dermişim sonrada ayın 27'sinde aha böyle mal gibi kalırmışım
benim kasıklar ve bel ağrısı aldı başını gidiyoooo ;(
nedenn kiii bebüş müü geliyooo

ayın altıs bat hiç belirtide yok bakalıl hayırlısı bayram müjdem olur inş...

kk da keşke okey masası olsaydoııı bee, valla daha dert falan kalmazdı kıızz, bebiş aklımıza gelmezdi, çok iyi olur duuu neden açmıyolarrr

kızlarr facebookta gizli grup kuralım mı? okeyde oynarızz

kızzzzzzlarrrrrr kızzzzlaaaaaaarrr öyle sabahtan akşama kadar topikte geyik yapmaklaa bebiş olmazzz.. bütün gün burdasınız hangi ara çalışıyosunuz yahuu :122:
Calisma yapmiyoruz biz kafamiza gore
Napim anam sizin gibi bilgisayarım yok ki varda perti cıktı bozuk telden girmek ne zor biliyon mu seeeeennnnnnnnn
biliyorum eli tutuluyor insanin

Bilmem ki bi konu mu acsam ne yapsam

gelır belkiiiiiiiiiii:2::2::2:

hay ağzını seveyiiim inşallah canımcım öyle umut ediyorum ama inşallah umutlarım boşa çıkmaz

onu bende çok severım ozellıkle ayakta uyuyan kedıler favorımmmmmm kankam sna bişi diyen olursa cıs yaparım onu annemın ayakkabılarıyla doverım

Kızlarrrrr duydunuz demirbasııııı ben koruma altındayım artıkkkkkk sagooollll bacııımmmmmmm

canım evet çok giremiyorum benm eşim sürekli evde ve artık ders de çalışmam lazım üstüne evim inşaata giriyo anlayacağın yoğunum arada bakıp kaaçıyorum hemen

canım evet çok giremiyorum benm eşim sürekli evde ve artık ders de çalışmam lazım üstüne evim inşaata giriyo anlayacağın yoğunum arada bakıp kaaçıyorum hemen

benim bat 8 ekim canım, 2 gün aramız var, ayyyy bi bakmışsın hamişiz ee belirti falan varmı, benim karın alt bölgem kasığım vee belim ağrıyo sürekkklii

hay ağzını seveyiiim inşallah canımcım öyle umut ediyorum ama inşallah umutlarım boşa çıkmaz

ooooooyyy inşallahhhhh hepinize dua ediyorum

bilmem tanidiklar filan cakar makar gamyuna gidelim daha iyi burdan karar verip orda bulusurz

kız tanıdıkların nerden bulsun seni belkide teyzenin kızıyım haberin yok hemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…