vaaaooooovvv hızlı olduğunuz kadar tembelsinizde kuzumben hem kızartma yapıyom hem salata yapıyom hem burda okuyom hem yazıyom hemde gonderıyorum yanı
üçer beşerr yapcaz artık bizi kim tutarr beeeohhhhhhhhh bu çalışmayla ikizler olur hadi bagalım belki üçüzlerimizde olur
nedenn kiii bebüş müü geliyooobenim kasıklar ve bel ağrısı aldı başını gidiyoooo ;(
Sagol kankim benimmmbi yandan da tv de komik hayvan videoları var onu izliyom öldüm gükmekten yaaaa
kk da keşke okey masası olsaydoııı bee, valla daha dert falan kalmazdı kıızz, bebiş aklımıza gelmezdi, çok iyi olur duuu neden açmıyolarrr
Calisma yapmiyoruz biz kafamiza gorekızzzzzzlarrrrrr kızzzzlaaaaaaarrr öyle sabahtan akşama kadar topikte geyik yapmaklaa bebiş olmazzz..bütün gün burdasınız hangi ara çalışıyosunuz yahuu :122:
biliyorum eli tutuluyor insaninNapim anam sizin gibi bilgisayarım yok ki varda perti cıktı bozuktelden girmek ne zor biliyon mu seeeeennnnnnnnn
kk da keşke okey masası olsaydoııı bee, valla daha dert falan kalmazdı kıızz, bebiş aklımıza gelmezdi, çok iyi olur duuu neden açmıyolarrr
vaaaooooovvv hızlı olduğunuz kadar tembelsinizde kuzumbu ne yahuu bugün herkez basit yemekler yapıyor nedir bu heriflerin çektiği
anam kayınvalıdeye gıttım nabimmm belki hamişimdir bu aylar ele geçmez hazır bemkıde bıraz umutlandı barı nazlanım
üçer beşerr yapcaz artık bizi kim tutarr beeedermişim sonrada ayın 27'sinde aha böyle mal gibi kalırmışım
tabı canımmm bır kereden ne guzelll
nedenn kiii bebüş müü geliyooo
ayın altıs bat hiç belirtide yok bakalıl hayırlısı bayram müjdem olur inş...
vaaaooooovvv hızlı olduğunuz kadar tembelsinizde kuzumbu ne yahuu bugün herkez basit yemekler yapıyor nedir bu heriflerin çektiği
üçer beşerr yapcaz artık bizi kim tutarr beeedermişim sonrada ayın 27'sinde aha böyle mal gibi kalırmışım
nedenn kiii bebüş müü geliyooo
onu bende çok severım ozellıkle ayakta uyuyan kedıler favorımmmmmmkankam sna bişi diyen olursa cıs yaparım onu annemın ayakkabılarıyla doverım
kızlarr facebookta gizli grup kuralım mı? okeyde oynarızz
Calisma yapmiyoruz biz kafamiza gore
biliyorum eli tutuluyor insanin
Bilmem ki bi konu mu acsam ne yapsam
Calisma yapmiyoruz biz kafamiza gore
biliyorum eli tutuluyor insanin
Bilmem ki bi konu mu acsam ne yapsam
aha sol kasıgım agrıyor hamılemıyımmmmmmmmmmm
kızlarr facebookta gizli grup kuralım mı? okeyde oynarızz
canım evet çok giremiyorum benm eşim sürekli evde ve artık ders de çalışmam lazım üstüne evim inşaata giriyo anlayacağın yoğunum arada bakıp kaaçıyorum hemen
Benim kocis oynar da ben bilmem gecen ya bu okey neyle oynanıyo dedim iyice bi dalga gecti sanki 40 yıllık okeyciyim
hay ağzını seveyiiim inşallah canımcım öyle umut ediyorum ama inşallah umutlarım boşa çıkmaz
bilmem tanidiklar filan cakar makargamyuna gidelim daha iyi burdan karar verip orda bulusurz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?