- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
ev alma komsu al,
komsu komsunun külüne muhtactir,
komsu..
komsu...
komsu....
Ben yetisemem bi yandan dizi izliyorum
ne geliyor kııızzz merak ettiim
merhaba kızlar nasılsınz
komşum bi baktım ikimiz hiç kimseye sıra vermemişiz hep biz yazmışız kızlara gaza getirem dedim
kim kazandi vay kumarbaz :d
ya sitede keske okey filan oynansa ne guzel olurdu... önerdim ama konum yayinlanmadi
kızzzzzzlarrrrrr kızzzzlaaaaaaarrr öyle sabahtan akşama kadar topikte geyik yapmaklaa bebiş olmazzz..bütün gün burdasınız hangi ara çalışıyosunuz yahuu :122:
merhaba kızlar nasılsınz
elh. canım bata az kaldı heyecanla bekliyorummerhabaa canımmm iyiyiz kuduruyoruzzsen nasılsın??
kocişimle beeen tabikiside okeyde affetmiyoruz
bizim topik ççooook çalışkan kızıımmm on parmağında, on marifeeettt
hadi at havani at markasi ney
hadi öyleyseeee yarışşhiçte bile ben daaaa çok yazıyom açın bagnnn hadı bagalımm
elh. canım bata az kaldı heyecanla bekliyorum
Napim anam sizin gibi bilgisayarım yok ki varda perti cıktı bozuktelden girmek ne zor biliyon mu seeeeennnnnnnnn
evetttttttttttt ayol çalışmaya gıdıyoruz dıyemıyoz artık utıyoz azıcık hadı bagalımmmmama ip ucu verım canımmm gecesı var geceler bizim ayol istediğimiz saat çalışırık hem sabah daha iyiymiş spermler daha canlı oluyormuşşş yani utandım beyaa
hadi öyleyseeee yarışş
kaç günün kaldı canım? belirtin var mı?
veeee ince bir ayrıntı kızlar eğer eşinizin sperm kalitesinde sorununuz varsa ovülasyon çatlama gününüzen önce 3-4 gün perhiz yapın 5 günü bulmasın sperm kalitesi düşebilir..ilişkiden yarım saat evvelde sert bi kahve yapın..spermenlerr coşsunnn
ben bilirim kardesım sen gec yaz ben sana yazarım ayoll
veeee ince bir ayrıntı kızlar eğer eşinizin sperm kalitesinde sorununuz varsa ovülasyon çatlama gününüzen önce 3-4 gün perhiz yapın 5 günü bulmasın sperm kalitesi düşebilir..ilişkiden yarım saat evvelde sert bi kahve yapın..spermenlerr coşsunnn
benim kasıklar ve bel ağrısı aldı başını gidiyoooo ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?