amaaan her tarafı çıtır olsa nolurhemen korumaya kötülemeye geçiyoz aman herkes kendi derdindedir kimse seve isteye gelmiyodur
günaydın bayenlerrrr evettttttttt kaldı 8 gün ama bende belirti neyim yokkkkk
canım anlıyorum .
bende de varmış p.over ama çocuk olmaya engel değil dedi doktor. eşimde ciddi problem çıkmıştı tüpbebek son çözüm dedi bize..
bu kış yapacaktık tüp ama bi dehocaya gidelim dedik.. hoca da bende subya olduğunu söyledi. tedavi etti beni.. 3 ay sonra olur demişti.. bu ayın sonunda 3 ay bitiyor...bizde heyecanla bekliyoruz. ama şuanda adetim ve bitmiyor.
günnaaaydıın canlarımmm, benimde 5 gün kaldı galiba bebiş yyookk
gerginnnnnnnnnnnnnnnnn 8 gün kaldı esoşşşş
aynenn öle yaa..zaten akşamcı olunca çoğu çalışan kısım..
herkez böle uykusuz yorgun modundaydı..
birde hocaları falan tanımıyoruz..
zamanla oturur herşey..
ama ben çok gaza geldimm yaa...
kızlar , benim çocuk hayali 5-6 ay askıya alındı sanırım , yani istesemde olmaz
eşimin romatizması nüksetti değerleri yükselmiş yani, kullandığı bi ilacı 4-5 aydır kullanmıyodu ,
şimdi tekrar başlamak zorunda kaldı o ilaç da sperm sayı ve kalitesini ciddi anlamda düşürüp geçici kısırlığa nedne oluyomuş
o ilacı bıraktıktan 2-3 ay sonra normale dönüyomuş spermler, o yüzden 6 ay benden tık yok anlıycanız, hayırlısı
değerler düzelsinde sonrasında devam ederim artık
hayırlısı olsun canım sağlık her şeyden önemli geçmiş olsun
oturur tabi cnm , zaten yanlızda değilsin eşin yanında sıkılmazsın aralarda
ne güzel gaza gelmen , hep bu gazla devam edersin umarım ,
eşimin romatizması nüksetti değerleri yükselmiş yani, kullandığı bi ilacı 4-5 aydır kullanmıyodu ,
şimdi tekrar başlamak zorunda kaldı o ilaç da sperm sayı ve kalitesini ciddi anlamda düşürüp geçici kısırlığa nedne oluyomuş
o ilacı bıraktıktan 2-3 ay sonra normale dönüyomuş spermler, o yüzden 6 ay benden tık yok anlıycanız, hayırlısı
tatlım siz yinede korunmayın belki gelir bebek hiç belli olmaz..
ama tabi ilaç bebeğe zarer verirse onu bir sorun araştırın...
valla kuzum gaza geldim inş devam eder...
çok geçmiş olsun
selam kizlar nasilsiniz bakalim?
benim kahverengi akintim dün aksam adete döndü.. tahmin etmistim zaten..
canım hayırlısı inşallah bidahaki aya inşallahhhselam kizlar nasilsiniz bakalim?
benim kahverengi akintim dün aksam adete döndü.. tahmin etmistim zaten..
kibbbbbbbbbbbb son 5 :118:
gunaydın kiim nabıyonuz bakım benımkıne de 9 gun kaldıııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?