Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

amaaan her tarafı çıtır olsa nolur hemen korumaya kötülemeye geçiyoz aman herkes kendi derdindedir kimse seve isteye gelmiyodur

aynenn öle yaa..zaten akşamcı olunca çoğu çalışan kısım..
herkez böle uykusuz yorgun modundaydı..
birde hocaları falan tanımıyoruz..
zamanla oturur herşey..
ama ben çok gaza geldimm yaa...

hayırlısı olsun canım bana da dr engel degıl demıstı bende yumurta tembelliği de olunca engel oluyor hıc korunmadım ama hamıle de kalamadı m ılac ve iğne tedavsı oldum hala bişi yok .gerçi 12 sinde belli olacak.bırde ben çok araştırdım bunu bu şekilde bebek sahıbı olmak çok zor 10 yıldır cocugu olmayanlar var bende basladım zaten bakalım.tıbben mumkun olan bişi bence hocara pek guvenme yıne de ne bılım ben ınanırıımm ama şıhhh lara o da bir kere bır tanesı benı tedvı ettı dua fılan ogun bugundur bende 1 lira bile almadı.inşallah yine de ondandır ve bu ay bebiş sahıbı olacagın ı öğrenırsın.belki böylesi de iyiolur baze n hanı koca karı ilaçlarına laf söylerler ya ama normal ilaç fayda etmezken onlardan buluruz çareyı bakalım beklıyorum senden haberler .

kızlar , benim çocuk hayali 5-6 ay askıya alındı sanırım , yani istesemde olmaz

eşimin romatizması nüksetti değerleri yükselmiş yani, kullandığı bi ilacı 4-5 aydır kullanmıyodu ,

şimdi tekrar başlamak zorunda kaldı o ilaç da sperm sayı ve kalitesini ciddi anlamda düşürüp geçici kısırlığa nedne oluyomuş

o ilacı bıraktıktan 2-3 ay sonra normale dönüyomuş spermler, o yüzden 6 ay benden tık yok anlıycanız, hayırlısı

değerler düzelsinde sonrasında devam ederim artık

aynenn öle yaa..zaten akşamcı olunca çoğu çalışan kısım..
herkez böle uykusuz yorgun modundaydı..
birde hocaları falan tanımıyoruz..
zamanla oturur herşey..
ama ben çok gaza geldimm yaa...

oturur tabi cnm , zaten yanlızda değilsin eşin yanında sıkılmazsın aralarda

ne güzel gaza gelmen , hep bu gazla devam edersin umarım ,

hayırlısı olsun canım sağlık her şeyden önemli geçmiş olsun

oturur tabi cnm , zaten yanlızda değilsin eşin yanında sıkılmazsın aralarda

ne güzel gaza gelmen , hep bu gazla devam edersin umarım ,

tatlım siz yinede korunmayın belki gelir bebek hiç belli olmaz..
ama tabi ilaç bebeğe zarer verirse onu bir sorun araştırın...
valla kuzum gaza geldim inş devam eder...

çok geçmiş olsun

tatlım siz yinede korunmayın belki gelir bebek hiç belli olmaz..
ama tabi ilaç bebeğe zarer verirse onu bir sorun araştırın...
valla kuzum gaza geldim inş devam eder...

yok cnm gecici kısırlık yapıyomuş hiç ümit yok yani, olmadığı için nette bakındım hiçbişi yazmıyo bu durumla alakalı yinede sorarız bakalım

İnşallh bakalım , daha zaman var dimi kpss başvuularına, bende başvurucam hiç girmedim bi deniyim diyorum ,ne zaman kayıt biliyosundur sen

selam kizlar nasilsiniz bakalim?
benim kahverengi akintim dün aksam adete döndü.. tahmin etmistim zaten..

selam kizlar nasilsiniz bakalim?
benim kahverengi akintim dün aksam adete döndü.. tahmin etmistim zaten..
canım hayırlısı inşallah bidahaki aya inşallahhh
kibbbbbbbbbbbb son 5 :118:

çok heyecanlı değilim bugün sanki bebişim yok gibi gibi

sovr canım bak bizim arkadaşın eşi kullanıyodu diyorum kaç senedir romatizma ilacı hemde ileri derecede onun, doktor bebğiniz olmaz bu ilaçları kullanırklen demiş, 2. yi doğuracak bir ay sonra bence hemen pes etmeyin, çocuklarda sağlam çok şükür bi sıkıntı yoıkk
gunaydın kiim nabıyonuz bakım benımkıne de 9 gun kaldıııııııııııı

tatlişkoomm 9 gün nedir ki, dicem ama ççoook günnn

İnşallh kib, tabi umut kesilmezde ben nedense umutsuzlaştım iyice

bide nette de gecici kısırlık yapar diyo, dediğin gibi Allahtan umut kesilmez, hayılısı artık

Merhabalar

tivitinin gazına gelip akşam yaptım test
ama bebiş yok

regly de yok daha
kahverengi akıntı çok azıcık geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…