ben sizi karıştırdım ya aboooovvvvv bitterim kusura kalma
Esi neye kiziyor ki alla alla..
Camlari sildim simdi tozlara gececegim ordan da yerleri silip yemege girisecegim
akıntısı varmış kahverengi galiba test yapmış negatif çıkmış eşi de kızmış niye erkenden yaptın diyeay kendimi bi an dedikodu yapıyomuş gibi hissettim aybizim nerdesinnn ?
afferim sana :)
benim de perdeler yıkanmadan kaldı bir ara yıkamam lazım
kız ne tatlı imzan var senin
ben de istiyorum öyle bişi bana da bul :))
benimki de kızdı :)) ne acele ediyorsun diye
afferim sana :)
benim de perdeler yıkanmadan kaldı bir ara yıkamam lazım
kız ne tatlı imzan var senin
ben de istiyorum öyle bişi bana da bul :))
benimki de kızdı :)) ne acele ediyorsun diye
ben sizi karıştırdım ya aboooovvvvv bitterim kusura kalma
Dün tesaduf buldumm sirin deme
senden sana bahsediyor zaten
şaşkın seni
hiç güleceğim yoktuuuu
kız tiviti sen söyle o zaman aybizim regly mi oldu batı en sona çekmişin de ondan sordum
aybizim regl oldumu haberim yok ama olmadi sanirim daha ya oldumu ki yok yok olmadi belli degildi sanirim onun bat tarihi
Gidiyorum Ben temizlik beni bekler tozlari alacagim.. mola verince gelirim yine
tabiki canım hayırlısı olsun...evet çok uğraşanlar var dediğin gibi 10 yıl falan ben de çok duyuyorum.. ama tek çare tüp ya da aşılama dediyse doktor beklemenin bi gereği yok diye düşünüyorum..hayırlısı olsun canım bana da dr engel degıl demıstı bende yumurta tembelliği de olunca engel oluyor hıc korunmadım ama hamıle de kalamadı m ılac ve iğne tedavsı oldum hala bişi yok .gerçi 12 sinde belli olacak.bırde ben çok araştırdım bunu bu şekilde bebek sahıbı olmak çok zor 10 yıldır cocugu olmayanlar var bende basladım zaten bakalım.tıbben mumkun olan bişi bence hocara pek guvenme yıne de ne bılım ben ınanırıımm ama şıhhh lara o da bir kere bır tanesı benı tedvı ettı dua fılan ogun bugundur bende 1 lira bile almadı.inşallah yine de ondandır ve bu ay bebiş sahıbı olacagın ı öğrenırsın.belki böylesi de iyiolur baze n hanı koca karı ilaçlarına laf söylerler ya ama normal ilaç fayda etmezken onlardan buluruz çareyı bakalım beklıyorum senden haberler .
kızlar , benim çocuk hayali 5-6 ay askıya alındı sanırım , yani istesemde olmaz
eşimin romatizması nüksetti değerleri yükselmiş yani, kullandığı bi ilacı 4-5 aydır kullanmıyodu ,
şimdi tekrar başlamak zorunda kaldı o ilaç da sperm sayı ve kalitesini ciddi anlamda düşürüp geçici kısırlığa nedne oluyomuş
o ilacı bıraktıktan 2-3 ay sonra normale dönüyomuş spermler, o yüzden 6 ay benden tık yok anlıycanız, hayırlısı
değerler düzelsinde sonrasında devam ederim artık
selam kizlar nasilsiniz bakalim?
benim kahverengi akintim dün aksam adete döndü.. tahmin etmistim zaten..
Merhabalar
tivitinin gazına gelip akşam yaptım test
ama bebiş yok
regly de yok daha
kahverengi akıntı çok azıcık geliyor
bitterimm bata kaç gün var, bende yaptım bugün ama negatif bat 8 :2:daha erken ama
bugün esoşşşşşşşş yokniyeki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?