Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Camlari sildim simdi tozlara gececegim ordan da yerleri silip yemege girisecegim

afferim sana :)
benim de perdeler yıkanmadan kaldı bir ara yıkamam lazım

kız ne tatlı imzan var senin
ben de istiyorum öyle bişi bana da bul :))

akıntısı varmış kahverengi galiba test yapmış negatif çıkmış eşi de kızmış niye erkenden yaptın diye ay kendimi bi an dedikodu yapıyomuş gibi hissettim aybizim nerdesinnn ?

benimki de kızdı :)) ne acele ediyorsun diye

afferim sana :)
benim de perdeler yıkanmadan kaldı bir ara yıkamam lazım

kız ne tatlı imzan var senin
ben de istiyorum öyle bişi bana da bul :))

benimki de kızdı :)) ne acele ediyorsun diye

Dün tesaduf buldumm sirin deme
senden sana bahsediyor zaten

Dün tesaduf buldumm sirin deme
senden sana bahsediyor zaten

çok özür bitter ben aybizimlen karıştırdım yaaaaaa offfff senin eşin kızmıştı test yapan sendin ayyy kafam bi dünya

bitter senin dedikodunu sana yapmışımmmm yaniiii

şaşkın seni
hiç güleceğim yoktuuuu

kız tiviti sen söyle o zaman aybizim regly mi oldu batı en sona çekmişin de ondan sordum

aybizim regl oldumu haberim yok ama olmadi sanirim daha ya oldumu ki yok yok olmadi belli degildi sanirim onun bat tarihi

Gidiyorum Ben temizlik beni bekler tozlari alacagim.. mola verince gelirim yine

tabiki canım hayırlısı olsun...evet çok uğraşanlar var dediğin gibi 10 yıl falan ben de çok duyuyorum.. ama tek çare tüp ya da aşılama dediyse doktor beklemenin bi gereği yok diye düşünüyorum..
sen de üzülme ya inşallah olur hayırlısıyla beklemediğin bi anda geliverir.. benim ablamda tıpkı senin gibi her şeyi denedi ama ilk aşılamada tuttu bebeği 3 yılın sonunda hamile kaldı..
hoca işine gelince ben de hertürlüsüne gitmem ama bu hocayı yakın çevremde duydum. telefonda doğum tarihimizi ve resmimizi görünce bizim hakkımızda çoğu şeyi bildi ne zaman ne sorun yaşadık neyden bunaldık söyledi.. hem biz gitmedik o evimize geliyor..
bide ilaç yapmadı sadece okudu bizi bi kaç kez..
hayırlısı olsun. inşallah olunca mutlaka haberdar edeceğim sizi...

selam kizlar nasilsiniz bakalim?
benim kahverengi akintim dün aksam adete döndü.. tahmin etmistim zaten..

Merhabalar

tivitinin gazına gelip akşam yaptım test
ama bebiş yok

regly de yok daha
kahverengi akıntı çok azıcık geliyor

bitterimm bata kaç gün var, bende yaptım bugün ama negatif bat 8 :2:daha erken ama

bugün esoşşşşşşşş yok niyeki??

burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

burdayımm canlarım cok özledimmmm sizi alıştım ya kopamıyom cok yogundum ya anlatamam mufettiş var hesaplardan kafamız kalkmıyor

sovr geçmiş olsun canım allah şifa versin olur bebişte olur eşinin sıhhati daha önemli

devrem daha erken sana ya belli olmaz ki kanda bile ilşkiden 10 sonra belli oluyomuş tabi geç döllenme olmamışsa

burada 8 9 günüm var en az kafamda bir sivilce cıktııı en büyük adet belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…