Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

İnşallh kib, tabi umut kesilmezde ben nedense umutsuzlaştım iyice

bide nette de gecici kısırlık yapar diyo, dediğin gibi Allahtan umut kesilmez, hayılısı artık

canım işte en yakınım örnek var o yüzden diyorum, yanlışlıkla olmuş güya bebişleri meğer anlatınca anladık ilaç kullanıyodum doktor olmaz deyince çokta dikkat etmedik dedi falan, ümitsizliğe kapılma rabbim bebişini en yakın zamanda verir inşallah

olmazsan 2 gün sonra tekrar dene canım

eşim kızdı hemen yaptım diye..

bitterimm bata kaç gün var, bende yaptım bugün ama negatif bat 8 :2:daha erken ama

canım bat 10 ekim dedim ama işte bayrama kadar gelmesi lazım diyorum gelicekse.
bugün de arkadaş idrarda 6 haftalıkken ancak belli oluyor dedi

Biterim üzme kendini daha bu ilk ay.. yoksada uzulmek yok INSALLAH en kisa zamanda olacak

en başta üzüldüm ama ne yapayım
çalışmalara devam edicez

hepiniz sağolun

burda okuyoruz ya
öncesinde bile öğrenen var
neyse herkesin bünye farklı ne bileyim anlamadım gitti
yoksa da bebişim beklemeye devam edicem

iyi canım aynen , soğuk

bitterim sıkma canını daha kaç gün var ooohhooo, hamiş olsan 9ay nasıl bekliceksin bende öyleyim ama işteee

ben onu da düşündüm
çok sabırsız bir insanımdır

Camlari sildim simdi tozlara gececegim ordan da yerleri silip yemege girisecegim

bilmem ki

geçmişi okuyamadım
aybizim regly mi oldu ya :44::44:

akıntısı varmış kahverengi galiba test yapmış negatif çıkmış eşi de kızmış niye erkenden yaptın diye ay kendimi bi an dedikodu yapıyomuş gibi hissettim aybizim nerdesinnn ?

[video=youtube;6S-es8-Y8oE]http://www.youtube.com/watch?v=6S-es8-Y8oE[/video]

buda günün sarkisi olsun...

akıntısı varmış kahverengi galiba test yapmış negatif çıkmış eşi de kızmış niye erkenden yaptın diye ay kendimi bi an dedikodu yapıyomuş gibi hissettim aybizim nerdesinnn ?

Esi neye kiziyor ki alla alla..

ben sizi karıştırdım ya aboooovvvvv bitterim kusura kalma

Canim gecmis olsun umarim en kisa zamanda eski sagligina kavusur esin de sende bebise en kisa zamanda kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…