Hmm deney mi yapıyon kız üstümdetamam ben bi cektirim de dogumdan cok degildir agrısı
yok canım sen çektiricem dedin ya ondan sebep dediydim neyse allah çektirmesin
ben hiç adanaya gelmedim çok sıcakmış oralar yazın nasıl duruyosunuz ?
Aminnn cnmm klimayla duruyoruzoruc ayında özellikle 19 20 saat klima calısıyo baska türlü dayanılmıyo
Evet desifre oldun safak operasyonuyla mapısa atacaklar seniiisllmmmmmmm
Aminnn cnmm klimayla duruyoruzoruc ayında özellikle 19 20 saat klima calısıyo baska türlü dayanılmıyo
şimdi askılıyla evde durabiliriz
cezam ne ise cekerim
amaa sumeyyab herkes bilmesin lütfen karizmatik olduğumuuu
invoo sana kısaca invoo diyebilirmiyiiimm
hamiş değilimyaa hiç hamişmişim gibi gelmiyoo, son gün bana haber ver bariiibitest yapayım adettendirr
Hosgeldin loo ben de cumartesi yapacamBen geldim... ama cok yorgunum belim tutuldu valla.. ama evde mis gibi oldu yarinda yazliklari kaldirip kisliklari cikardikmi tamamdir
anladım canım aşılama ne zaman ?
Rahim filmi ben cekinmedim ama arkadasim cekildi biraz acitiyomus ama agris kesici alinca cok az hissediliyomus galiba.
Bende ilk asilama tutmazsa cekincem rahim filmini :26:
Ben geldim... ama cok yorgunum belim tutuldu valla.. ama evde mis gibi oldu yarinda yazliklari kaldirip kisliklari cikardikmi tamamdir
amaa sumeyyab herkes bilmesin lütfen karizmatik olduğumuuu
invoo sana kısaca invoo diyebilirmiyiiimm
hamiş değilimyaa hiç hamişmişim gibi gelmiyoo, son gün bana haber ver bariiibitest yapayım adettendirr
Memnun oldum
evet taniyorum saçakliyi
Olsun sonucta karanlik isler cevirmiyoruz ya kim ne diycek eslerimiz bildikten sonra
Misal ben su anda esimle küsüm ama tam karsisinda chat yapiyom kk da
Dusunuyorum ben 2 senedir istiyorum da nasip kismet asilamam olacak gelecek aya Allah nasip ederse o zaman olur
Pco var bende yumurtaliklarim zayif calisiyo :44:
Hosgeldin loo ben de cumartesi yapacam
Ha soyle isini gucunu yap otur kosene
Valla simdi adetin 5. gunundeyim izine gitmseydim eger temmuzda olacakti, dr a tekrar gidicez o karar vercek sanirim sonraki adette olur
hadi canım burası buzzzzzzzz 2 gündür
Ben normalde cuma gunleri yaparimda.. bugun camlara girisince butun eve giristim
yarinda hic olmazsa sade kiyafetler var ayakkabilar kalkacak botlar gelecek..
Rahim filmi ben cekinmedim ama arkadasim cekildi biraz acitiyomus ama agris kesici alinca cok az hissediliyomus galiba.
Bende ilk asilama tutmazsa cekincem rahim filmini :26:
Asılama öncesi cekiliyo rahim filmi sen niye cektirmiyon ki
Ben daha baslamadım bile bizim bura soguk degil daha bayram temizliginde cıkarırım ancak ellerine saglııkkkkkkk
eee kibcim ne var ne yok
bana bi de bunu ekle
Ben dısarıda hala gömlekle geziuom bırak evin icini
ruh halim:26:
Benimki cok karısık baktım ifadelere de bana uygun bi sey yok
Aman kislik yazlik hazirligim yok kiyafetlerde ust rafta kislik altta yazlik olur hep 3 senedir
Ayakkabilarda da oyle
Kiz bak ne buldum sana da gosteriyim onu yarin hemen yapcam ve artik gidip gidip marketten almaya son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?