Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

amaa sumeyyab herkes bilmesin lütfen karizmatik olduğumuuu

invoo sana kısaca invoo diyebilirmiyiiimm

hamiş değilimyaa hiç hamişmişim gibi gelmiyoo, son gün bana haber ver bariii bitest yapayım adettendirr

ok de tabi ki canım o hiç belli olmuyomuş bazısında hiç belirti olmuyomuş hatta bi forumda okudum ilk günler belirtisi olmayan hamilelikler daha saglıklıymış bebiş kolayca yerleşmiş demekki sorunsuz diye yazmışlardı belinde agrı olasnlar genelde düşükle sonuçlasnıomuş ole yazmışlar bilmiom doğrumu ama tabi bi goğsümüz şişeydi yerleşme kanaması olaydı içimiz rahatlardı ama napalım böyle beklicikkk adanalılar gibim konuştum

Ben geldim... ama cok yorgunum belim tutuldu valla.. ama evde mis gibi oldu yarinda yazliklari kaldirip kisliklari cikardikmi tamamdir
Hosgeldin loo ben de cumartesi yapacam
Ha soyle isini gucunu yap otur kosene
anladım canım aşılama ne zaman ?

Valla simdi adetin 5. gunundeyim izine gitmseydim eger temmuzda olacakti, dr a tekrar gidicez o karar vercek sanirim sonraki adette olur

Rahim filmi ben cekinmedim ama arkadasim cekildi biraz acitiyomus ama agris kesici alinca cok az hissediliyomus galiba.
Bende ilk asilama tutmazsa cekincem rahim filmini :26:

Asılama öncesi cekiliyo rahim filmi sen niye cektirmiyon ki
Ben geldim... ama cok yorgunum belim tutuldu valla.. ama evde mis gibi oldu yarinda yazliklari kaldirip kisliklari cikardikmi tamamdir

Ben daha baslamadım bile bizim bura soguk degil daha bayram temizliginde cıkarırım ancak ellerine saglııkkkkkkk
amaa sumeyyab herkes bilmesin lütfen karizmatik olduğumuuu

invoo sana kısaca invoo diyebilirmiyiiimm

hamiş değilimyaa hiç hamişmişim gibi gelmiyoo, son gün bana haber ver bariii bitest yapayım adettendirr
eee kibcim ne var ne yok

inşallah canım sende anne olursun bende cok memnun oldum eşim brazdan gelincede kıyamet kopacak ben küsemiyorum ama şart yani

Hosgeldin loo ben de cumartesi yapacam
Ha soyle isini gucunu yap otur kosene

Valla simdi adetin 5. gunundeyim izine gitmseydim eger temmuzda olacakti, dr a tekrar gidicez o karar vercek sanirim sonraki adette olur

Ben normalde cuma gunleri yaparimda.. bugun camlara girisince butun eve giristim
yarinda hic olmazsa sade kiyafetler var ayakkabilar kalkacak botlar gelecek..

Ben normalde cuma gunleri yaparimda.. bugun camlara girisince butun eve giristim
yarinda hic olmazsa sade kiyafetler var ayakkabilar kalkacak botlar gelecek..

Aman kislik yazlik hazirligim yok kiyafetlerde ust rafta kislik altta yazlik olur hep 3 senedir
Ayakkabilarda da oyle
Kiz bak ne buldum sana da gosteriyim onu yarin hemen yapcam ve artik gidip gidip marketten almaya son

Asılama öncesi cekiliyo rahim filmi sen niye cektirmiyon ki

Ben daha baslamadım bile bizim bura soguk degil daha bayram temizliginde cıkarırım ancak ellerine saglııkkkkkkk

eee kibcim ne var ne yok

Bayrama ne kaldi kiz surda.. aslinda bizimde havalar iyi gibi bilmiyorum ne yapsam..
iyice sogumadan sileyim dedim camlari ben her zaman silmiyorum kirlendikce silerim..
camlarin onunde orumcekler var tasinmalarini bekledim gitmediler bi turlu onlarda rahmetli oldu

Aman kislik yazlik hazirligim yok kiyafetlerde ust rafta kislik altta yazlik olur hep 3 senedir
Ayakkabilarda da oyle
Kiz bak ne buldum sana da gosteriyim onu yarin hemen yapcam ve artik gidip gidip marketten almaya son

Bizim dolapta öyle raf yokki olsa bende öyle yaparim ne dert ne tasa.. yeni dolap alacagim bol rafli..
göster göster neymis o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…