Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kız sürekli yagmur yagıyo camı silsem gene batacak mutfak dolaplarımı falan sildim gerisi iki günlük is

tutar inşallah ya orada mı tedavi görüyosun olanaklar şartlar nasıl canım :26:
InsAllah hayirlisi artik :)
Evet burda goruyorum.. Sorunum belli vede caresi belli o yuzden ozel bi hastanede yaptiriyorum diger turlu kliniklerde olsa cok ugrastiriyor muayene etmiyor klinikte yaziyor receteye tahlilleri yaptiriyoruz labaratuarlarda, ama simdi ozele gidiyorum doktor hem anlatiyo hem muayene ediyo icim rahat ama bekliyoruz ya biraz nedenler cikiyo mesela asilama olacagim zmn adetim bi turlu gelmedi geldiginde de dr u aradik gun almak icin oda tatile cikmis :) Allahin nasibi diyorum ama var bir hayir her iste

inşallah canım sende anne olursun bende cok memnun oldum eşim brazdan gelincede kıyamet kopacak ben küsemiyorum ama şart yani

Amin cumlemiz insAllah..

Sumeyyab canim ben de oyle dusundum de dr dedi ki ilkinde deniycez ikincisinde cekicez bende tmm dedim ha simdi ha sonra farketmez diyerek yasin genc daha oraya fazla takilma dedi :44:

Hmm anladım cnm bende bes altı aya asılama yapacam o zamana kadar olmazsa

Kız sürekli yagmur yagıyo camı silsem gene batacak mutfak dolaplarımı falan sildim gerisi iki günlük is
Buranin yagmuru yaz kis bitmez ama mecbur siliniyo iste hele bi cama kus nasil mictiysa kocaman lekeydi

bak bundan yapacam iste

ooo iyi fikirmis burdaki taze soganlarda meymenet yok.. ama nasil yapilacak bu hem oyle ugrasacigna saksiya ek daha iyi

Buranin yagmuru yaz kis bitmez ama mecbur siliniyo iste hele bi cama kus nasil mictiysa kocaman lekeydi

ooo iyi fikirmis burdaki taze soganlarda meymenet yok.. ama nasil yapilacak bu hem oyle ugrasacigna saksiya ek daha iyi

Ne yemisse artıkkk o kusss kız saksıya bu kadar cok girmez kii

Konu sahibesi sen ne renkli bi kişiliksinnnnn

ay 5 gün kaldı ama yok gibi yahu . Hiç hissetmiyorum

Hmm anladım cnm bende bes altı aya asılama yapacam o zamana kadar olmazsa
InsAllah sende bir an once kavusursun canim bebegine hayirlisi olsun

Aaaa ne güzel bi sey bu cok zekiceeeee

Evet cok guzel fikir, kiz saksiya eksem az olur buyuk saksi lazim gidip alana kdr boyle yaparim delik acion icine yerlestirion soganlari

Bi olsun varya bacaklarını kırcam biliyor ondan gelmiyor Ama olsun benim bebeğimi allahım benden daha çok seviyor ki meleğim geç gelecek gibi

Peki sorun ne cnm bizde bitkisel seyler kullanıyoruz esimle esimin yediklerinin tadı baya kötü o sıpa bi dogsun bunları yedirecem ona diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…