- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
ben yokken sen yine yaramazlıklar mıı yaptın bakemm
Bayrama ne kaldi kiz surda.. aslinda bizimde havalar iyi gibi bilmiyorum ne yapsam..
iyice sogumadan sileyim dedim camlari ben her zaman silmiyorum kirlendikce silerim..
camlarin onunde orumcekler var tasinmalarini bekledim gitmediler bi turlu onlarda rahmetli oldu
InsAllah hayirlisi artik :)tutar inşallah ya orada mı tedavi görüyosun olanaklar şartlar nasıl canım :26:
inşallah canım sende anne olursun bende cok memnun oldum eşim brazdan gelincede kıyamet kopacak ben küsemiyorum ama şart yani
Bizim dolapta öyle raf yokki olsa bende öyle yaparim ne dert ne tasa.. yeni dolap alacagim bol rafli..
göster göster neymis o
InsAllah hayirlisi artik :)
Evet burda goruyorum.. Sorunum belli vede caresi belli o yuzden ozel bi hastanede yaptiriyorum diger turlu kliniklerde olsa cok ugrastiriyor muayene etmiyor klinikte yaziyor receteye tahlilleri yaptiriyoruz labaratuarlarda, ama simdi ozele gidiyorum doktor hem anlatiyo hem muayene ediyo icim rahat ama bekliyoruz ya biraz nedenler cikiyo mesela asilama olacagim zmn adetim bi turlu gelmedi geldiginde de dr u aradik gun almak icin oda tatile cikmis :) Allahin nasibi diyorum ama var bir hayir her iste
Amin cumlemiz insAllah..
Sumeyyab canim ben de oyle dusundum de dr dedi ki ilkinde deniycez ikincisinde cekicez bende tmm dedim ha simdi ha sonra farketmez diyerek yasin genc daha oraya fazla takilma dedi :44:
bak bundan yapacam iste
koca katili olmayı düşünüyom
Buranin yagmuru yaz kis bitmez ama mecbur siliniyo iste hele bi cama kus nasil mictiysa kocaman lekeydiKız sürekli yagmur yagıyo camı silsem gene batacak mutfak dolaplarımı falan sildim gerisi iki günlük is
bak bundan yapacam iste
Buranin yagmuru yaz kis bitmez ama mecbur siliniyo iste hele bi cama kus nasil mictiysa kocaman lekeydi
ooo iyi fikirmis burdaki taze soganlarda meymenet yok.. ama nasil yapilacak bu hem oyle ugrasacigna saksiya ek daha iyi
Elin deymisken bizimkinide bi hallediver bi zahmet
Konu sahibesi sen ne renkli bi kişiliksinnnnn
ay 5 gün kaldı ama yok gibi yahu . Hiç hissetmiyorum
InsAllah sende bir an once kavusursun canim bebegine hayirlisi olsunHmm anladım cnm bende bes altı aya asılama yapacam o zamana kadar olmazsa
Aaaa ne güzel bi sey bucok zekiceeeee
Buranin yagmuru yaz kis bitmez ama mecbur siliniyo iste hele bi cama kus nasil mictiysa kocaman lekeydi
ooo iyi fikirmis burdaki taze soganlarda meymenet yok.. ama nasil yapilacak bu hem oyle ugrasacigna saksiya ek daha iyi
Belki sürprizzzz yapar bebeginnnnnnn
Bi olsun varya bacaklarını kırcam biliyor ondan gelmiyorAma olsun benim bebeğimi allahım benden daha çok seviyor ki meleğim geç gelecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?