Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

twetyyy kader arkadaşıymıısn tanışıyomusunuz

bu topiğe girmişssen adettentendir çocuk düşünüyomusunuz ben 28 yaşıma girdim 1,5 yıllık evliğim canım adanada yaşıyom ama malatyalım yeterince deşifre oldum

Memnun oldum
evet taniyorum saçakliyi
Olsun sonucta karanlik isler cevirmiyoruz ya kim ne diycek eslerimiz bildikten sonra
Misal ben su anda esimle küsüm ama tam karsisinda chat yapiyom kk da
Dusunuyorum ben 2 senedir istiyorum da nasip kismet asilamam olacak gelecek aya Allah nasip ederse o zaman olur
Pco var bende yumurtaliklarim zayif calisiyo :44:

Son düzenleme:

kızlar hiç rahim filmi cektiren var mı eger olmazsa ben 3 4 ay sonra çektireyim acaba tüpler mi kapalı ne bilim artık insanın aklına herşey gelio inşallah olur ya çok acı veren bişeymiş diye okudum

kızlar hiç rahim filmi cektiren var mı eger olmazsa ben 3 4 ay sonra çektireyim acaba tüpler mi kapalı ne bilim artık insanın aklına herşey gelio inşallah olur ya çok acı veren bişeymiş diye okudum

Ben önümüzdeki ay cekecem cnm tüpler tıkalıysa acı oluyomus acıksa cok olmuyomus etrafımda cektiren coookkk

Rahim filmi ben cekinmedim ama arkadasim cekildi biraz acitiyomus ama agris kesici alinca cok az hissediliyomus galiba.
Bende ilk asilama tutmazsa cekincem rahim filmini :26:

Ben geldim... ama cok yorgunum belim tutuldu valla.. ama evde mis gibi oldu yarinda yazliklari kaldirip kisliklari cikardikmi tamamdir

Karizmatikkkk geldiiiiii

amaa sumeyyab herkes bilmesin lütfen karizmatik olduğumuuu

kibbb mi yoksa.. kaldı 4 bu ay belan oldum çünkü snden sora sıra bende

invoo sana kısaca invoo diyebilirmiyiiimm

hamiş değilimyaa hiç hamişmişim gibi gelmiyoo, son gün bana haber ver bariii bitest yapayım adettendirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…