ben önce davrandımmhosbuldukkk
twetyyy kader arkadaşıymıısn tanışıyomusunuz
bu topiğe girmişssen adettentendir çocuk düşünüyomusunuzben 28 yaşıma girdim 1,5 yıllık evliğim canım adanada yaşıyom ama malatyalım yeterince deşifre oldum
Memnun oldum
evet taniyorum saçakliyi
Olsun sonucta karanlik isler cevirmiyoruz ya kim ne diycek eslerimiz bildikten sonra
Misal ben su anda esimle küsüm ama tam karsisinda chat yapiyom kk da
Dusunuyorum ben 2 senedir istiyorum da nasip kismet asilamam olacak gelecek aya Allah nasip ederse o zaman olur
Pco var bende yumurtaliklarim zayif calisiyo :44:
Selam canim nasilsin ?
Telefndn yazip kacmistim hemencik simdi pc den geldim
Nasilsiniz nasil gidiyor hayat bakalim
kızlar hiç rahim filmi cektiren var mı eger olmazsa ben 3 4 ay sonra çektireyim acaba tüpler mi kapalı ne bilim artık insanın aklına herşey gelio inşallah olur ya çok acı veren bişeymiş diye okudum
İvettttt nasılsın ne var ne yok
soğukkkkkkkkkkkk
Ben önümüzdeki ay cekecem cnm tüpler tıkalıysa acı oluyomus acıksa cok olmuyomus etrafımda cektiren coookkk
bak hele ba sümeyyab kahvesini içiyoo ohh bize yok mu bırr saogukkkk
istanbuldan katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar diliyorum hu huuuu diğer arkadaşlar nerdesinizSen hangi ildesin kızz
o zaman seni korkutmayayım adet sancısından betermiş die okudum sen cektir bana da bilgi ver mutlakaaaa
hhheeey kim geldiii bilin bakalımmm
hhheeey kim geldiii bilin bakalımmm
istanbuldan katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar diliyorum hu huuuu diğer arkadaşlar nerdesiniz
Hmm deney mi yapıyon kız üstümdetamam ben bi cektirim de dogumdan cok degildir agrısı
yok canım sen çektiricem dedin ya ondan sebep dediydim neyse allah çektirmesin
Gecen yaz geldiydim istanbulabende adanadayımmm
Karizmatikkkk geldiiiiii
kibbb mi yoksa.. kaldı 4bu ay belan oldum çünkü snden sora sıra bende
Rahim filmi ben cekinmedim ama arkadasim cekildi biraz acitiyomus ama agris kesici alinca cok az hissediliyomus galiba.
Bende ilk asilama tutmazsa cekincem rahim filmini :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?