kizlaaaaaaaaaarrrnasilsiniz??
bu arada herkese hayirli cumalar..
selam canim hayirli cumalar.. iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin :)
selam...
yaz tiwim benide listeye...
yaş 25 bat 3 kasım..
adet agrilarim haric iyiyim canim cok sükür sagol..
hemen yaziyorum canim.. renk ?
günaydıın canımm, bat ne zamann
kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmmpko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm
Benim bitmek uzere pazar gunuydu :)
tedavi surecindeyim ben 11 inde randevum var yumurtlamaya bakacak klomen kullandim asilama olcam
Gozun aydin canim, sen nasil yendin pco yu ?
Bende dogustan var yani genlerle alakaliymis bu durum, ilk regl oldugumdan beri oyleyim ne kullandin yada spor vs ile mi oldu ?
Benim bitmek uzere pazar gunuydu :)
tedavi surecindeyim ben 11 inde randevum var yumurtlamaya bakacak klomen kullandim asilama olcam
Gozun aydin canim, sen nasil yendin pco yu ?
Bende dogustan var yani genlerle alakaliymis bu durum, ilk regl oldugumdan beri oyleyim ne kullandin yada spor vs ile mi oldu ?
Kisliklari cikartsammi cikartmasammi kararsiz kaldim ya yada iki tarafli koyayim en iyisi üsürsek kislik yanarsak yazlik mi giysek
Kisliklari cikartsammi cikartmasammi kararsiz kaldim ya yada iki tarafli koyayim en iyisi üsürsek kislik yanarsak yazlik mi giysek
Temem yazmiyorumTweety beni yazma listeye sakınben totem yaptım :))
tatlım ben tam yazlıkları kaldırdım..mevsimlikler ve kışıkları koydum dolabımaa
Kimse yazmiyor ben gidem en iyisi islerimi yapayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?