Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Selam kizlar nasilsiniz bakalim... Batlari gecenler var bir haber yok ???
Aksama ne yemek var..
Esimi ise gonderip bende kisliklari cikaracagim yazliklari kaldiracagim onlarida halledersem deymeyin keyfime

tavuk kızartıcam bi de makkarena salata aslında rejim yapmak istiyorum ekmeği azalttım zaten

merhaba canim,
oyle sagli sollu mu yumurtluyoruz :26::26:

merhaba canim,
oyle sagli sollu mu yumurtluyoruz :26::26:

tabıkı canım sagdada soldada yumurtalıkların var her ay aynı farklı tarfalardan yumrutlayabılrıısın ve mesla soldan yumrutladın yumurtan ctalladıgında tüp onu çekiyo vee spermle döllendıryo geriside malumm

yok sagli sollu olduklarini biliyorumda ben iki taraftanda yumurtlaniyo saniyordum bi ay sagdan bi ay soldan gibi bilmiyordum..
:26::26:

her ay 1 yumurta çatlar ya sağdan ya soldan malesefff

yaaaaa
Yoksa yumurtlamiyorummu ben acaba tuplerimmi kapali bak meraklandim simdi,
gitseydik doktora biran once ama tahlil yaptirmistim oyle olsa doktor bahsetederdi mi acaba

yaaaaa
Yoksa yumurtlamiyorummu ben acaba tuplerimmi kapali bak meraklandim simdi,
gitseydik doktora biran once ama tahlil yaptirmistim oyle olsa doktor bahsetederdi mi acaba

ne tahlili

bi de canım tüplerin kapalı olup olmadığı hsg filmi(rahim filmi)nde ortaya çıkıyo bayağı zahmetli bişey hormon tahlilin normalse muhtemelen yumurtluyosundur sen kaç aydır deniyosun??

ne tahlili

bi de canım tüplerin kapalı olup olmadığı hsg filmi(rahim filmi)nde ortaya çıkıyo bayağı zahmetli bişey hormon tahlilin normalse muhtemelen yumurtluyosundur sen kaç aydır deniyosun??

Canim ben ilk sene doktora gidiyordum.. yarim biraktik
3 bucuk senedir istiyoruz yani evlendigimden beri aslinda ben istiyordumda,
esim yeni yeni istemeye basladi..

az önce arkadaşların zoru ile yaptık gebelik testi kızlar hamiş değilimmmm

yok sagli sollu olduklarini biliyorumda ben iki taraftanda yumurtlaniyo saniyordum bi ay sagdan bi ay soldan gibi bilmiyordum..
:26::26:

iki tarftanda yumurtlabılrıısnde canımm ama tak tarflıda olabılrı yanı sıryala dgeıl bı sgadan bı soldan dgil ıkısınden bırdende olabılrı melsa 5 ya ust uste sagdanda olabılrıı gibii

Sen zaten ertelemiştin bir süre bebiş işini :26:

evet canım erteledim zaten...bugün kasıklarımda ağrı yüzünden USG baktırdım doktor rahim duvarn kalın gebesin yada gebeliğe hazırlık var dedi..o yüzden test yaptım üzülmedim yani bebişimmm

olsun canim bu ay olmadi onumuzdeki ay olur INSALLAH pkodan kurtulmussun gelismeler var olacak INSALLAH

kuzum ben 2-3 ay ara verdim bebişimmm..zamanında olsun inş sağlıkla...
evet pko yu yendimmm şükürrrr

iki tarftanda yumurtlabılrıısnde canımm ama tak tarflıda olabılrı yanı sıryala dgeıl bı sgadan bı soldan dgil ıkısınden bırdende olabılrı melsa 5 ya ust uste sagdanda olabılrıı gibii

anladim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…