- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Selam kizlar nasilsiniz bakalim... Batlari gecenler var bir haber yok ???
Aksama ne yemek var..
Esimi ise gonderip bende kisliklari cikaracagim yazliklari kaldiracagim onlarida halledersem deymeyin keyfime
herkse merhaba
nasılsınız kızlarr ?
İstanbul çok fenaaaaa soğukkkkk bahar gelmeden kış geldi resmen :26:
benım tam yumoş günlerim ama galıba soldan yumurtladım bu ayda sol tarfta tüpüm olmadığı için bu aydaa boş gececk sanırım :26::26:
tavuk kızartıcam bi de makkarena salata aslında rejim yapmak istiyorum ekmeği azalttım zaten
merhaba canim,
oyle sagli sollu mu yumurtluyoruz :26::26:
merhaba canim,
oyle sagli sollu mu yumurtluyoruz :26::26:
tabi bilmiyomuydun ya sağdan ya soldan yumurtlarsın mesela ben geçen ay sağdan bu ay soldan yumurtladım
tabıkı canım sagdada soldada yumurtalıkların var her ay aynı farklı tarfalardan yumrutlayabılrıısın ve mesla soldan yumrutladın yumurtan ctalladıgında tüp onu çekiyo vee spermle döllendıryo geriside malumm
yok sagli sollu olduklarini biliyorumda ben iki taraftanda yumurtlaniyo saniyordum bi ay sagdan bi ay soldan gibi bilmiyordum..
:26::26:
her ay 1 yumurta çatlar ya sağdan ya soldan malesefff
yaaaaa
Yoksa yumurtlamiyorummu ben acaba tuplerimmi kapali bak meraklandim simdi,
gitseydik doktora biran once ama tahlil yaptirmistim oyle olsa doktor bahsetederdi mi acaba
ne tahlili
bi de canım tüplerin kapalı olup olmadığı hsg filmi(rahim filmi)nde ortaya çıkıyo bayağı zahmetli bişey hormon tahlilin normalse muhtemelen yumurtluyosundur sen kaç aydır deniyosun??
az önce arkadaşların zoru ile yaptık gebelik testi kızlar hamiş değilimmmm
az önce arkadaşların zoru ile yaptık gebelik testi kızlar hamiş değilimmmm
yok sagli sollu olduklarini biliyorumda ben iki taraftanda yumurtlaniyo saniyordum bi ay sagdan bi ay soldan gibi bilmiyordum..
:26::26:
Sen zaten ertelemiştin bir süre bebiş işini :26:
olsun canim bu ay olmadi onumuzdeki ay olur INSALLAH pkodan kurtulmussun gelismeler var olacak INSALLAH
iki tarftanda yumurtlabılrıısnde canımm ama tak tarflıda olabılrı yanı sıryala dgeıl bı sgadan bı soldan dgil ıkısınden bırdende olabılrı melsa 5 ya ust uste sagdanda olabılrıı gibii
anladim canim...
aybizim ne yaptı acaba yaaaa regli oldumu sesi hiç çıkmıyo
aybizim ne yaptı acaba yaaaa regli oldumu sesi hiç çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?