herkse merhaba
nasılsınız kızlarr ?
İstanbul çok fenaaaaa soğukkkkk bahar gelmeden kış geldi resmen :26:
benım tam yumoş günlerim ama galıba soldan yumurtladım bu ayda sol tarfta tüpüm olmadığı için bu aydaa boş gececk sanırım :26::26:
bende birazdan USG ile baktırcam karından..
radyolojide çalışınca faydalanmak lazım..kist falanmı var yine acaba..baya baya ağrıyor yani..:18::18::18:
evet şirinemmm kalorifer yandı valla..burası resmen buz gibiii
canım burasıda ççook soğuk, ama soğuk olması için daha erken değilmiydii
taatlım ayaklarını sıkı giyin en önemlisi ayaklar
Gunaydinnn
Burda gun yeni aydin oldu sayilir o bakimdan
HAYIRLI CUMALAR dilerim herkese
Guzel bir hafta sonu gecirmek dilegiyle hanimlar...
valla aykalrım su an buz gıbıı ısıtmıyorum bugunn bi türlüü
kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmmpko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm
kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmmpko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm
canım pko nasıl tespit ediliyo hormon testiyle çıkmıyo mu anlamadım ben bi de kist yok bendede normal yumurtluyorum bi de hormon testim normal çıktı
hadi inşallah ama keşke deseydin ki hamile olsamda yumurtam büyürmü ?? ayyyyyyy çalışmalara başla belki bu ay hamiş olursun canımmmm
ozamann buna halay çekilir hadş gözünaydın caaanım
vala bendede öle kasııgım batıyo üşüttüm kızken affedersniz ama zar vardı o koruyodu bide eşten geçiyo enfeksiyon:44:bugün istanbul 8 dereceymiş çok soğuk dışarısı aynen benimde yaaaaa offfffff dün ağrıdı acaba diyorum iltihap mı var nedir kızken bişe olmuyodu bu ne yaaaa biz çocuk düşünmeye başladık bişeyler olmaya başladı önceden yoktu böyle şeyler..
hemen baktır canım haber verbende birazdan USG ile baktırcam karından..
radyolojide çalışınca faydalanmak lazım..kist falanmı var yine acaba..baya baya ağrıyor yani..:18::18::18:
evet şirinemmm kalorifer yandı valla..burası resmen buz gibiii
merhaba canım hosgeldinherkse merhaba
nasılsınız kızlarr ?
İstanbul çok fenaaaaa soğukkkkk bahar gelmeden kış geldi resmen :26:
benım tam yumoş günlerim ama galıba soldan yumurtladım bu ayda sol tarfta tüpüm olmadığı için bu aydaa boş gececk sanırım :26::26:
kızxlaar günayddıın, bugün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandımm ama hala tık yok, ooof insan regl olcam diye korkar mı yaaa:2:
hogeldin canım sanada allah razı olsunGunaydinnn
Burda gun yeni aydin oldu sayilir o bakimdan
HAYIRLI CUMALAR dilerim herkese
Guzel bir hafta sonu gecirmek dilegiyle hanimlar...
vala bendede öle kasııgım batıyo üşüttüm kızken affedersniz ama zar vardı o koruyodu bide eşten geçiyo enfeksiyon:44:
hemen baktır canım haber ver
merhaba canım hosgeldinsendemi üşüttün acaba
korkar biz hay aksi etrafa bakıyom hep hamiş bayanlar maşallah ne kadar hamiş var bu ay
kızlarrrrrrrrrrrrr bi sustunuz
hogeldin canım sanada allah razı olsun
ayyyy cok sevindim acaba isyanım üstünemi gördün kan testi versen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?