Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canım burasıda ççook soğuk, ama soğuk olması için daha erken değilmiydii

taatlım ayaklarını sıkı giyin en önemlisi ayaklar

isyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, baktınmı kist var mııııı

Gunaydinnn
Burda gun yeni aydin oldu sayilir o bakimdan
HAYIRLI CUMALAR dilerim herkese
Guzel bir hafta sonu gecirmek dilegiyle hanimlar...

canım burasıda ççook soğuk, ama soğuk olması için daha erken değilmiydii

taatlım ayaklarını sıkı giyin en önemlisi ayaklar

valla aykalrım su an buz gıbıı ısıtmıyorum bugunn bi türlüü

kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmm pko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm

ozamann buna halay çekilir hadş gözünaydın caaanım

hadi inşallah ama keşke deseydin ki hamile olsamda yumurtam büyürmü ?? ayyyyyyy çalışmalara başla belki bu ay hamiş olursun canımmmm

canım pko nasıl tespit ediliyo hormon testiyle çıkmıyo mu anlamadım ben bi de kist yok bendede normal yumurtluyorum bi de hormon testim normal çıktı

canım pko nasıl tespit ediliyo hormon testiyle çıkmıyo mu anlamadım ben bi de kist yok bendede normal yumurtluyorum bi de hormon testim normal çıktı

canım hormon testi ve usg ile belli oluyor..

hadi inşallah ama keşke deseydin ki hamile olsamda yumurtam büyürmü ?? ayyyyyyy çalışmalara başla belki bu ay hamiş olursun canımmmm

kuzum çalışamayız bu ay çünkü kpss için ara verdik..ben pkonun bitmesine çok sevindimmm

ozamann buna halay çekilir hadş gözünaydın caaanım

ayyy saolll bebemmmm

vala bendede öle kasııgım batıyo üşüttüm kızken affedersniz ama zar vardı o koruyodu bide eşten geçiyo enfeksiyon:44:
hemen baktır canım haber ver
merhaba canım hosgeldin sendemi üşüttün acaba
kızxlaar günayddıın, bugün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandımm ama hala tık yok, ooof insan regl olcam diye korkar mı yaaa:2:

korkar biz hay aksi etrafa bakıyom hep hamiş bayanlar maşallah ne kadar hamiş var bu ay

Gunaydinnn
Burda gun yeni aydin oldu sayilir o bakimdan
HAYIRLI CUMALAR dilerim herkese
Guzel bir hafta sonu gecirmek dilegiyle hanimlar...
hogeldin canım sanada allah razı olsun

ayyyy cok sevindim acaba isyanım üstünemi gördün kan testi versen hemen

bende facede görüyom millet ya doğurdu ya doğuracak bebişlerine aldıkları mobilyaları yaptırdıkları şekerlemeleri gösteriyo

Selam kizlar nasilsiniz bakalim... Batlari gecenler var bir haber yok ???
Aksama ne yemek var..
Esimi ise gonderip bende kisliklari cikaracagim yazliklari kaldiracagim onlarida halledersem deymeyin keyfime

Hadi gozun aydin canim en kisa zamanda aliriz INSALLAH hayirli haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…