Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kizlar yazssammi yazmasammi diye dusundum ama yazmam gerektigine karar kildim,
Simdi topikte yeni bir arkadas kitlesi olusturduk bu cok guzel INSALLAH isteyen herkese ALLAH saglikli hayirli evlatlar nasip etsin(AMIN) fakat topige hic ugramamis yada selamsiz sabahsiz yazilan hamileyimli cümleler beni rahatsiz ediyor yada tesstte cizgi bariz belli gelipte cizgi varmi hamilemiyim diyenler...gunahini almak istemiyorum kimsenin ama hava atildigini dusunuyorum yani zahmet edip bi okunsa topigin ilk sayfasi hamile kalmaya calisip kalamayan insanlarin oldugu bir sayfada bulundugunu anlar ve buna göre yazar ne yazacaksa bizde isteriz hamileyim diye yazalim ama nasip olmadi henüz bari nasip olanlar biraz daha dikkatli ve özenli davransa diye düsünüyorum yanlissam yanlissin diyin ya ben cok alinganim yada insanlar düsüncesiz...

Son düzenleme:

bende içten içe hep düşündüm ama kimseye olumsuz bir şey yazmak istemem
kesinlikle haklısın kuzum
sonuçta hepimiz burada bebek bekleyen kişileriz..benim daha çok yeni ama aylardır yıllardır bekleyenler var
dediğin gibi hiç selam vermeden pat ben hamileyim ya da bariz belli olan testlerde bakar mısınız testime hamile miyim diyenler hangi mantıktalar bilemiyorum

Aynen canim.. Hani gelip bir selam verse sizede nasip olsun diye bir dua..
Yazmayacaktim ama duramadim daha fazla..
Umarim bundan sonrakiler dikkatli olur.

Pskolojim cok bozuk... Az once marketten geldim geldigimden beri sinirimden agliyorum, insanlara bakis acim elimde olmadan degisti..
Yemin ediyorum ben hamile kaldigimda ne hamileyim diycem ne de hamilelik takvimi yapcam..
Dayanacak gucum kalmadi tek basimayim su hayatta nerden geldim buralara gelmez olaydim biktim herseyden

Su hamilelik takvimine özeniyordum ama benide rahatsiz etmeye basladi artik gereksiz geliyor..
Geziyorsun topiklerde diyleim kafa dagitacaksin hop birinde hamilelik takvimi al basa sar yine bebek dusuyor aklina,
uzulme canim sakin aglama sabrin sonu selamet..
Dün gülbenin programini izlerken aglayacaktim nerdeyse..

Son düzenleme:

bir şey mi oldu dışarda

Disarda ne oldu ?

Bebekle alakasi var mi yok mu onun pskolojisi mi bilmiyorum insanlara sinirle bakiyorum az once de kasa da kendin geciriyosun ya az olunca ordaydim biseyi yapamadim yardim istiom adam bakmiyo sinirlendim bagirdim attim geldim elimdekileri hic bise almadan aglaya aglaya da geldim iste sinirimden tahammulum kalmadi hicbiseye artik, boguluyorum insanlar icinde nefret ediyom insanlardan

Sakin ol canim ya INSALLAH sonuc alacaksin böyle yaparsan stresle hic olmaz

Bende markete gittim ama icimden söylene söylene sanirim yanlizligin etkisi diyorum iste ne ruhsuz bi yer disarda bi insan yok ankarada en azindan magazalar vardi kalabalik bi insan yuzu goruyodun filan..
Seninkide boyle bisey olabilir yanliziz sonucta es dost yok hep ayni seyler ayni insanlar sabah uyan aksam uyu

sıkılmışsın iyice
bir de yabancı memleket tabi
sakinleştirici bişiler içsen adaçayı mı iyi geliyordu acaba
sıkma canını stresten üzüntüden uzak durmak lazım

En azindan annem babam vardi ankara da herseyden gectim destek olanim vardi
Kelimelere dokemiyorum duygularimi keske gelmeseydim Ankara daha guzel tabi ne olursa olsun ayni dil ayni kultur nerdeyse
Kardeslerimi ozledim cocuklugumu ozledim

Kelimelere dokemiyorum duygularimi keske gelmeseydim Ankara daha guzel tabi ne olursa olsun ayni dil ayni kultur nerdeyse

Herseyimiz benzio iste bende ayni.. dün kestane pisirdim yenmedi tabi aklima annem kardeslerim geldi annem firinda yapardi ne guzel yiyorduk kardeslerimi de özlüyorum bende
Kuru fasulye vardi mesela dun yine annemin yaptigi geldi pilavla yan yana koyar yerdim lezzeti baskaydi simdi tad almiyorum hic birseyden. .

simdi cikmam lazim uzme kendini lutfen..

ikinizide optummm kizlar.

dilini bilsen de işte ne kadar da olsa kendi memleketin gibi ülken gibi olmaz

çok iyi anlıyorum size
Türkiye de ayrı şehirde olmak bile zor
simdi cikmam lazim uzme kendini lutfen..

ikinizide optummm kizlar.

tamam canımcım görüşürüz
benim de iyice başım ağrıdı

seni anlıyorum canım stres yapma deniyo bende diyorum birilerine ama olsa keske elimizde olsa ben daha çok isterim ama olmuyo işte malesef bende bugün çok agladım test negatif çıktı diye eşimde bekle dedi daha 5 gün var biliyorum da o negatifi görmek çok kötü bişey onu görünce çok kötü oluyorum zaten moralim sıfır böyle giderse stresten olmayacak beklemek çok zor benden daha çok bekleyen insanlar var hatta bu topictede var onları düşünüyorum Allahım bana da sabır ver diyorum dua ediyorum ama aklımdan çıkmıyo günlük yaşantıma bile tam olarak konsatre olamıyorum kısırmıyım diye düşünüyorum artık o aşamaya geldim malesef Allah sabrımıza versin arkadaşlar hepinize dua ediyorum tez zamanda hayırlı evlatlar olmayanlara da sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…