ben devam ettiremiyorum başladığım bişiyi
adet düzensizliğim için bir ara hayıt otuna başlamıştım
bir gün unutuyorum
bir gün işim çıkıyor derken
her gün düzene sokamıyorum
ama gel gör ki facete oyunlarım var onları hiç unutmam hep oynarım
Daha çok küçücüüüüük canıııımmÖncelikle gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.
Dediğim gibi gebeliğin biraz daha ilerlemesi lazım herhalde canım keseyi görmek için. Doktor bir sonraki randevuyu ne zamana verdi, ne zaman gel dedi? Geçen cuma doktorun söylediklerini aynen aktarayım tatlım (ki ben doktora gittiğimde beta HcG 5329 olmuştu): "4500'den sonra keseyi rahimde görmek isteriz, göremezsek bu dış gebelik demektir, önce bu ihtimali eleyelim" demişti. Herhalde senin de en geç 1 hafta içinde görünmüş olur kesen tatlım. Nedir belirtilerin, nasıl anladın hamile olduğunu?
canım seni anlıyorum bizde hamile kalsak bizde korkarız bide sen bu durumu yaşamışsın
devrem adetin yeni bitti demi benimde bugun 5 günü haftaya yumurtlarım gbi geliyor ama
bitter su smile nasıl yapmıştık hatırlıyon mu ben bulamadım kızlar bu arkadaş invoice gecen ay tpiğinden hosgeldin
aayyy tabi face deki oyunlar en önemlisiii kuzucuk alemsin amaaan kafam güzel her şey güzeelll sıkıntı yok yola devaamm
kızlar bi de bişey dicem sanki böyle hiç olmayacakmış gibime geliyo çok zor imkansız gibi sanki ne bilim öyle yani mesela geçen ay içimde bu ay olacak galiba diye büyük bir his vardı ama olmadı ve şimdide kendime bile söylemek istemiyorum Allahın da gücüne gitmesin ama sanki böyle çokk zormuş hamile kalmak gibi geliyo sanki yine olmayacakmış gibi ne bileyim.öyle işte.iyi düşünmek istiyorum.
nuscoda onayladığına göre hamişşin papatya inşallah keseyide görürsün kucagınada alırsın ilk halayımızı çekelim ozamann lililililiiili
bitti devrem bitti, bugün 9. günüm, çalış çalış nereye kadar zorunlu çalışmalardan sıkıldım iş inada bindi sankiii
hangi smile kızzz bu mu
Öyle canım, o ilk kayıp bütün psikolojimi alt üst etmişti, ki bilerek isteyerek çalışarak olan bir gebelik değildi, ama toparlayamamıştım kendimiŞimdi şöyle avutuyorum kendimi; iki kere üst üste vurmaz herhalde bu lanet piyango bana... Tabi Allah bilir :44:
nuscoda onayladığına göre hamişşin papatya inşallah keseyide görürsün kucagınada alırsın ilk halayımızı çekelim ozamann lililililiiili
evet gittim kan testi sonucum 499. 2 3 haftalikmis
Aynen canım, aman uzaktan öpeyim, yanağından öpmeyeyim, eline dokunmayayım derken kasılıyorum; bir benim bebeğim olsun hayırlısıyla herkese söyliycem doya doya mıncırın, istediğiniz gibi öpün, bir şeycikler olmaz diyekomşumun bebişi var,işte kızar,belki tiksinir fln diye ne kadar da olsa doya doya öpemiyorum mıncıramıyorum
duygulandım ya :2: niye mi çünkü sen de oldukça bekleyenlerdendin.Allah ım inş hayırlısı ile kucağına aldığını da duyarız,görürüz
cok tesekkur ederim oncelikle ilgilendigin ve iyi dileklerin icin..15 gun sonra gel dedi doktor hic bir belirti yok sadece karin agrisi ve gaz sikayetim var daha erken ondan heralde..sen adetten ne kadar sonra gittin kan testi icin??
zevki kalmıyor dimi ama devrem 9 dan sonra bşlıyor önce bunaltmasaydınız film izleyin fantezi gecelik felanbenim bebek hevesim gitti ya bu ay size bakarım bide halayın başını çekerim
gülücük işaretlerini soruyor arkadaşımız :2:bunları suratları soruyor
zevki kalmıyor dimi ama devrem 9 dan sonra bşlıyor önce bunaltmasaydınız film izleyin fantezi gecelik felanbenim bebek hevesim gitti ya bu ay size bakarım bide halayın başını çekerim
yoruldum fantezi gecelik giy çıkar giy nedir bu işkence
devrem hyemen pes etme bu ay olcak seninki bak beraber olsun işte ne güzeeelll yihuuuuu
ay sen de güldürdün beni
burdakiler de dicek bu niye gülüyor
Aynen canım, aman uzaktan öpeyim, yanağından öpmeyeyim, eline dokunmayayım derken kasılıyorum; bir benim bebeğim olsun hayırlısıyla herkese söyliycem doya doya mıncırın, istediğiniz gibi öpün, bir şeycikler olmaz diye
İlk kaybımdan sonra cesaret edemedim canım uzun süre hamile kalmaya, 2 sene korunduk nerdeyse. Yine çok bekletmedi bizi, 5. ayda oldu bir şekilde
Canım benim karın ağrım bile olmamıştı, sadece göğüs başlarımın rengi koyulaşmıştı da şaşırmıştım. İstersen ya da benim gibi pimpirikliysen bir hafta sonra tekrar kan testi yaptır ki doktor artış oranını görsün, çünkü yanlış bilmiyorsam 2-3 günde bir 2 katına çıkması lazımmış.
Benim son adet tarihim 9 Ağustos'tu. İlk kan vermem ve doktor randevum 13 Eylül, yani tam 5 haftayı doldurmuşuz biz gittiğimizde tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?