Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

aayyy tabi face deki oyunlar en önemlisiii kuzucuk alemsin amaaan kafam güzel her şey güzeelll sıkıntı yok yola devaamm

cok tesekkur ederim oncelikle ilgilendigin ve iyi dileklerin icin..15 gun sonra gel dedi doktor hic bir belirti yok sadece karin agrisi ve gaz sikayetim var daha erken ondan heralde..sen adetten ne kadar sonra gittin kan testi icin??

canım seni anlıyorum bizde hamile kalsak bizde korkarız bide sen bu durumu yaşamışsın

Öyle canım, o ilk kayıp bütün psikolojimi alt üst etmişti, ki bilerek isteyerek çalışarak olan bir gebelik değildi, ama toparlayamamıştım kendimi Şimdi şöyle avutuyorum kendimi; iki kere üst üste vurmaz herhalde bu lanet piyango bana... Tabi Allah bilir :44:

devrem adetin yeni bitti demi benimde bugun 5 günü haftaya yumurtlarım gbi geliyor ama

bitti devrem bitti, bugün 9. günüm, çalış çalış nereye kadar zorunlu çalışmalardan sıkıldım iş inada bindi sankiii

nuscoda onayladığına göre hamişşin papatya inşallah keseyide görürsün kucagınada alırsın ilk halayımızı çekelim ozamann lililililiiili

ayyy al benden de o kadar eşime sölemek istemiyorum ama sanki benimde olmayacakmış gibi geliyor, bide sıkıcı olmaya başladı, heyecan falan kalmadı zorunluluk gibi oldu gibi falaaan

bitti devrem bitti, bugün 9. günüm, çalış çalış nereye kadar zorunlu çalışmalardan sıkıldım iş inada bindi sankiii

zevki kalmıyor dimi ama devrem 9 dan sonra bşlıyor önce bunaltmasaydınız film izleyin fantezi gecelik felan benim bebek hevesim gitti ya bu ay size bakarım bide halayın başını çekerim

ay ablam çok tatlısın.vurmucaak inş

nuscoda onayladığına göre hamişşin papatya inşallah keseyide görürsün kucagınada alırsın ilk halayımızı çekelim ozamann lililililiiili

Aynen canım, aman uzaktan öpeyim, yanağından öpmeyeyim, eline dokunmayayım derken kasılıyorum; bir benim bebeğim olsun hayırlısıyla herkese söyliycem doya doya mıncırın, istediğiniz gibi öpün, bir şeycikler olmaz diye
İlk kaybımdan sonra cesaret edemedim canım uzun süre hamile kalmaya, 2 sene korunduk nerdeyse. Yine çok bekletmedi bizi, 5. ayda oldu bir şekilde

cok tesekkur ederim oncelikle ilgilendigin ve iyi dileklerin icin..15 gun sonra gel dedi doktor hic bir belirti yok sadece karin agrisi ve gaz sikayetim var daha erken ondan heralde..sen adetten ne kadar sonra gittin kan testi icin??

Canım benim karın ağrım bile olmamıştı, sadece göğüs başlarımın rengi koyulaşmıştı da şaşırmıştım. İstersen ya da benim gibi pimpirikliysen bir hafta sonra tekrar kan testi yaptır ki doktor artış oranını görsün, çünkü yanlış bilmiyorsam 2-3 günde bir 2 katına çıkması lazımmış.
Benim son adet tarihim 9 Ağustos'tu. İlk kan vermem ve doktor randevum 13 Eylül, yani tam 5 haftayı doldurmuşuz biz gittiğimizde tatlım

Kızlar bana azıcık müsaade, karnım zil çaldı, bir şeyler hazırlayayım ben.

Ama azıcık halaya katılıp da gideyim hobaaaa

zevki kalmıyor dimi ama devrem 9 dan sonra bşlıyor önce bunaltmasaydınız film izleyin fantezi gecelik felan benim bebek hevesim gitti ya bu ay size bakarım bide halayın başını çekerim

güldürdün beni

gülücük işaretlerini soruyor arkadaşımız :2:bunları suratları soruyor

eee cevapla diyince zaten karşına çıkıyorlar
hepsi yazdığımız yerin altında

yoruldum fantezi gecelik giy çıkar giy nedir bu işkence

devrem hyemen pes etme bu ay olcak seninki bak beraber olsun işte ne güzeeelll yihuuuuu

bu ne herkes halay başı çekiyo bende eksik kalmamalıyımmm

tey teeey teeeyyyyy

icimi rahatlattin ama beklesem daha iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…