Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bu arada aybizim inşallah canım hayırlı haberler verirsin bugün kan testi verecektin hakkında hayırlısı ..

günaydin canim mutsuz olma daima sükret hepimiz bebek askiyla yaniyoruz ama allah dogru zamani bilir, demekki su an kismet degilki olmuyo... fazla kafana takma kim ne derse desin düsünme, soranlarada beraberligimizin tadini cikariyoruz dersin.. gercektende öyle.. esinle beraber gecirdiginiz zamanlari güzel degerlendirin, malum sonra cocuk olunca vaktimizin cogunu ona harcayacagiz

ben soranlara öyle diyorum.. daha erken, gezip tozalim, tadini cikaralim ondan sonra olur insallah... tabi sen gel bide icime sor

hakkimizda hayirlisi canim benim ama ilerde bu üzüldügün günleri düsünüp güleceksin inan bana..

sağol canım umarım dediğin gibi olur yine de sağol geçecek biliyorum bu günlerde geçecek ne geçmiyoki..

slm kızlar ilceye gittim bugun oradan yazıyrum sacmala invocum yaa strees bizi mahvediyor

slmm bebeğimm benn burdayımmm
malum kpss maratonu başladı...akşamları kurs ve ders çalışmak derken giremiyorum..arada okuyup çıkıyorum..
unutmatınn beni gardaşlarımmm

unuturmuyoz allah zihin acıklığı versincok sıkma şimdiden planlı bir calışma yap

sen kntrole gttin mi canımmmm vala stress mahvediyor o yuzden tutmuyor

ne kontrolüne canım ki yumoş takibi yapıldı ya bana bu ay bi sorun yok dedi doktor yarın için yine çağırdı gidicem bakalım niye çağırdıysa anlamadım sormadım da ama sebebi ne olabilir bilmiyorum valla aklıma bişey de gelmiyo bana demesin sonra ayyy ben seni yanlışlıkla çağırmışım yani bu cevabı alırsam hiç şaşırmicam

invoicecim üzme kendini lütfen milletin ne sordugu önemli degil bizede soruyorlar önceden istemiyoruz diyordum simdi hayirlisi diyorum,
kime ne zaten millet hic susmaz ki ne zaman evleneceksin nisan olur dugun ne zaman dugun olur cocuk ne zaman cocuk olur 2.ne zaman bitermi milletin ne zamanlari

git bakalım ne dyecek aybizim kan testi vercek demi onun batı nezamn

hosgeldn topik başkanımız sana katılıyom milleti taksak varyaa

Selam

benim kırmızı çok az geliyor ya
yarın doktora gidicem,hormonlara baktırıcam
kist var gibi geliyor yine

kızlar kelam adını yazdırmış listeye hamile haberiniz olsun ama kendisi başka topicte takılıyoooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…