- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kızlar günaydın hayırlı haftalar hepinize..bu hafta ben çok mutsuzum kızlar bana biraz moral verin ne olur nedeni malum üzülmeyi ve kafaya takmayı hic istemiyorum ama elimde değil yaşımı sorun ediyorum galiba millet sorucak ve ben cevapsız kalıcam bayramda yaklaşıyo eş dost ziyaretleri falan derken moral bozukluğum daha da artar gibime geliyo sadece güzel ve ümit verici bişeyler söyleyin buna ihtiyacım var sanırım çünkü içim içimi yiyooooobu günlerde geçecek diye teselli ediyorum kendimi evet bugünlerde geçecek inşallahhhhhhhhh buna inanıyorum..
günaydin canim mutsuz olma daima sükret hepimiz bebek askiyla yaniyoruz ama allah dogru zamani bilir, demekki su an kismet degilki olmuyo... fazla kafana takma kim ne derse desin düsünme, soranlarada beraberligimizin tadini cikariyoruz dersin.. gercektende öyle.. esinle beraber gecirdiginiz zamanlari güzel degerlendirin, malum sonra cocuk olunca vaktimizin cogunu ona harcayacagiz
ben soranlara öyle diyorum.. daha erken, gezip tozalim, tadini cikaralim ondan sonra olur insallah... tabi sen gel bide icime sor
hakkimizda hayirlisi canim benim ama ilerde bu üzüldügün günleri düsünüp güleceksin inan bana..
sağol canım umarım dediğin gibi olur yine de sağol geçecek biliyorum bu günlerde geçecek ne geçmiyoki..
kızlar günaydın hayırlı haftalar hepinize..bu hafta ben çok mutsuzum kızlar bana biraz moral verin ne olur nedeni malum üzülmeyi ve kafaya takmayı hic istemiyorum ama elimde değil yaşımı sorun ediyorum galiba millet sorucak ve ben cevapsız kalıcam bayramda yaklaşıyo eş dost ziyaretleri falan derken moral bozukluğum daha da artar gibime geliyo sadece güzel ve ümit verici bişeyler söyleyin buna ihtiyacım var sanırım çünkü içim içimi yiyooooobu günlerde geçecek diye teselli ediyorum kendimi evet bugünlerde geçecek inşallahhhhhhhhh buna inanıyorum..
slmm bebeğimm benn burdayımmm
malum kpss maratonu başladı...akşamları kurs ve ders çalışmak derken giremiyorum..arada okuyup çıkıyorum..
unutmatınn beni gardaşlarımmm
slm kızlar ilceye gittim bugun oradan yazıyrum sacmala invocum yaa strees bizi mahvediyor
ev işi mi yapıyon temizlikmi yemek mi
pardon ya yanlis yere gitmis yorum
calisiyorum canim sen napiyorsun?
haklısın esoşşşşşşşş keçiboynuzu pekmezi alayım da bari şifa olsun
sen kntrole gttin mi canımmmm vala stress mahvediyor o yuzden tutmuyor
ne kontrolüne canım ki yumoş takibi yapıldı ya bana bu ay bi sorun yok dedi doktor yarın için yine çağırdı gidicem bakalım niye çağırdıysa anlamadım sormadım da ama sebebi ne olabilir bilmiyorum valla aklıma bişey de gelmiyo bana demesin sonra ayyy ben seni yanlışlıkla çağırmışım yani bu cevabı alırsam hiç şaşırmicam
invoicecim üzme kendini lütfen milletin ne sordugu önemli degil bizede soruyorlar önceden istemiyoruz diyordum simdi hayirlisi diyorum,
kime ne zaten millet hic susmaz ki ne zaman evleneceksin nisan olur dugun ne zaman dugun olur cocuk ne zaman cocuk olur 2.ne zaman bitermi milletin ne zamanlari
hosgeldn topik başkanımızsana katılıyom milleti taksak varyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?