- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
İnsallahhhhhhhh ikiniz de topigimizin ilk hamisi olursunuz
Hadi yaa merakla bekliyom yarını sevinelim halay cekelim yahuuuusana da iyi geceler görüsürüz
inşallah sanada cekelimmm topiğin buna ihtiyacı var
inşallah sanada cekelimmm topiğin buna ihtiyacı var
İnsallahhhh cnm yaa bu dr prof diye mi bilmiyorum cok umutluyum bu defa olacak gibi hissediyorum
bende umutluyum inşallah olur ya
konusun yaffff
bu ay içimde bir umut var kızlar 2-3 kişi hamiş kalıcak gibime geliyorrrsümeyyecim bu doktor vesilesi ile seninde hemen olucak inşallahh
konusun yaffff
bu ay içimde bir umut var kızlar 2-3 kişi hamiş kalıcak gibime geliyorrrsümeyyecim bu doktor vesilesi ile seninde hemen olucak inşallahh
yarın benim doktor günüm salı günüde sümeyyeninRabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallahhh heyecanlıyımmm çatlama iğnemi vurunmak için sabırsızlanıyorum inşallah yarın yumoşlarım iyice büyümüştür... 14 kasım eşimin doğum günü ona güzel bi hediye vermek istiyorum inşallah
sen çalışıyomusun şirinciğim ? nerede yaşıyon napıyon ? anlat bakalım
Ayyyy ne heyecanlı bende bunları yasadım ve yasayacamm kız yumurtalarımın resmini veriyodu dr bebek gibi cıkarıp cıkarı bakıyodumbenim esim de yarın test yapacak :44:
mesleğin ne bakalım? ben ev hanımıyım koca parası yiyorumevet canım memurum adanadayım memleket malatya adana gelnıyım
hadi bakalım hayırlı haberler verir eşinde inşallahhh
mesleğin ne bakalım? ben ev hanımıyım koca parası yiyorum
İnsallahhhhh cnm kendimden cok onu düsünüyom kötü cıkınca test cok uzaklasıyo benden susuyo öyle oturuyo evde erkekler kolay kabullenemiyolarbende koca parası yiyommm
eşim yeğenini severken kendini kaybediyor yerim seni diyor heryerini mıncıklıyo öpüyo..bende öylece onu izliyorum..benim aşkımda baba olsun istiyorumm kendi çocuğunu sevsin istiyorum
Benimde esimin amcasının kücük bebegi var sürekli elbise alıyo oyuncak alıyo yiyecek alıyo veriyo ona 1,5 yasında o kadar tatlı ki o severken bende öyleee ona bakıyom bizim bebisimixi nasıl sever kim bilir diyorum insallah bizde mercimek aileden cekirdek aileye gecis yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?