Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kizlar bisey sormak istiyorum... regl bittikten hemen sonra yumurtlama oluyormu acaba? hic duyan oldumu aranizda?
benim reglim bitmek üzere ve suan sag kasigimda sizlama var.. :26:

kizlar bisey sormak istiyorum... regl bittikten hemen sonra yumurtlama oluyormu acaba? hic duyan oldumu aranizda?
benim reglim bitmek üzere ve suan sag kasigimda sizlama var.. :26:

hiç bir fikrim yok canım
belki rahimin durumu değiştiği için öyle bir sızlama yapıyordur sana

kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz ben test yaptım baktım bişe cıkmadı annemle konuştumm sonra baktım sipsilik bir cizgiiii cok silik ama

çöpe atacaktım ısıga tutunca belli oluyor ben mi görüyom anlamadım tst aldım gene ama zan geciyor yani hemen değil nerdesiniz ne demk buu

kızlarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz ben test yaptım baktım bişe cıkmadı annemle konuştumm sonra baktım sipsilik bir cizgiiii cok silik ama

bnmde öle olmştu 2 ay önce kkden bi bayanında.benim sip silik ama baktığında gözüküo değişik bi çizgi vardı 1 saat sonra reglim gelmişti.hatta o ay 1 gn geckmişti reglim.o bayanında öle olmştu dr gtti tutunamamış ya da yrm olmş tam delememiş sperm yumurtayı demiş.yanlş anlama moralini bozmak için sölemiorum biraz daha bkle belrgnleşir erkense eğer.adtenden geçtimi yoksa erkenmi yaptn teti bu da çok öenmli

11 ve 13 ekim arası canım batım

çöpe atacaktım ısıga tutunca belli oluyor ben mi görüyom anlamadım tst aldım gene ama zan geciyor yani hemen değil nerdesiniz ne demk buu

canim cok beklediyse test itibar etme ilk dakikalar ne gosteriyorsa o ama INSALLAH vardir yani tekrar bir test alsan :26:

kelamida tebrik ederim.. ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Bazen bebek icin kararsiz kaliyorum maddi anlamda yetermi bize diye..Bazen kendimiz ay sonunu zor getiriyoruz tabi o rizkiyla beraber gelicek ama gozu biseyde kalsin istemem..

Bazen bebek icin kararsiz kaliyorum maddi anlamda yetermi bize diye..Bazen kendimiz ay sonunu zor getiriyoruz tabi o rizkiyla beraber gelicek ama gozu biseyde kalsin istemem..

bende senin gbi dusnuyorum ama yani acta degiliz acıkta egiliz cok sukur ona yeteriz yaa cok her istediğini almakta cok sımarık olur

bende senin gbi dusnuyorum ama yani acta degiliz acıkta egiliz cok sukur ona yeteriz yaa cok her istediğini almakta cok sımarık olur

orasida öylede ne bileyim bi yandanda hep boyle olacaz yani 3 sene sonrasida bu simdide bu beklemeninde anlami yok hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…