- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
topik senlensin ya bu ne herkes durgun kib kayıp
eltimin bebeği 11 aylık ama 7 aylık hamile 2 ay sonra doğum yapacakk onun adına seviniyorum ama keşkee benimde olsaa
Hadi yaaa masallahhhhhhhhhhhholur cnm olur aglama üzme kendini bi baktın ikizlerin olduuuuuu
kızlaar selam, benim misafirlerim var yatılı bi hafta kadar bizdeler, o yüzden kk ya giremiyorum, ben bugün kırmızıları gördüm çok üzgünüm, çççoook çoook moralim bozuldu yine yeni baştan, Artık bebişli annelere imrenmekten yoruldum, hayırlısı diyorum başka elden bişe gelmiyor çünkü, sizleri çok özledimm, iyi bakın kendinize....
devreem, benden bu ay hayr yok inşallah sen hamişsindir,
tweti, sumeyyab,bitterim, invom, tru-blood, isyaaan, devrem şirinem beniii sakın unutmayın, unuttuklarım yoktur umarım,
inşallah hepiniz bu ay hamiş kalırsınız, sizi seviyorummm
kızlaar selam, benim misafirlerim var yatılı bi hafta kadar bizdeler, o yüzden kk ya giremiyorum, ben bugün kırmızıları gördüm çok üzgünüm, çççoook çoook moralim bozuldu yine yeni baştan, Artık bebişli annelere imrenmekten yoruldum, hayırlısı diyorum başka elden bişe gelmiyor çünkü, sizleri çok özledimm, iyi bakın kendinize....
tweti, sumeyyab,bitterim, invom, tru-blood, isyaaan, devrem şirinem beniii sakın unutmayın, unuttuklarım yoktur umarım,
hadi bakalım hayırlı haberler verir eşinde inşallahhh
mesleğin ne bakalım? ben ev hanımıyım koca parası yiyorum
oyyyşşş ağzından bal damlıyor
Rabbim kimseyi evlatla sınamaa.. kimsenin içini evlat aşkıyla kavurma ne zormuşş..Allah düşmanımı bile sınamasınn
her gece hayaliyle uyumak ne zor
arkadaşlarım 9 ayı doldurmaya çalışırken anne olmaya çalışmak için ayların geçmesi ne zormuş
bu ay olur inşallahh ama korkuyorum kürtajda inşallah tüplerimde yapışıklık yada tıkanıklı olmamıştır :18::18:
geldim kızlar eşleriniz baba ruhlu bizimki beni korkutuyo bazen ne yapar acaba baba olsa merak ediyorum
geldim kızlar eşleriniz baba ruhlu bizimki beni korkutuyo bazen ne yapar acaba baba olsa merak ediyorum
şirinem korkma yaa çok iyi baba olur emin ol.. benim kocayı görsen bu mu baba olacak dersin
slmm bebeğimm benn burdayımmmisyan nerede
günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?