Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hadi yaaa masallahhhhhhhhhhhh olur cnm olur aglama üzme kendini bi baktın ikizlerin olduuuuuu

oyyyşşş ağzından bal damlıyor
Rabbim kimseyi evlatla sınamaa.. kimsenin içini evlat aşkıyla kavurma ne zormuşş..Allah düşmanımı bile sınamasınn
her gece hayaliyle uyumak ne zor
arkadaşlarım 9 ayı doldurmaya çalışırken anne olmaya çalışmak için ayların geçmesi ne zormuş

bu ay olur inşallahh ama korkuyorum kürtajda inşallah tüplerimde yapışıklık yada tıkanıklı olmamıştır :18::18:

kızlaar selam, benim misafirlerim var yatılı bi hafta kadar bizdeler, o yüzden kk ya giremiyorum, ben bugün kırmızıları gördüm çok üzgünüm, çççoook çoook moralim bozuldu yine yeni baştan, Artık bebişli annelere imrenmekten yoruldum, hayırlısı diyorum başka elden bişe gelmiyor çünkü, sizleri çok özledimm, iyi bakın kendinize....

devreem, benden bu ay hayr yok inşallah sen hamişsindir,
tweti, sumeyyab,bitterim, invom, tru-blood, isyaaan, devrem şirinem beniii sakın unutmayın, unuttuklarım yoktur umarım,

inşallah hepiniz bu ay hamiş kalırsınız, sizi seviyorummm

geldim kızlar eşleriniz baba ruhlu bizimki beni korkutuyo bazen ne yapar acaba baba olsa merak ediyorum

aa cok üzüldüm canım gunun vardı daha inşallah diğer aya ama cok üzüldüm

oyy kıyamam yaa demek kırmızı kart yedinn offf güzel haberler versin birileride coşalım yaaa...
fırsat buldukça gir canımm özlettin kendini

Ayyy ne güzel anlatıyon kızzzz insallahhh olumsuz bi sey olmaz bu defa cnmmm

Bizde seni seviyoruzzzz cnmm unuturmuyuz hic seni vardır bunda da bi hayır Allah insallah önümüzdeki ay yüzünü güldürür tatlımmm

şirinem korkma yaa çok iyi baba olur emin ol.. benim kocayı görsen bu mu baba olacak dersin

benimkini görsen canım 11 12 13 yumurtlama gunlerini kacırdık 14 15 17 gunlerini tuturduk umutsuzdum onaada cok kızgındım iş hayatı alesi bizden öenmelmiydi ama rabbimden ümit kesilmez

Kızlar ben cıkayım saat gec oluyo size iyi geceler öpüyorum hepinizi güzel anne aday adaylarııııııı

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

günaydın kızlar...

kızlar günaydın hayırlı haftalar hepinize..bu hafta ben çok mutsuzum kızlar bana biraz moral verin ne olur nedeni malum üzülmeyi ve kafaya takmayı hic istemiyorum ama elimde değil yaşımı sorun ediyorum galiba millet sorucak ve ben cevapsız kalıcam bayramda yaklaşıyo eş dost ziyaretleri falan derken moral bozukluğum daha da artar gibime geliyo sadece güzel ve ümit verici bişeyler söyleyin buna ihtiyacım var sanırım çünkü içim içimi yiyooooo bu günlerde geçecek diye teselli ediyorum kendimi evet bugünlerde geçecek inşallahhhhhhhhh buna inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…