- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
canım resmini yüklesene bakalım nasıl bi çizgiymiş merak ettim keskin gözlerimizle bi bakalım hele
neyse yarın yine yap varsa daha belirgin çıkar canım bi daha da testin başından ayrılma hıııııııcanım telefonum bilgisayara atmıyoki zaten hemen atardım gercekten aybizim nerede yarında sümeyyab dr gidecek
Ben geldiimmmmmmmsibellll sende hosgeldinnnnn gııııı uzun zaman sonra seni kkda görmek cook güzel
slmmmmm aranıza alırmısınız benı
hosbuldukkkkk canım bende uzun zamandan sonra kendımı burda gordugum ıcın mutlu oldumebek seruwenıne basladım kk da basladım
İnsan burada bütün derdini paylasıp unutuyo bazı seyleri gızlar cok iyi moral veriyo seni de hergün bekleriz artık bak twetye özelden bat tarihini ve en sevdigin rengi yaz listeye eklesin seni
twet ne gı :d kıme yazam ozelden burdan yazsam tahmını bat 4 KASIM MAVİ :dd burdakı ınsanlar aynı derdı paylastıgı ıcın bırbırının derdınden anlıyorlar o yuzden bızım halımızden bızım gıbıler anlar ancak o yuzden kk sewıyorum
Twety bizim topicimizin tatlı civcivi cnmben ona iletirim sen adet misin simdi
bugun bıtıyo kuzum bende anlamadım 29 unda kanama geldı sancısız ama benım adetlerı bılıyosun nasıl sancılı oldugunu lavaboya gıttım kanamayla parca dustu kanama durdu tekrar 4 unde sancılı normal adet oldum
Hadi ya cnm bilmem ki yara ne durumda hic gitmedin demi daha
walla hıc bılmıyom kı ıkı ay sonra gel dedı 1 ay gectı ama dr bı defayla gecmeyebılır yaran cok buyuk dedı bır ay sonra bellı olacak bı daha dondurma ıslemı yapabılırız dedı
Hmm anladım cnm insallah tamamen gecmistir yaa bi iki ay daha beklemezsin
ınsallah kuzum ınsallah sende yarın ıyı haberler le gelırsın de sewınırız kuzum ya dıger kızlar gelseydı de tanıssaydıksohbet edesım war
Yarın bana ne dicek acaba dr cooook heyecanlıyım yaaa :18::18::18:
kız ben bıle snın adına heyecanlandım saat kacta randewuncıkar cıkmaz arayım senı catlarım yoksa
saat ücteydi bu sabah aradılar sabah dokuzda gelebilir misin dediler tmm dedim dokuzda gidecem kızz dr asıla derse önümüzdeki ay asılama yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?