Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Ben geldiimmmmmmm sibellll sende hosgeldinnnnn gııııı uzun zaman sonra seni kkda görmek cook güzel

Ben geldiimmmmmmm sibellll sende hosgeldinnnnn gııııı uzun zaman sonra seni kkda görmek cook güzel

hosbuldukkkkk canım bende uzun zamandan sonra kendımı burda gordugum ıcın mutlu oldum ebek seruwenıne basladım kk da basladım

hosbuldukkkkk canım bende uzun zamandan sonra kendımı burda gordugum ıcın mutlu oldum ebek seruwenıne basladım kk da basladım

İnsan burada bütün derdini paylasıp unutuyo bazı seyleri gızlar cok iyi moral veriyo seni de hergün bekleriz artık bak twetye özelden bat tarihini ve en sevdigin rengi yaz listeye eklesin seni

İnsan burada bütün derdini paylasıp unutuyo bazı seyleri gızlar cok iyi moral veriyo seni de hergün bekleriz artık bak twetye özelden bat tarihini ve en sevdigin rengi yaz listeye eklesin seni

twet ne gı :d kıme yazam ozelden burdan yazsam tahmını bat 4 KASIM MAVİ :dd burdakı ınsanlar aynı derdı paylastıgı ıcın bırbırının derdınden anlıyorlar o yuzden bızım halımızden bızım gıbıler anlar ancak o yuzden kk sewıyorum

Twety bizim topicimizin tatlı civcivi cnm ben ona iletirim sen adet misin simdi

Twety bizim topicimizin tatlı civcivi cnm ben ona iletirim sen adet misin simdi

bugun bıtıyo kuzum bende anlamadım 29 unda kanama geldı sancısız ama benım adetlerı bılıyosun nasıl sancılı oldugunu lavaboya gıttım kanamayla parca dustu kanama durdu tekrar 4 unde sancılı normal adet oldum

Hadi ya cnm bilmem ki yara ne durumda hic gitmedin demi daha

Hadi ya cnm bilmem ki yara ne durumda hic gitmedin demi daha

walla hıc bılmıyom kı ıkı ay sonra gel dedı 1 ay gectı ama dr bı defayla gecmeyebılır yaran cok buyuk dedı bır ay sonra bellı olacak bı daha dondurma ıslemı yapabılırız dedı

walla hıc bılmıyom kı ıkı ay sonra gel dedı 1 ay gectı ama dr bı defayla gecmeyebılır yaran cok buyuk dedı bır ay sonra bellı olacak bı daha dondurma ıslemı yapabılırız dedı

Hmm anladım cnm insallah tamamen gecmistir yaa bi iki ay daha beklemezsin

ınsallah kuzum ınsallah sende yarın ıyı haberler le gelırsın de sewınırız kuzum ya dıger kızlar gelseydı de tanıssaydık sohbet edesım war

İnsallahh cnmm bu satte toplanırlardı normalde ama bugün gelen olmadı true geldi oda hemen cıktı ama tanısırsın hergün geliyolar genelde

saat ücteydi bu sabah aradılar sabah dokuzda gelebilir misin dediler tmm dedim dokuzda gidecem kızz dr asıla derse önümüzdeki ay asılama yapacaz

ay ınsallah der kız klomenle felan ugrasmadan zaman harcamadan gecersın memnun kalırsan ben de o dr dan randevu alırım ben bı kac ayda oyle denıcem yara gecınce bı benım kocıs urojıye gıttıkten sonra eger 3 - 4 ay ıcınde olmazsa 2 defa asılama deneyıp tup bebege gececem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…