- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
Ayy ne tuhaf kız soguklugu hissetmiyo musun
Benim tel coook yavas ama seninkini bilmem cnm benimki beni cıldırtıyo bazen
merhaba canlar nasılsınızz?? yeni bi arkadaşımız gelmişş sibel baş üstünde yeri var hoşgeldin canım
bugün doktora gittim 12.günümdü 2 yumurtam vardı şimdi 4 yumurta var boyutları 13-14mm.. perşembe tekrar gidicem doktora 20-22 mm olur o zaman çatlatırız ,gonal-f vurunmaya devam et dedi şansımız artsın dedi..Allahtan hayırlısı artık
sizlerde haberler nasıl sümeyyecim sabah 9'daymış randevun çok sevindimm hemen gelir gelmez sonuçları yaz bebeğim
aybizim nerdee? test yapıcaktı yahu bu günü yaklaşan kaçıyomu ne ??
invoice canım arkadaşım sende bugün üzülmüşsün,umutsuzluğa kapılmışsınn nolur sıkma canını..Rabbim mükafatımızı bi gün verecek inşallahh...
vallahi canım hiç gelişmiyordu hep bi tane gelişiyordu..hayıtın mucizesi galibaa bende şoklardayım ilk defa çok gelişti.. umarım sonucu hayırlı olur korkuyorum yaaa eşimin sperm kalitesi düşük sınırda yaa :18::18:
Allah korusun inşallahh pozitifi görmüştür...
eşinin sonucunu üroloji gördümü?? baykuşluk yapmak istemem ama canım çook çoook üzülerek söylüyorum ama 10 milyon az detayları yazsana ileri hız? morfoloji falan kaç çıktıı...sperm kalitesini arttırmanız lazım
yaşım 21 2.5 yıllık ewlıyım hıc korunmadım hıc de bebegım olmadı walla elle tutulur bı sebep yok yumurtam oluyo rahım fılmı temız esıme de normal dıyorlar gecen ay da yaram oldugunu ogrendım engel olabılırmıs dondurduk beklemedeyız ıste tanıstıgıma cok cok memnun oldum soruları cok sewerımmmnerelısın ısmın ne ben maraşlıyım ama adanaya gelın geldım :)
slmmmmm aranıza alırmısınız benı
heyy ben geldim
hoş geldin sen de arkadaşım
heyy ben geldim
hoş geldin sen de arkadaşım
sibel hosgeldin... kac yasindasin ? ne zamandir istiyorsun :26:
ben de yara yaktırdım 4 ay olmuştur
yarın da doktora çıkıyorum bakalım neler duyacağım heyecanlanıyorum korkuyorum
ben de yara yaktırdım 4 ay olmuştur
yarın da doktora çıkıyorum bakalım neler duyacağım heyecanlanıyorum korkuyorum
İnsallah hayırlı sonuc alırsın cnmm
Bizde cok üzüldük yaa esim özellikle
Toplam hareketli yüzdesi 40
İleri hareketli 30 sence asılama olur mu bu degerlerle cnmm yaa bir aydan fazla süredir keciboynuzu özü fındık falan yiyo ne olacak sonumuz bilmiyorum
Normal morfoloji yüzdesi de 6
Hosgeldiiinnnnn bitterrr nasılsın bakemmm
hosbulduk cok cok tsk ederım21 yasındayım 2.5 yıldır ıstıyorummm sen pekı ay ıyıkı gelmısım ha buraya
ooyyşşş daha lolitasınnn olur inşallah bebişinn
ben bu bilgileri özelden yazayım canım sana daha evvel başıma bela oldu kk'da bazı kızlar... bende nickimi değiştirdimm yeni hesap açtırdım tanınmak istemiyorum
yara basit bi işlem canım Allah büyük bi dert vermesin olur inşallah bebişinnn...
Ben dedim demi sana bizim kızlar cok sıcakkanlıdır diyeeeehepsini coooook seviyoommmm
hosbulduk cok cok tsk ederım21 yasındayım 2.5 yıldır ıstıyorummm sen pekı ay ıyıkı gelmısım ha buraya
anaaa bende 10 milyon diyince ileri haraketli sıfır diycen diye bekledim canım...Allaha şükür büyük bi sorun değil sizinkisi ooohhh be rahatladımm...
benim eşimin 20 milyon çıkmıştı ileri haraket sıfırdı..doktor önemli olan 10 milyon 100 milyon olması değil önemli olan ileri haraketli ve yerinde haraketli yani a+b: %50'den büyük olmak zorunda dedi.. morfolojinde süperr çok iyi çıkmış canım hiç korkma normal yolla gebe kalabilirsin
kaç gün cinsel perhiz yaptınız? bak buda çok önemli spermler 3-4 gün içinde ileri derecede haraketli oluyolar kalite artıyor, 1-2 gün olursa düşük çıkıyor kalite artmıyor hemen...5-6 gün beklenincede canlı spermler ölüyor kalitesizleşiyor...
biz 2 gün ve 3 gün bekleyip verdik ve farkı gördük...çatlana iğnesi olacağım zamanlar ilişki zamanını 4.güne ayarlıyoruz 2 kez tutturduk bu şekildee
devam ettir eşini kürlereee...
aaa benım gıbı olanla warmıs yuppı nıye yaktırdın pekı dondurma yapmadılar cocuk ısteyenler ıcın yakmayı onermıyorlar senınkıde buyukmuydu
Aaaa aynı günmü gidiyok kız dra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?