Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hadi hayirlisi canimmmm

İnsallah hayırlı sonuc alırsın cnmm
Bizde cok üzüldük yaa esim özellikle
Toplam hareketli yüzdesi 40
İleri hareketli 30 sence asılama olur mu bu degerlerle cnmm yaa bir aydan fazla süredir keciboynuzu özü fındık falan yiyo ne olacak sonumuz bilmiyorum
Normal morfoloji yüzdesi de 6

ooyyşşş daha lolitasınnn olur inşallah bebişinn
ben bu bilgileri özelden yazayım canım sana daha evvel başıma bela oldu kk'da bazı kızlar... bende nickimi değiştirdimm yeni hesap açtırdım tanınmak istemiyorum

yara basit bi işlem canım Allah büyük bi dert vermesin olur inşallah bebişinnn...

sibel hosgeldin... kac yasindasin ? ne zamandir istiyorsun :26:

ben de yara yaktırdım 4 ay olmuştur
yarın da doktora çıkıyorum bakalım neler duyacağım heyecanlanıyorum korkuyorum

ben de yara yaktırdım 4 ay olmuştur
yarın da doktora çıkıyorum bakalım neler duyacağım heyecanlanıyorum korkuyorum

aaa benım gıbı olanla warmıs yuppı nıye yaktırdın pekı dondurma yapmadılar cocuk ısteyenler ıcın yakmayı onermıyorlar senınkıde buyukmuydu

anaaa bende 10 milyon diyince ileri haraketli sıfır diycen diye bekledim canım...Allaha şükür büyük bi sorun değil sizinkisi ooohhh be rahatladımm...

benim eşimin 20 milyon çıkmıştı ileri haraket sıfırdı..doktor önemli olan 10 milyon 100 milyon olması değil önemli olan ileri haraketli ve yerinde haraketli yani a+b: %50'den büyük olmak zorunda dedi.. morfolojinde süperr çok iyi çıkmış canım hiç korkma normal yolla gebe kalabilirsin
kaç gün cinsel perhiz yaptınız? bak buda çok önemli spermler 3-4 gün içinde ileri derecede haraketli oluyolar kalite artıyor, 1-2 gün olursa düşük çıkıyor kalite artmıyor hemen...5-6 gün beklenincede canlı spermler ölüyor kalitesizleşiyor...

biz 2 gün ve 3 gün bekleyip verdik ve farkı gördük...çatlana iğnesi olacağım zamanlar ilişki zamanını 4.güne ayarlıyoruz 2 kez tutturduk bu şekildee

devam ettir eşini kürlereee...

olur cnm aslında benımde yenı hesap acasım war yenı bı uyelık

Ben dedim demi sana bizim kızlar cok sıcakkanlıdır diyeeee hepsini coooook seviyoommmm

ewtttttt bencede sıcak kanlılar tekrar kk baglanacam gıbı bı de tedawıye basladık ya surec de cok buyuk yardımcı olacak bıze ınsallah

hosbulduk cok cok tsk ederım 21 yasındayım 2.5 yıldır ıstıyorummm sen pekı ay ıyıkı gelmısım ha buraya

Erken evlenenler kervanindansin sende :)
23 yasimdayim 3 bucuk yildir istiyorum diyebilirim yani evlendigimden beri

Yok cnm cooook sükür hareketli güzel yaa zaten tesellimiz o
4 gün perhiz yaptık ben hic o sekilde ayarlamıyorum bu defa ayarlarım
Kürlere devam edecek zaten ürolojiye de gidecek maratonu hızlandırdık artık

aaa benım gıbı olanla warmıs yuppı nıye yaktırdın pekı dondurma yapmadılar cocuk ısteyenler ıcın yakmayı onermıyorlar senınkıde buyukmuydu

devlette yaptırdım ben
dondurmadan hiç bahsetmedi doktor,kendim de netten okudum dondurmada hücreler öldüğü için geri dönüşü olmuyormuş

bebek isteyene ne gibi bir zararı var acaba? merak ettim şimdi
benimki çok da büyük değildi sanırım
şu an bir sıkıntım yok mesela ilişki esnasında yara varken canım acırdı

Aaaa aynı günmü gidiyok kız dra

evet bakalım hormonlar ne alemde
regly de gelmiyor desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…