Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Aynen cnm yaa yeterince zaman kaybettik zaten senin de esin bi test yapsın da sonucu gösterince dr yönlendirir sizi

Aynen cnm yaa yeterince zaman kaybettik zaten senin de esin bi test yapsın da sonucu gösterince dr yönlendirir sizi

yarasız bı kac ay denıcem eger kocıste sorun cıkmazsa klomen catlatma ıgnesı werıcek buyuk ıhtımal bı de hormon testlerıne gıtmem lazımdı gıdemedm kız corek otu karısımına baslıcam bal getıttırıyımde

Hmm dene cnm yaa bende adet olim de incir kürüne baslıcam dr sakıncası yok derse yaran bi gecsin ihmal etmeden tedavine basla zaten insallah baska olumsuzluklarla karsılasmazsın

Anam oradan bakınca cok mu korkunc görünüyok gelen bes dkda cıkıyo gelin sohbet edekkkkkk

Anam oradan bakınca cok mu korkunc görünüyok gelen bes dkda cıkıyo gelin sohbet edekkkkkk

benı goren mı kacıyo acep DD yenı bı maraton baslıyo bızım ıcın kk ıyı gelecek ınsallah bu topık bana ugur getırır ınsallah hepımıze yanı

merhaba canlar nasılsınızz?? yeni bi arkadaşımız gelmişş sibel baş üstünde yeri var hoşgeldin canım
bugün doktora gittim 12.günümdü 2 yumurtam vardı şimdi 4 yumurta var boyutları 13-14mm.. perşembe tekrar gidicem doktora 20-22 mm olur o zaman çatlatırız ,gonal-f vurunmaya devam et dedi şansımız artsın dedi..Allahtan hayırlısı artık
sizlerde haberler nasıl sümeyyecim sabah 9'daymış randevun çok sevindimm hemen gelir gelmez sonuçları yaz bebeğim
aybizim nerdee? test yapıcaktı yahu bu günü yaklaşan kaçıyomu ne ??
invoice canım arkadaşım sende bugün üzülmüşsün,umutsuzluğa kapılmışsınn nolur sıkma canını..Rabbim mükafatımızı bi gün verecek inşallahh...

esmerşirinn tatlım testin gittikçe koyulaşıyor galibaa öylee okudum yine silik çizgi çıkmışş dualarımm sizinle heppp Rabbimm batı yaklaşan arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inşallahhh...sizin mutluluğunuz benim mutluluğumm olucak

hosbulduk cok cok tsk ederım canım allah razı olsun 4 yumurtanın olması süperrrr masallah ınsallah tutar yaa

benim minibook'um var tlfndan girsem daha hızlıdır herhaldee bugün girip girip okudum ama yazamadım misafirleri vardı kayınvalide ve 2 görümce yeni gittiler bende hemen kendimi buraya attım

Ooooo masallahhhhh 4 tane miiiiii kız yumurtam gelismiyo diyodun dört tane birden büyütmüssün haaa tekrar masallahhhhhh eve gelmeden yolda yazarım ben size tatlım yaaa aybizimi bende cok merak ediyorum gelmedi acaba negatif cıktı da depresyona mı girdi diyom benim esim de bugün test yaptı 10 milyon cıktı yaa bu gidisle asılama yapacaz

Son düzenleme:
walla her zamankı gıbı alet sokuyorlar tup ten soguk hawa werıyorlar yaraya donuyo

Ayy ne tuhaf kız soguklugu hissetmiyo musun
benim minibook'um var tlfndan girsem daha hızlıdır herhaldee bugün girip girip okudum ama yazamadım misafirleri vardı kayınvalide ve 2 görümce yeni gittiler bende hemen kendimi buraya attım

Benim tel coook yavas ama seninkini bilmem cnm benimki beni cıldırtıyo bazen

hosbulduk cok cok tsk ederım canım allah razı olsun 4 yumurtanın olması süperrrr masallah ınsallah tutar yaa

inşallahh tutar canımmm 2 senedir ilk defa 1'den fazla yumoşum gelişti..hayırlısını diliyorum Allahtan...
ben pkoluyum 25 yaşındayım 2 senedir bebek istiyoruz...bi sürü tedavi gördüm 1 kimyasal gebelik yaşadım 1 tanede 3 aylık bebişimin kalbi durdu..bizdee böylee hala çabalıyoruzz..sen neler yapıyosunn??? yaş kaç? sorununuz var mı? ne zamandır istiyosunuz? bende böyle pisim işte soruya boğarım

Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahh..topiğimizee ayağın uğurlu gelir inşallahh..ortamımız sıcacıkk güzel vakit geçirirsin inşallahh

vallahi canım hiç gelişmiyordu hep bi tane gelişiyordu..hayıtın mucizesi galibaa bende şoklardayım ilk defa çok gelişti.. umarım sonucu hayırlı olur korkuyorum yaaa eşimin sperm kalitesi düşük sınırda yaa :18::18:

Allah korusun inşallahh pozitifi görmüştür...
eşinin sonucunu üroloji gördümü?? baykuşluk yapmak istemem ama canım çook çoook üzülerek söylüyorum ama 10 milyon az detayları yazsana ileri hız? morfoloji falan kaç çıktıı...sperm kalitesini arttırmanız lazım

yaşım 21 2.5 yıllık ewlıyım hıc korunmadım hıc de bebegım olmadı walla elle tutulur bı sebep yok yumurtam oluyo rahım fılmı temız esıme de normal dıyorlar gecen ay da yaram oldugunu ogrendım engel olabılırmıs dondurduk beklemedeyız ıste tanıstıgıma cok cok memnun oldum soruları cok sewerımmm nerelısın ısmın ne ben maraşlıyım ama adanaya gelın geldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…