ay ınsallah der kız klomenle felan ugrasmadan zaman harcamadan gecersın memnun kalırsan ben de o dr dan randevu alırım ben bı kac ayda oyle denıcem yara gecınce bı benım kocıs urojıye gıttıkten sonra eger 3 - 4 ay ıcınde olmazsa 2 defa asılama deneyıp tup bebege gececem artık
Aynen cnm yaa yeterince zaman kaybettik zaten senin de esin bi test yapsın da sonucu gösterince dr yönlendirir sizi
yarasız bı kac ay denıcem eger kocıste sorun cıkmazsaklomen catlatma ıgnesı werıcek buyuk ıhtımal bı de hormon testlerıne gıtmem lazımdı gıdemedm kız corek otu karısımına baslıcam bal getıttırıyımde
Anam oradan bakınca cok mu korkunc görünüyok gelen bes dkda cıkıyo gelin sohbet edekkkkkk
benı goren mı kacıyo acepDD yenı bı maraton baslıyo bızım ıcın kk ıyı gelecek ınsallah bu topık bana ugur getırır ınsallah hepımıze yanı
İnsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnmmmmm bu maratonda yoruyo insanı yaa stres üzüntü
hersey ıyı olacak ınsallah sımdı sen uyuyamazsında heyecandan
Valla yataga gecince baya bi düsünürüm ne zamam sızarsaminsallah datlumm
bende yaramı cok merak edıyorum acaba gectı mı dıye sımdı nasıldır acababı daha dondurma yaptırmam yaa akıntısı benı oldurdu
Kız ayıptır sorması nasıl donduruluyo yara
merhaba canlar nasılsınızz?? yeni bi arkadaşımız gelmişş sibel baş üstünde yeri var hoşgeldin canım
bugün doktora gittim 12.günümdü 2 yumurtam vardı şimdi 4 yumurta var boyutları 13-14mm.. perşembe tekrar gidicem doktora 20-22 mm olur o zaman çatlatırız ,gonal-f vurunmaya devam et dedi şansımız artsın dedi..Allahtan hayırlısı artık
sizlerde haberler nasıl sümeyyecim sabah 9'daymış randevun çok sevindimm hemen gelir gelmez sonuçları yaz bebeğim
aybizim nerdee? test yapıcaktı yahu bu günü yaklaşan kaçıyomu ne ??
invoice canım arkadaşım sende bugün üzülmüşsün,umutsuzluğa kapılmışsınn nolur sıkma canını..Rabbim mükafatımızı bi gün verecek inşallahh...
merhaba canlar nasılsınızz?? yeni bi arkadaşımız gelmişş sibel baş üstünde yeri var hoşgeldin canım
bugün doktora gittim 12.günümdü 2 yumurtam vardı şimdi 4 yumurta var boyutları 13-14mm.. perşembe tekrar gidicem doktora 20-22 mm olur o zaman çatlatırız ,gonal-f vurunmaya devam et dedi şansımız artsın dedi..Allahtan hayırlısı artık
sizlerde haberler nasıl sümeyyecim sabah 9'daymış randevun çok sevindimm hemen gelir gelmez sonuçları yaz bebeğim
aybizim nerdee? test yapıcaktı yahu bu günü yaklaşan kaçıyomu ne ??
invoice canım arkadaşım sende bugün üzülmüşsün,umutsuzluğa kapılmışsınn nolur sıkma canını..Rabbim mükafatımızı bi gün verecek inşallahh...
walla her zamankı gıbı alet sokuyorlar tup ten soguk hawa werıyorlar yaraya donuyo
benim minibook'um var tlfndan girsem daha hızlıdır herhaldeebugün girip girip okudum ama yazamadım misafirleri vardı kayınvalide ve 2 görümce yeni gittiler bende hemen kendimi buraya attım
hosbulduk cok cok tsk ederım canım allah razı olsun 4 yumurtanın olması süperrrr masallah ınsallah tutar yaa
Ooooo masallahhhhh 4 tane miiiiiikız yumurtam gelismiyo diyodun dört tane birden büyütmüssün haaa tekrar masallahhhhhh eve gelmeden yolda yazarım ben size tatlım yaaa aybizimi bende cok merak ediyorum gelmedi acaba negatif cıktı da depresyona mı girdi diyom benim esim de bugün test yaptı 10 milyon cıktı yaa bu gidisle asılama yapacaz
inşallahh tutar canımmm 2 senedir ilk defa 1'den fazla yumoşum gelişti..hayırlısını diliyorum Allahtan...
ben pkoluyum 25 yaşındayım 2 senedir bebek istiyoruz...bi sürü tedavi gördüm 1 kimyasal gebelik yaşadım 1 tanede 3 aylık bebişimin kalbi durdu..bizdee böylee hala çabalıyoruzz..sen neler yapıyosunn??? yaş kaç? sorununuz var mı? ne zamandır istiyosunuz? bende böyle pisim işte soruya boğarım
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahh..topiğimizee ayağın uğurlu gelir inşallahh..ortamımız sıcacıkk güzel vakit geçirirsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?