Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hadi hayirlisi canimmmm
sağol bebişimmm sende doktor randevunu yılbaşından sonraya bırakma erkene al bu yolda hep beraber yürüyelim..umutsuzluklarını kaygılarını at bi kenara bizde milyarder değiliz bebişin nasibiyle gelir hiç korkmaa canımm
heyy ben geldim

hoş geldin sen de arkadaşım
hoşgeldin yivrummm nabersinn?

ben de yara yaktırdım 4 ay olmuştur
yarın da doktora çıkıyorum bakalım neler duyacağım heyecanlanıyorum korkuyorum
çook sevindimm yrın mutlaka haberleri yaz canımm

olur cnm aslında benımde yenı hesap acasım war yenı bı uyelık
çok harika dostluklarda kazandım kk'da arada bozuk çıkanlarda oldu laf dalaşına girmektende çareyi kaçışta buldum sen ne yaramazlık yaptında yeni hesap açmayı planlıyosun bakalım??

Hayırdır canım neye kırgınsın bakim benimkide gelmiyo kız 47 gün oldu

bende dewlette yaptırdım cnm benım dr cocuk ıstıyosan donduralım aslında yakmamız lazım dedı ama cocuk ıstedıgın ıcın donduralım bı defa da gecmeyebılır dedı ama genelde dondurma yakmaya gore daha ıyıymıs cocuk ısteyenlerde damarları kapatıyomuymus oyle bıseydı yanlıs bılgı wermeyımde kac ay ılıskı yasagı werdı pekı

Canim yilbasindan once arayip ocagin 1 inden sonrasina randevu alacagim yani sigortadan yararlanabilmem icin boyle gerekio
INSALLAH ALLAH herkese nasip etsin kim onden kalirsa kendim gibi sevinirim..

Yok cnm cooook sükür hareketli güzel yaa zaten tesellimiz o
4 gün perhiz yaptık ben hic o sekilde ayarlamıyorum bu defa ayarlarım
Kürlere devam edecek zaten ürolojiye de gidecek maratonu hızlandırdık artık

çoook şükürr canımmm ileri haraket önemli zatenn 100 milyonda sperm olabilir fakat ileri haraketli düşükse 10 milyon spermi olandan farkı yok...önemli olan ileri hız bebeğimmm çook sevindimm yaaa bi an üzülmüştüm ama korkulacak bişi yokmuşş...ben hep 4 güne ayarlıyorum ilişkiyi doktor öyle önerdi 2 güne ileri haraket yükselmiyor diyee

morfoloji çok bela bir sorun google yaz kk'da arat bir sürü morfoloji sıkıntısı yaşayan çok....hikayeleri oku ve şükret halinee Allaha binlerce kez şükür en bela sorununuz yok..

bende cok guzel arkadaslıklar kazandım bunlardan bırıde sumeyye bayagıdır tanısıyoz uzun hıkaye boswer sewdım ben burayı yaaa ıyıkı sumeyye cagırmıs hee

Herkese iyi geceler... beni de aranıza alır mısınız? Kendimden bahsedeyim.. 24 yasındayım 3 yıldır cocugum olsun istiyorum.prolaktinim yüksek olduğu için adet görmüyordum.dostinex ilacıyla 6 aydır düzenli adet görüyorum. kilom da oldukça fazla.. öyle işte.. yani kısacası Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

Biliyorum cnm bizim ameliyat öncesi morfoloji sıfırdı simdi cok sükür iyi yaa
Allah razı olsun cnm sorunlarımız benzedigi icin iyi anliyoruz galiba birbirimizi

iyi geceler canım hosgeldınnn bende bugun geldım aminnn allahım herkesın gonlune gore wersın

Hayırdır canım neye kırgınsın bakim benimkide gelmiyo kız 47 gün oldu

yorgun insan dargın olurmuş ya ondan yazdım :)
benim geldi canım da bugün 2.günü sözde ama az geliyor ve çok da kırmızı değil
kist olabilir endişesi üşüştü beynime
yarın öğrencem bakalım

evet dondurmada tekrarlamıyormuş
yakma da nüksetme ihtimali var,sanırım o yüzden demiştir
bir de iltihaplanma falan da oluyor ya içerde belki o da negatif etkiliyordur
bana 40 gün yasak vermişti

İyi geceler cnm hosgeldiinnnn
Amiinnn bende 21 yasındayım yumurta tembelligim var

iyiyim ne olsun,eşim yattı
ben de sizle konuşamıyorum hiç azcık geleyim dedim :)
yarın yazarım mutlaka
iyi yapmışsın canım benimki uyumuyor uzatmaları oynuyoz illaaa şuku yapalım diyor..bi başımdan savamadım koltukta uyuklasın diye bekliyom yarın erkenden yaz meraktan çatlarım ben
Canim yilbasindan once arayip ocagin 1 inden sonrasina randevu alacagim yani sigortadan yararlanabilmem icin boyle gerekio
INSALLAH ALLAH herkese nasip etsin kim onden kalirsa kendim gibi sevinirim..
hımm sigorta olayını bilmiyodum kuşum yaa öyleyse bekle sigortadan faydalan..
yanlış anlama beni geçmiş sayfalarda okudum bugün kendimizi zor geçindiriyoruz bebeğime yetememekten ihtiyacını alamamaktan korkuyorum yazmışsın ona istinaden yazdım o kelimeyi bereketiyle gelir kuzun sana inşallahh

bende cok guzel arkadaslıklar kazandım bunlardan bırıde sumeyye bayagıdır tanısıyoz uzun hıkaye boswer sewdım ben burayı yaaa ıyıkı sumeyye cagırmıs hee

iyi bakalım birde eskiden sorun yaşadığım kişi sen çıkıyomuşsun ne gülerim haa

Hmm anladım cnm insallah öyle bi sorun cıkmaz yaaa bakalım yarın ne haberlerle gelecezzzz

hoş geldin gel tabi :)
prolaktin bende de var yarın görecem bakalım neler yapmış hormoncum

iyi yapmışsın canım benimki uyumuyor uzatmaları oynuyoz illaaa şuku yapalım diyor..bi başımdan savamadım koltukta uyuklasın diye bekliyom yarın erkenden yaz meraktan çatlarım ben

Hey Allahım güldürdün beni
gitsin yatsın o ne şukusu mukusu

iyi geceler canımmm..seve seveee alırız aramızaa...
yahu herkezle mi ortak noktam olurr aynı sorunlarıda yaşadım bu topiğin en problemli kızı benim sanırım prolaktinim için dostinex kullandım ve daha sonrasında hayıt suyu içtim düzene sokmak için başarılı oldum
ve pkoya bağlı 20 kilo aldım 70 kg idim 3 ayda şeker hapıyla 17 kilo verdimm..ama şimcik 57 kiloyum çok cılızlık yakışmadı bana..azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor canım kilo vermeye çalış mutlaka ..

hoş geldin gel tabi :)
prolaktin bende de var yarın görecem bakalım neler yapmış hormoncum

Hey Allahım güldürdün beni
gitsin yatsın o ne şukusu mukusu

amaaan kene gibi yapışık bi adam..şuku muku değildi banyo yapmaya üşeniyorum hava buz gibi hasta oluceem yaaa

inşallah prolaktinin düşüktür dua ediyorum hepimizee güzel haberler güzel şeyler olsun artık
o kadar sorun yaşadım ki 2 yıldır başıma gelmeyen olay kalmadı artık yüzlerimiz gülsün göbüşlerimiz bebiş dolsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…