- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
sağol bebişimmm sende doktor randevunu yılbaşından sonraya bırakma erkene al bu yolda hep beraber yürüyelim..umutsuzluklarını kaygılarını at bi kenara bizde milyarder değilizhadi hayirlisi canimmmm
hoşgeldin yivrummm nabersinn?heyy ben geldim
hoş geldin sen de arkadaşım
çook sevindimm yrın mutlaka haberleri yaz canımmben de yara yaktırdım 4 ay olmuştur
yarın da doktora çıkıyorum bakalım neler duyacağım heyecanlanıyorum korkuyorum
çok harika dostluklarda kazandım kk'da arada bozuk çıkanlarda oldu laf dalaşına girmektende çareyi kaçışta buldumolur cnmaslında benımde yenı hesap acasım war yenı bı uyelık
devlette yaptırdım ben
dondurmadan hiç bahsetmedi doktor,kendim de netten okudum dondurmada hücreler öldüğü için geri dönüşü olmuyormuş
bebek isteyene ne gibi bir zararı var acaba? merak ettim şimdi
benimki çok da büyük değildi sanırım
şu an bir sıkıntım yok mesela ilişki esnasında yara varken canım acırdı
evet bakalım hormonlar ne alemde
regly de gelmiyor desem yeridir
devlette yaptırdım ben
dondurmadan hiç bahsetmedi doktor,kendim de netten okudum dondurmada hücreler öldüğü için geri dönüşü olmuyormuş
bebek isteyene ne gibi bir zararı var acaba? merak ettim şimdi
benimki çok da büyük değildi sanırım
şu an bir sıkıntım yok mesela ilişki esnasında yara varken canım acırdı
evet bakalım hormonlar ne alemde
regly de gelmiyor desem yeridir
hoşgeldin yivrummm nabersinn?
çook sevindimm yrın mutlaka haberleri yaz canımm
sağol bebişimmm sende doktor randevunu yılbaşından sonraya bırakma erkene al bu yolda hep beraber yürüyelim..umutsuzluklarını kaygılarını at bi kenara bizde milyarder değilizbebişin nasibiyle gelir hiç korkmaa canımm
çok harika dostluklarda kazandım kk'da arada bozuk çıkanlarda oldu laf dalaşına girmektende çareyi kaçışta buldumsen ne yaramazlık yaptında yeni hesap açmayı planlıyosun bakalım??
Erken evlenenler kervanindansin sende :)
23 yasimdayim 3 bucuk yildir istiyorum diyebilirim yani evlendigimden beri
Yok cnm cooook sükür hareketli güzel yaa zaten tesellimiz o
4 gün perhiz yaptık ben hic o sekilde ayarlamıyorum bu defa ayarlarım
Kürlere devam edecek zaten ürolojiye de gidecek maratonu hızlandırdık artık
sağol bebişimmm sende doktor randevunu yılbaşından sonraya bırakma erkene al bu yolda hep beraber yürüyelim..umutsuzluklarını kaygılarını at bi kenara bizde milyarder değilizbebişin nasibiyle gelir hiç korkmaa canımm
çok harika dostluklarda kazandım kk'da arada bozuk çıkanlarda oldu laf dalaşına girmektende çareyi kaçışta buldumsen ne yaramazlık yaptında yeni hesap açmayı planlıyosun bakalım??
Twetymm sen nasılsın sibeli de listeye ekler misin
Sibelll batını ve rengini yazsana bi bacım yaaa
çoook şükürr canımmm ileri haraket önemli zatenn 100 milyonda sperm olabilir fakat ileri haraketli düşükse 10 milyon spermi olandan farkı yok...önemli olan ileri hız bebeğimmm çook sevindimm yaaa bi an üzülmüştüm ama korkulacak bişi yokmuşş...ben hep 4 güne ayarlıyorum ilişkiyidoktor öyle önerdi 2 güne ileri haraket yükselmiyor diyee
morfoloji çok bela bir sorun google yaz kk'da arat bir sürü morfoloji sıkıntısı yaşayan çok....hikayeleri oku ve şükret halinee Allaha binlerce kez şükür en bela sorununuz yok..
Herkese iyi geceler... beni de aranıza alır mısınız? Kendimden bahsedeyim.. 24 yasındayım 3 yıldır cocugum olsun istiyorum.prolaktinim yüksek olduğu için adet görmüyordum.dostinex ilacıyla 6 aydır düzenli adet görüyorum. kilom da oldukça fazla.. öyle işte.. yani kısacası Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
Hayırdır canım neye kırgınsın bakim benimkide gelmiyo kız 47 gün oldu
bende dewlette yaptırdım cnm benım dr cocuk ıstıyosan donduralım aslında yakmamız lazım dedı ama cocuk ıstedıgın ıcın donduralım bı defa da gecmeyebılır dedı ama genelde dondurma yakmaya gore daha ıyıymıs cocuk ısteyenlerde damarları kapatıyomuymus oyle bıseydı yanlıs bılgı wermeyımde kac ay ılıskı yasagı werdı pekı
Herkese iyi geceler... beni de aranıza alır mısınız? Kendimden bahsedeyim.. 24 yasındayım 3 yıldır cocugum olsun istiyorum.prolaktinim yüksek olduğu için adet görmüyordum.dostinex ilacıyla 6 aydır düzenli adet görüyorum. kilom da oldukça fazla.. öyle işte.. yani kısacası Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
iyi yapmışsın canım benimki uyumuyor uzatmaları oynuyoz illaaa şuku yapalım diyor..bi başımdan savamadımiyiyim ne olsun,eşim yattı
ben de sizle konuşamıyorum hiç azcık geleyim dedim :)
yarın yazarım mutlaka
hımm sigorta olayını bilmiyodum kuşum yaa öyleyse bekle sigortadan faydalan..Canim yilbasindan once arayip ocagin 1 inden sonrasina randevu alacagim yani sigortadan yararlanabilmem icin boyle gerekio
INSALLAH ALLAH herkese nasip etsin kim onden kalirsa kendim gibi sevinirim..
bende cok guzel arkadaslıklar kazandım bunlardan bırıde sumeyye bayagıdır tanısıyoz uzun hıkaye boswersewdım ben burayı yaaa ıyıkı sumeyye cagırmıs hee
yorgun insan dargın olurmuş ya ondan yazdım :)
benim geldi canım da bugün 2.günü sözde ama az geliyor ve çok da kırmızı değil
kist olabilir endişesi üşüştü beynime
yarın öğrencem bakalım
evet dondurmada tekrarlamıyormuş
yakma da nüksetme ihtimali var,sanırım o yüzden demiştir
bir de iltihaplanma falan da oluyor ya içerde belki o da negatif etkiliyordur
bana 40 gün yasak vermişti
iyi yapmışsın canım benimki uyumuyor uzatmaları oynuyoz illaaa şuku yapalım diyor..bi başımdan savamadımkoltukta uyuklasın diye bekliyom yarın erkenden yaz meraktan çatlarım ben
hoş geldin gel tabi :)
prolaktin bende de var yarın görecem bakalım neler yapmış hormoncum
Hey Allahımgüldürdün beni
gitsin yatsın o ne şukusu mukusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?