Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

2 tane hamilemiz varmis MASALLAH ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Kizlar listeye katilmak isteyenler..
katilmak istiyorum yazip yasini bekledigi adet tarihini yazsin tekrardan..
ne kadar suredir istedignizi de yazin isterseniz
Bana özel mesaj atsaniz daha guzel olur..

Kizlar drum haftaya test yaptir dedi ama zaman hic gecmiyo kasiklarimda gerginlik ve agri hissediyorum normal mi:26:

gecikme var mi ? Test yaptinmi :26:

Yumurta takibim yapiliodu 5 eylulde 19mm yumurta vardi 7 eylulde biraz agrim oldu 8 eylulde geciken adetim geldi ama normal degildi 4 gun damla damla oldu drum adet degil ovulasyon kanamasidir dedi haftaya test yaptir dedi bekliyorum sabirsizlikla

Yumurta takibim yapiliodu 5 eylulde 19mm yumurta vardi 7 eylulde biraz agrim oldu 8 eylulde geciken adetim geldi ama normal degildi 4 gun damla damla oldu drum adet degil ovulasyon kanamasidir dedi haftaya test yaptir dedi bekliyorum sabirsizlikla

oh ohh yine maşallah ne hayırlı topik hamiş kalan kalana

sirinem bu ne hamiş olan olana, bak biz kaldık

hoşbuldum devreeem napıosun bakalımmm

ne olsun kzum eşm daha gelmedi makinaya çamaşır attım elektrk süpürge il etrafı aldım şimdi yerleri silecem toz alacam hafta oartası temizliği bir yandanda size takılayım dedim alışkanlık yaptı biliyon mu

canımyaaa senin işinde zor tabi nerde çalışıyodunki sen? eşin de baya geç geliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…