Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

benimki gelir belkide seninki gidene kadar belkide canmm
hayırlısı olsun saglıkla ggidip donsunler
sen bebiş yapacakmısın gitmeden nasipse askere

Ben olmasın sana zor olur askerlik diyom ama yok bebek olmadan gitmem seni tek basına bırakmam diyo cnm bilmiyorum ne olacak

Ben olmasın sana zor olur askerlik diyom ama yok bebek olmadan gitmem seni tek basına bırakmam diyo cnm bilmiyorum ne olacak

hosgeldin tatlım benimkide tam tersi ben yokken sana yuk koyamam diyo herseyinde bende yanında olmalıyım herseyini birlikte yasamalıyız diyo
hakkımızda hayırlısı bakalımm nasipp

Yumurta takibim yapiliodu 5 eylulde 19mm yumurta vardi 7 eylulde biraz agrim oldu 8 eylulde geciken adetim geldi ama normal degildi 4 gun damla damla oldu drum adet degil ovulasyon kanamasidir dedi haftaya test yaptir dedi bekliyorum sabirsizlikla
hadi hayirlisi INSALLAH..
ne haber twetyyy sen yurtdısındamı yasıyon kuzum size sabah bize aksammı :))dewaa batın ne zaman

yok kiz 1 saat fark var

hosgeldin tatlım benimkide tam tersi ben yokken sana yuk koyamam diyo herseyinde bende yanında olmalıyım herseyini birlikte yasamalıyız diyo
hakkımızda hayırlısı bakalımm nasipp

Öyle cnm yaaa benim ailem yanımda degil ya ben yalnız olunca seni öyle bırakamam diyo bi yandan iyi olur ama ona cok zor olu ... Hosbuldum cnmmmm nasılsın

:124: Kizlar batlarinizi yaslarinizi ne zamandir istediginizi bana ozelden atin lütfeeen :124:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…