- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
sen niye küstün anaam küsen küsene devrem küstüyse bende küserim işte kocişlereee ölüüümm
evet devrem eger aynı cinsiyet olursada onlar devre olur yazısır
adam evde sıkılıyomus ben ne yapayım devrem halay mı cekem evdesen küsme kuzum senin yumoş dönemin
twetyy nerde ya bitter ve nusco aksam giremiyolar sanırım :44:
benimki gelir belkide seninki gidene kadar belkide canmm
hayırlısı olsun saglıkla ggidip donsunler
sen bebiş yapacakmısın gitmeden nasipse askere
sümeyyabb gelmişşşşşşşşşşşşşşş
Günaydınlar herkese
öğlen oldu gerçi dimi
Balkes10; naber hemşo
Eveeeettttt ben celdiiiimmmmmmnasılsınız kızlarrr
Ben olmasın sana zor olur askerlik diyom ama yok bebek olmadan gitmem seni tek basına bırakmam diyo cnm bilmiyorum ne olacak
twetyy nerde ya bitter ve nusco aksam giremiyolar sanırım :44:
twiti başka topiklerde dolanıyodu bugün, bitterle sayfaları var, nusco buralardaydı ama
tşkr ederim senden nbr balıkesirlimizin bitterkuzucuk
hadi hayirlisi INSALLAH..Yumurta takibim yapiliodu 5 eylulde 19mm yumurta vardi 7 eylulde biraz agrim oldu 8 eylulde geciken adetim geldi ama normal degildi 4 gun damla damla oldu drum adet degil ovulasyon kanamasidir dedi haftaya test yaptir dedi bekliyorum sabirsizlikla
ne haber twetyyy sen yurtdısındamı yasıyon kuzum size sabah bize aksammı :))dewaa batın ne zaman
iiyiz şekerim msj kutun dolmuş bi altına değiştir kuzucummuhabbetime bak resmen hayatım bu olmuş
hosgeldin tatlım benimkide tam tersi ben yokken sana yuk koyamam diyo herseyinde bende yanında olmalıyım herseyini birlikte yasamalıyız diyo
hakkımızda hayırlısı bakalımm nasipp
degistiriyom hemen altını cnmmm bende yatıyom bebis kalkıyom bebisss
inşallah canım bebğin altını değiştirmekte nasip olur
ben merkezdeyim adım nilgün memleketimden birileri olduğunu bilmek mutlu etti benihe topikimize bekleriz :))
giriyom canım akşamları da az az :)
ben de iyiyim :)
evet canım Balıkesirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?