Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

yatıyorum ben de tiviticim :)
adını çığırim mi kız burdan öcümü alayım senden

facede canım

biri şu kocama akıl versee yoksaa vazgeçipp kariyerr yapıcamm :) ya anlamıorum ayıptır sölemesi adetten sonra yumurtlama döenmimin olduğu hafta tabi bizim hesaplamalarımıza göree o hafta sadece 2 defa birlikte oluyoruz ona kalsa 1 defa bile yetermiş 2. bile benm zorumla yapıyoruzz ve hep hüsran. yani adetten sonra 2 günde bir ilişki olması daha mantıklı diilmi benmi yanlışım omu doğru bakalım bi kaç gün içinde belli olucak. çok sinirim bozuluyoo pff pinpirikli bi kocamm varr

esmerimden sonraki hamişimiz kim olacak bakalım :)

iyi geceler canlarım
ivo ve aybizim olacak gibime geliyor.. hayırlısı bakalım...hayırlı geceler yivrum

doğru düşünüyosun canım..acaba eşin bu durumu görev gibi mi görüyor.. :26:
ben ilk zamanlarda hata etmiştim görev gibi oluyordu ve eşim kasılıyordu olmuyo bu şekilde diyordu..gerçekten o şekilde rahatsız edici oluyor..ve ilişkiye girmeye yanaşmıyordu..
eşimle hiç konuşmadım bu sorunu..
sanki eşini arzuluyormuşsun gibi yaklaş..bebeğidee at kafandan o süre zarfında erkekler arzulanmak istiyo göreve gelemiyorlar.

şimdi çatlama günümde sadece görev gibi ilişki yaşıyoruz bende diyorum ki kim daha şehvetli olursa bebiş ona benzermiş diyorum.. adam gaza geliyo

demin kime ozel mesaj atiyordun bakiyim bende bana sandim

Topigin gebesi gelmis
Kiz ne ariyon bu saatte git yat dinlen taze anne
Esin ne yapti bakalim

Kolayi ben cok iciyorum ya icmiycem artik.. kahve filan icmem zaten bende sut icmeye basliyim ama fazla sutte kemik erimesi yapmiyor muydu yanlismi biliyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…