- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Bilmem onuda soz dusunun ben ayni anda 2 dizi izleyip burda lak lak ediyorum
potansiyelin yüksek :)
sen kk için yaratılmışsın
gözler yorulmaya başladı benim
sabah zor kalkıyorum yaww
uyuyacanmi yoksam
bişi dedi bana yine ben de dedim bak bebek sahibi olmak kolay değilmiş dedim
öyle diyince sırnaşıyor bana şaşkın.
benimki de çok dinler dinler susar ben de fıtık olurum çoğunlukla
tamam ben normal devam edeyim o zaman :)
facete mi o da :)
burda mı
yatıyorum ben de tiviticim :)
adını çığırim mi kız burdan öcümü alayım senden
çağır çağır yaşadığı ülkeyi bile saklıyo merak ediyorum
yatıyorum ben de tiviticim :)
adını çığırim mi kız burdan öcümü alayım senden
ivo ve aybizim olacak gibime geliyor..
esmerimden sonraki hamişimiz kim olacak bakalım :)
iyi geceler canlarım
biri şu kocama akıl versee yoksaa vazgeçipp kariyerr yapıcamm :) ya anlamıorum ayıptır sölemesi adetten sonra yumurtlama döenmimin olduğu hafta tabi bizim hesaplamalarımıza göree o hafta sadece 2 defa birlikte oluyoruz ona kalsa 1 defa bile yetermiş 2. bile benm zorumla yapıyoruzz ve hep hüsran. yani adetten sonra 2 günde bir ilişki olması daha mantıklı diilmi benmi yanlışım omu doğru bakalım bi kaç gün içinde belli olucak. çok sinirim bozuluyoo pff pinpirikli bi kocamm varr
ivo ve aybizim olacak gibime geliyor..hayırlısı bakalım...hayırlı geceler yivrum
doğru düşünüyosun canım..acaba eşin bu durumu görev gibi mi görüyor.. :26:
ben ilk zamanlarda hata etmiştim görev gibi oluyordu ve eşim kasılıyordu olmuyo bu şekilde diyordu..gerçekten o şekilde rahatsız edici oluyor..ve ilişkiye girmeye yanaşmıyordu..
eşimle hiç konuşmadım bu sorunu..
sanki eşini arzuluyormuşsun gibi yaklaş..bebeğidee at kafandan o süre zarfındaerkekler arzulanmak istiyo göreve gelemiyorlar.
şimdi çatlama günümde sadece görev gibi ilişki yaşıyoruzbende diyorum ki kim daha şehvetli olursa bebiş ona benzermiş diyorum.. adam gaza geliyo
demin kime ozel mesaj atiyordun bakiyim bende bana sandim
bittere yazdıydım
prosunuz diye ne yaptığımızıda mı gösteriyolar yohsam size
ne yazdin aynisindan isterim
Benden kacmaz prolukla alakasi yok
Kolayi ben cok iciyorum ya icmiycem artik.. kahve filan icmem zaten bende sut icmeye basliyim ama fazla sutte kemik erimesi yapmiyor muydu yanlismi biliyorum :26:
bizimde 3 bucuk yildir olmuyor.. ama yinede denemekte fayda var.. kola yok süt var artik:9ermesi QUOTE]
canımcım ben süt içen biri değildim ama severim bu ay yüklendim ama sabahları bardak süt içip işe gittim zaten iiçen biri değiliz ki kemik erimesi yaparmı ki
kuzumm benim canım arkadaşım darısı basınaaaaaSirineeeeemmmmmmm adın hamileler bölümüne ne kadar cok yakısmıs yaaaaRabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bizim basımızaaaaaaaaaa
Kız bu ay hic umudum yok diye diye hamile kaldın umudun olsaydı ikiz dogururdun kesinstes yapmadım ondan oldu bence
saol canım benim rabbim sanada versin inşallah dualarımdasın bizede rabbim keseyi görmeyi nasip etsincanımmmmmmmm bebeğin hayırlı olsun hayırlı bir evlat olsun sağlıklı bir hamilelik geçir inş çok sevindim adına allahım kucağına almayıda nasip etsin öpüyorum çokkkkk
devremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim gel arkamdan stress yapmadım gülümolmadı zaten dedim hayatıma devam ettim su yoktu olurmu olmaz mı demedim evet ben dr tedavisinden cıkmadım git benceehayy maşşallah hadi hayırlıı olsun inşallahhh
gördünmü şirinemi hayıflanıp duruyodu kaçırdım yumoş günümü diye, ben dedim hemen pes etme diyee
bi ben kalmışım yaa ne yapayım ben acaba doktora mı gitsem napsam
Bende dedim kız olumsuz düsündü hamile kaldı olumlu düsünse ikiz dogururdu herhaldegit git sen ve twety kaldınız topicte gitmeyen
stres yapmadıgımdan oldu kankaseni bekliyom arkmdan ikiz sana yakısırrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?