benım bı daha cektıresım war beraber cektırekDD oyamadım fılme
birkaç ay deneyelim eşime öyle baktırırız sanırım
şimdi ona bundan hiç bahsetmek istemiyorum
yanaşacağını sanmıyorum şu an için
doktor da haplardan sonra birkaç ay denersiniz olmazsa eşinden de sperm testi isteriz dedi
Anam millet rahim filminden kacar sen cektiresim var diyon nasıl bir varlıksın seennnnsende baskentte tedaviye basla da dr ceker belki
kibbb gelmiiissssssssss
kız sana yoldas olacam ben beraber cektırecezDD yan yana yataız masaya ohh mis mis
caanııım naber, hamiş mi var sankiii, ne var ne yok kısaca bi özet geçsene ben çok şey kaçırdıımm
töbe töbeeee öldüm kız gülmekten
senı sefıyom kızsenın ıcın rahım gılmı cektırcem yaranamıyom da
İyilik cnmmmm senden naberrr
Sirine hamiissssssss
Aybizimde test yapacak
İnvoodanda süpheleniyoruz
Bitter dr gitti hormon tedavisine basladı
Trueninde dört tane yumurtası olusmus sanırsam cuma catlatma ignesi vuracak
Veeeeee son olarak beeennn de tedaviye basladım sonundaaaaa
hayy maşşallah hadi hayırlıı olsun inşallahhh
gördünmü şirinemi hayıflanıp duruyodu kaçırdım yumoş günümü diye, ben dedim hemen pes etme diyee
bi ben kalmışım yaa ne yapayım ben acaba doktora mı gitsem napsam
hayy maşşallah hadi hayırlıı olsun inşallahhh
gördünmü şirinemi hayıflanıp duruyodu kaçırdım yumoş günümü diye, ben dedim hemen pes etme diyee
bi ben kalmışım yaa ne yapayım ben acaba doktora mı gitsem napsam
hoşgeldin cnm..hiç bir sorunun yoksa en büyük etken strestir canım stres yapma olur hayırlısıyla inş.bende hamile kalmak isteyıp kalamayanlardanım ...1 yıllık evliyim..hiçbir sorun yok ama kalamıyorum arkadaşlar ..:2:
aktara sordur bakalım ona göre kullan bir an önce düşsün su nalet prolaktin..gelsin bebişlerrdün gittim,yetmedi bugün de başka doktora gittim canım.prolaktinim,FSH ve LH yüksek biraz..hormon ilacı verdi,bu ay onları kullanıcam sonra çalışmalara devam Allahın izniyle :)
aynı anda kullansam zararı olur gibi geldi
sordurayım aktara bişi olmazsa ağzı kapalı dursun o,önce ilacı içeyim o vakit :)
gördüm yumoşlarımı top top ordaydılar :)
senin de olacak bu ay inş benim içime öyle doğuyor yaa :))
ne izliyon bakalım :125:Dizim baslamis basini kacirdim tüh..
hoşgeldin cnm..hiç bir sorunun yoksa en büyük etken strestir canım stres yapma olur hayırlısıyla inş.
aktara sordur bakalım ona göre kullan bir an önce düşsün su nalet prolaktin..gelsin bebişlerr
ben 2 hamişliğimdede hep hissediyodum ama bu ay nötr hiç bişi hissetmiyom :18::18: hayırlısı bakalımm
ne izliyon bakalım :125:
Eski hikaye Trt 1
Kacinci bolumu oynuyo simdi basina bakamadim izliycem cok guzel dun izledim de cokta komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?