- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Topigin gebesi gelmis
Kiz ne ariyon bu saatte git yat dinlen taze anne
Esin ne yapti bakalim
eşim çalısıyo canım daha gelmedi başım cok agrıyodu aksam catlayacaktı ısıga bakamıyodumm uyumusum öleee şimdide uyandımallahm ben mi duygusalım eşimin izin alıp gelmesini bekledm ama çalısıyo dedim ne yapsın daha yüzyüze görüşemedik beyefendiyle
truecim bi fikrin varmi süt hakkinda ?
bir bardak iç twetyy bu saglıklı yaşam ama ynde dr sor benceben stres yapmadım kacırınca en baba günleri dedim tamam tutmaz rahat oldumm biliyosunuz zaten kızlar herseyi buarada paylastım
truecim bi fikrin varmi süt hakkinda ?
göremedim ki true sözde önlük alacaktım not yazacaktım duramadım telde söledimşirinee eşinle neler konuştunuz anlat helee heyecanlanalım eccük
Kiz hamilelik belirtilerin simdiden baslamis duygusallik filan..
Alinganlik yapma ne yapsin adam ekmek parasi eve gelince gorusursunuz zaten bebisin seninle artik
göremedim ki true sözde önlük alacaktım not yazacaktım duramadım telde söledimallah sizede nasip etsin
belli canım insan kendini fakediyor twetyy şimdi tekdusuncem deger yükselirmi kese görünürmü ya başına bişe gelirse böle tedirginim allah sizede tattırsın twetyy ben burdan cıkmam başkan haa seni arkadaşlarımı cok seviyorummm topiğin ugurlu geldi aile gbi olduk burada
bir bardak iç twetyy bu saglıklı yaşam ama ynde dr sor benceben stres yapmadım kacırınca en baba günleri dedim tamam tutmaz rahat oldumm biliyosunuz zaten kızlar herseyi buarada paylastım
Kiz ben kac yasima kadar süt icmis insanim cok dogurgan olmam lazim benim acaba sut hormonum cok sut ictim diyemi yukse :111:
artik kola kafein yok sadece su sut arada bi icecek
Kiz ben kac yasima kadar süt icmis insanim cok dogurgan olmam lazim benim acaba sut hormonum cok sut ictim diyemi yukse :111:
artik kola kafein yok sadece su sut arada bi icecek
ben hayatta görebileceğiniz en kolakolik kadındım..oruc tutarken bile susamaz kolasadım derdim o derece..
bütün paramı kolaya yatırdım bağımlısıydım..yıllarca su içmedim kola içtim hepp...
taaa kiii 1,5 yıl öncesine kadar eşimde psikopat derecede kola tüketiyordu..baktık canlı sperm yok,bende yumurtlayamıyorum ani bi kararla kolayı bıraktık..
sanki esrar içiyorum öylemi yoksunluk krizine giriyodum ki anlatmam ne yemek yemek ne başka bişey içmek beni mutlu etmiyordu..boğazımdan aşşağıya kolanın indiğini hayal ederdim..kolayı açarken bi ççoss sesi çıkıyoya kulaklarımda o sesi duyardım
bıraktık çok şükür şimdi milli içkimiz ayranı içiyoruz
ben hayatta görebileceğiniz en kolakolik kadındım..oruc tutarken bile susamaz kolasadım derdim o derece..
bütün paramı kolaya yatırdım bağımlısıydım..yıllarca su içmedim kola içtim hepp...
taaa kiii 1,5 yıl öncesine kadar eşimde psikopat derecede kola tüketiyordu..baktık canlı sperm yok,bende yumurtlayamıyorum ani bi kararla kolayı bıraktık..
sanki esrar içiyorum öylemi yoksunluk krizine giriyodum ki anlatmam ne yemek yemek ne başka bişey içmek beni mutlu etmiyordu..boğazımdan aşşağıya kolanın indiğini hayal ederdim..kolayı açarken bi ççoss sesi çıkıyoya kulaklarımda o sesi duyardım
bıraktık çok şükür şimdi milli içkimiz ayranı içiyoruz
Doğurganlığı artıran besinler - Diyetisyen Özlem Sert Aydın - Milliyet
folik asit değeri yüksekmiş bilmyom ama ben kolayı hayatımdan cıkardım her gün içerdim bagımlı olmustum herseyi kestim kolanın halsizlik yaptıgından eminim zaten dr kafeini uzak tutun diyolar
hahahahaaha beni profesör yaptı
sütün hamilelikte çok gerekli olduğunu okudum hep..kalsiyum bebek yeterince alamayınca dişlerdeki kalsiyum bebeğe gidiyomuş ve annede diş kayıpları oluyomuş..abartmadan günde 1 yada 2 bardağın kimseye zararı olacağıını düşünmüyorum
bende hamiş kaldığımda günde 1 bardak ılık süt içiyodum..
isterse bal-kaymak olsun çok faydalı başka bişey olsun ..ne olursa olsun vücuda herşeyin fazlası zararfazlalığında kalsiyumun zararı elbette var
linke bi göz atalım bayanlar
KALSYUM YKSEKL | Prof. Dr. Metin ZATA
canım ambalajlı gıdaların hormonlarımızı bozduğu gerçek ve giderek kısırlığın arttığı bi dünyada yaşıyoruz... kaç tane tedavisiz hamile kalan arkadaşınız var? artık herkezde pko denen illet var neden kaynaklanıyor? dedelerimize ninelerimize bakın o zamanlar çocuğu olmayan parmakla gösteriliyomuş şimdi ise tam tersii
iyi yapmışsın kolayı hayatından çıkararakk ama sütüde ölçülü içmen lazım yoksa oda zarar..
BEnce topigin doktoru demirbasi motivasyon kocu filan diye kisiler secelimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?