Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hmm anladım cnm Allah size yasatmasın ama erkekler bu tür seyleri pek kabullenemiyolar
az önce bahsettim,sesini çıkarmadı

aktara sordur bakalım ona göre kullan bir an önce düşsün su nalet prolaktin..gelsin bebişlerr
ben 2 hamişliğimdede hep hissediyodum ama bu ay nötr hiç bişi hissetmiyom :18::18: hayırlısı bakalımm
canım cam şişede ağzı da sıkı kapalı,son kullanma tarihi de 2016.koycam kenarda dursun.yarın ilaca başlarım
şu an umutlandım ilaçları kullanıcam biticek,regly olcam ve bir kere daha regly olmadan bebişim gelicek inş
inanamıyorum dün akşam moralman sıfırdım bugün iyiyim çok şükür :)

ha bir de sen folbiol kullan demiştin,ben kullanıyorum 2 aydır.ama senin dediğin gibi ikiye mi bölsem ben de :44:

hadi INSALLAH

sevdigim dizileri hep ayni gune koymuslar ya alla allaa mecburen internetten izlicez

öfff şu erkekleri varya şamarlıyacannn
bak benim eşimin burnu sürttü bebek olmayıncaa.. çatlama iğnemi bugünden almış getirmiş..ağır iş yapma diyor.hergün saat 4'te iğnemi vuruyor..moralimi bile bozmuyor psikolojik olarak etkilenip stres yapmıyım diyee illa burunları sürtecek bunların

birde dinleyip dinleyip cevap vermiyolar yaa fıtık ediyolar adamı
başla bebeğim ilacına sonra hayıt içersin.. inşallah bir dahaki regl olduğunda bebişin seninle olacakk
farketmez canım yarım tam kullan hatta dur bende tam içeyim azda ben senin peşinden geliyim

bişi dedi bana yine ben de dedim bak bebek sahibi olmak kolay değilmiş dedim
öyle diyince sırnaşıyor bana şaşkın.
benimki de çok dinler dinler susar ben de fıtık olurum çoğunlukla
tamam ben normal devam edeyim o zaman :)

mahjong trails'e sardım bendee
facete mi o da :)
burda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…