Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

10 yaşında kızım var benim 2. bebeği istiyoruz artık polikistik over kisti var bende 2 aydır tedavi görüyorum ya sen !

maşallah Allah bağışlasın ablamızsın galiba ben 27 yaşındayım :)

ben daha yeni yeni istiyorum bebek.çalışmalara başladık bu ay.
bende de bir sıkıntı var ne bilmiyorum ama tam olarak
adetler gecikmeli geliyor
prolaktin yükselmesi vardı bir ara
iki defa folikül kist oluştu vs vs
doktorun biri pco olabilir dedi diğeri yok dedi :))

bende 30 yaşındayım hayırlısı olsun yakın zamanda hamile kalırsın inş...prolaktinini konturol ettir cnm ben pco lu olduğum halde kızıma normal yolla hamile kalmıştım fakat 2. bebekte olmadı tedavi görüyorum hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş hepimize... güvenilir bi dr bul bence sende eğer pcoluysan hamile kalman çok zor yumoşları büyütmek için haplar sonra çatlama iğneleri gerekebilir

alıntı yapan arkadaslar hepinize yazıyorum
benim kaynanam kayınpederim calısıyo biz birlikte oturuyoruz esim askerde oldugu icin kaynanam gunduz yemekte kırmızı merciek makarna yap dedi neyse gunduz surpriz yapıp kardesim geldi özlemişimde sohbet muhabbet neyse kardesim otururken ben kalktım corbamı yaptım onlarda gec geliyo taze olsun diye makarnayı yapmadım neyse kaynatam geldi kardesimle sohbet muhabbet et tabi bbende kaynanam gelmesine yakın yapayım diye makarnayı yapmadım neyse kardesim ben artık kalkayım dedi onu yolcu ettim bayada uzuldum gitmesi cok dokundu bna neyse oyle boyle kardesimin seyi derken tam makarnayı ocaga koydum yeni kaynanam geldi baktı makarna kaynıyo ne yaptın daha bi makarnayı yapmafınmı biz işten geliyoruz sen niye bu saate koydundiye anamdan emdigim sutu burnumdan getirdi tartıstık bende senin gelmene vakit koydum esemde nafile barıs cagırıs ben dondum arkamı odama gectim yemek dahi yemedim iste bu beni cildırtma derecesine getiren

yüksek tansiyonu ne düşürüyordu kızlar
sarımsak mı
eşimin büyük tansiyonu 15 çıktı da

hmm kötü olmuş kaynana değil mi canım, boşver çok biliyo o

Ayyy deveyi pire yapmıs resmen yaaa yazık valla nasıl da öyle nedenlerden tartısma cıkarmaya utanmıyolar anlamıyorum cnmm sen üzme kendinii sana yazık yani bosver

Kızlar bişey sorucam bu ay serephone kullandım ben adetim 4 gün gecti 2 gün gecince test yapmıştım negatif çıktı ama aşırı sancım vat göğüslerim çok acıyo ama hala gelen yok benim hibi olan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…