hıı çoklu kist olsaydı doktor anlardı dimi ben bi gitmiştim doktora ama:26:
Cnm pko= ben. Ben= pkocesitli nedenlerden dolayı yumurtaların gelisip catlamaması yada cok yavas gelismesi cnm ben genelde hep dra giderim gelismez adetlerim cok gec gelir kilo aldırır sen dra gitmedin mi hic
devrem pko ne ayyy acaba bende pko muyumm galiba bi hastalık
mutlaka anlardı pco nun en sık görülen belirtisi adet gecikmesi,çene altında sivilcelenme ve kıllanmadır bunlar varsa tekrar bir dr a git derim.. aklında soru işareti kalmaz rahatlarsın
Kızlar bişey sorucam bu ay serephone kullandım ben adetim 4 gün gecti 2 gün gecince test yapmıştım negatif çıktı ama aşırı sancım vat göğüslerim çok acıyo ama hala gelen yok benim hibi olan varmı kızlar
Kızlar bişey sorucam bu ay serephone kullandım ben adetim 4 gün gecti 2 gün gecince test yapmıştım negatif çıktı ama aşırı sancım vat göğüslerim çok acıyo ama hala gelen yok benim hibi olan varmı kızlar
Cnm pko= ben. Ben= pkocesitli nedenlerden dolayı yumurtaların gelisip catlamaması yada cok yavas gelismesi cnm ben genelde hep dra giderim gelismez adetlerim cok gec gelir kilo aldırır sen dra gitmedin mi hic
yüksek tansiyonu ne düşürüyordu kızlar
sarımsak mı
eşimin büyük tansiyonu 15 çıktı da
alıntı yapan arkadaslar hepinize yazıyorum
benim kaynanam kayınpederim calısıyo biz birlikte oturuyoruz esim askerde oldugu icin kaynanam gunduz yemekte kırmızı merciek makarna yap dedi neyse gunduz surpriz yapıp kardesim geldi özlemişimde sohbet muhabbet neyse kardesim otururken ben kalktım corbamı yaptım onlarda gec geliyo taze olsun diye makarnayı yapmadım neyse kaynatam geldi kardesimle sohbet muhabbet et tabi bbende kaynanam gelmesine yakın yapayım diye makarnayı yapmadım neyse kardesim ben artık kalkayım dedi onu yolcu ettim bayada uzuldum gitmesi cok dokundu bna neyse oyle boyle kardesimin seyi derken tam makarnayı ocaga koydum yeni kaynanam geldi baktı makarna kaynıyo ne yaptın daha bi makarnayı yapmafınmı biz işten geliyoruz sen niye bu saate koydundiye anamdan emdigim sutu burnumdan getirdi tartıstık bende senin gelmene vakit koydum esemde nafile barıs cagırıs ben dondum arkamı odama gectim yemek dahi yemedim iste bu beni cildırtma derecesine getiren
gitiim ben tatlım, ultrasondan baktı bide hormon testi yaptırdım bişe çıkmadı, alttan bakmak istedi ben baktırmadım o zaman ultrasondan baktı işte, değerlerim hep normaldi ama olmayınca bişeymi var diye geliyor insanın aklına bide bilmiyorum bişe, ne ablama ne anneme sorabiliyorum, kimse bilmiyor bebek istediğimizi olmadığını, söyleyememde olmadan sürekli sorarlar üzülürüm sıkıntıya gelemem öylee:26::26:
bendemi var acaba yarın dr gidecem zaten pkomuyum neyim baksın sen gittin mi devrem
ben bişe soaracam bu pko sonrdan olusabiliyomu mesela ben tüysüzüm bu ay bende tüylenme oldu esmer olamama ragmen tüyüm yoktur ama bu ay oldu adetimde bu ay gecikti
gitiim ben tatlım, ultrasondan baktı bide hormon testi yaptırdım bişe çıkmadı, alttan bakmak istedi ben baktırmadım o zaman ultrasondan baktı işte, değerlerim hep normaldi ama olmayınca bişeymi var diye geliyor insanın aklına bide bilmiyorum bişe, ne ablama ne anneme sorabiliyorum, kimse bilmiyor bebek istediğimizi olmadığını, söyleyememde olmadan sürekli sorarlar üzülürüm sıkıntıya gelemem öylee:26::26:
Cnm bi kere gitmede anlamaz dr pkoyu ayda iki defa gitmen lazım bi adetin 345 . Günden birinde bi de adetin 11. Günü tatlım hangi dra gittin hangi hastaneye gitmeyi düsünürsen dr tavsiyesi yaparım bi de alttan baktırmaya alıs bacım tedavi olmayı düsünüyosan
ben bişe soaracam bu pko sonrdan olusabiliyomu mesela ben tüysüzüm bu ay bende tüylenme oldu esmer olamama ragmen tüyüm yoktur ama bu ay oldu adetimde bu ay gecikti
Ayyy kız ben seni esmersirineyle karıstırdım pardonnn ondan dedim dr tavsiye edebilirim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?