Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hıı çoklu kist olsaydı doktor anlardı dimi ben bi gitmiştim doktora ama:26:

mutlaka anlardı pco nun en sık görülen belirtisi adet gecikmesi,çene altında sivilcelenme ve kıllanmadır bunlar varsa tekrar bir dr a git derim.. aklında soru işareti kalmaz rahatlarsın

Cnm pko= ben. Ben= pko cesitli nedenlerden dolayı yumurtaların gelisip catlamaması yada cok yavas gelismesi cnm ben genelde hep dra giderim gelismez adetlerim cok gec gelir kilo aldırır sen dra gitmedin mi hic

gitiim ben tatlım, ultrasondan baktı bide hormon testi yaptırdım bişe çıkmadı, alttan bakmak istedi ben baktırmadım o zaman ultrasondan baktı işte, değerlerim hep normaldi ama olmayınca bişeymi var diye geliyor insanın aklına bide bilmiyorum bişe, ne ablama ne anneme sorabiliyorum, kimse bilmiyor bebek istediğimizi olmadığını, söyleyememde olmadan sürekli sorarlar üzülürüm sıkıntıya gelemem öylee:26::26:

mutlaka anlardı pco nun en sık görülen belirtisi adet gecikmesi,çene altında sivilcelenme ve kıllanmadır bunlar varsa tekrar bir dr a git derim.. aklında soru işareti kalmaz rahatlarsın

yok çok şükür günü gününe adetim maşallah, sivilcelenme de yok

kesin hamilesin serephoneden sonra çatlama iğnesi oldunmu ? kandan baktır çıkar cnm.... eger hamile olmasaydın iğneyi olduktan 15 gün sonra adet oluyosun

Cnm serephoneyi bilmem ama ben duphaston vs kullanınca afedersin gögüs uclarım bile catlıyo karnım cok agrıyo

Cnm pko= ben. Ben= pko cesitli nedenlerden dolayı yumurtaların gelisip catlamaması yada cok yavas gelismesi cnm ben genelde hep dra giderim gelismez adetlerim cok gec gelir kilo aldırır sen dra gitmedin mi hic

gittim canım altan muayene etti folik asit yolladı gönderdi ilk ayım ama sölemesi ayıp belime yastık koydum ayagımı havaya diktim olmadı bendemi pkoyum acep :44:

Sanirim isin verdigi yorgunluk ve stresle e birde acsa buyutmus kaynanan biraz ama sende biliyorsundur tam gelecek saatlerini yapsaydin keske varsin soguk olsun az cok biliyorsundur huyunu

ben bişe soaracam bu pko sonrdan olusabiliyomu mesela ben tüysüzüm bu ay bende tüylenme oldu esmer olamama ragmen tüyüm yoktur ama bu ay oldu adetimde bu ay gecikti

Cnm bi kere gitmede anlamaz dr pkoyu ayda iki defa gitmen lazım bi adetin 345 . Günden birinde bi de adetin 11. Günü tatlım hangi dra gittin hangi hastaneye gitmeyi düsünürsen dr tavsiyesi yaparım bi de alttan baktırmaya alıs bacım tedavi olmayı düsünüyosan

bendemi var acaba yarın dr gidecem zaten pkomuyum neyim baksın sen gittin mi devrem

ayyy çook güldüm şimdi yaa bilmemek ne kadar kötü bişeymiş

eşime söyledim piko diye bi hastalık varmış boynunda kıllanma sivilce oluyomuş diye eşimin tepkisi şu oldu

acaba bende piko muyum

ayyy çok komikkk

ben bişe soaracam bu pko sonrdan olusabiliyomu mesela ben tüysüzüm bu ay bende tüylenme oldu esmer olamama ragmen tüyüm yoktur ama bu ay oldu adetimde bu ay gecikti

her tüylenme pko degil bence.. bendede var tuylenme pko cikmadi ama

bitter limon canım sık üstüne su koy ver canımm sarmısakta ii ama o günlük yükselenler için limonlu su birebir

Ayyy kız ben seni esmersirineyle karıstırdım pardonnn ondan dedim dr tavsiye edebilirim die

3. günde gittim iki kere gittim, kıızz ne tedavisi olcam ay bu ayda olmazsa gideyim ben artık bi doktora yine, doktor bana 1 yıla kadar deneyeceksiniz dedi olmayabilir bu çok normal dedii:26::26:

kızlar hepinize iyi gecelerr ben kaçtımm yarın görüşürüüüzz

Cnm pko bazen genetik olabiliyo ama cogunlukla sonradan olur bende iki sene öncesine kadar normaldim sonradan adet gecikmesi kilo alma tüylenme basladı hangi dra gittin sen hangi hastaneye ... Cnm bende hep belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…