kesin hamilesin serephoneden sonra çatlama iğnesi oldunmu ? kandan baktır çıkar cnm.... eger hamile olmasaydın iğneyi olduktan 15 gün sonra adet oluyosun
bende 30 yaşındayımhayırlısı olsun yakın zamanda hamile kalırsın inş...prolaktinini konturol ettir cnm ben pco lu olduğum halde kızıma normal yolla hamile kalmıştım fakat 2. bebekte olmadı tedavi görüyorum hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş hepimize... güvenilir bi dr bul bence sende eğer pcoluysan hamile kalman çok zor yumoşları büyütmek için haplar sonra çatlama iğneleri gerekebilir
limon canım limonlu su ver hemen, yada limon suyunu
limonu sık canım içir o düşürür annecime hep öle yaparım
olabilir canım
Cnm pko bazen genetik olabiliyo ama cogunlukla sonradan olur bende iki sene öncesine kadar normaldim sonradan adet gecikmesi kilo alma tüylenme basladı hangi dra gittin sen hangi hastaneye ... Cnm bende hep belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikerim
inş
bu ay olmazsa kesin gidicem :44::44:
teşekkürler kızlar
ama şamşırık kocam makineyi ters takmış,o da yüksek ölçmüşama gözü knnlanmıştı ondandır dediydim ben
limon suyu içtiği ile kaldı :) kendi diyor bir de yaz arkadaşlarına da gülsünler diyor
inş
teşekkürler kızlar
ama şamşırık kocam makineyi ters takmış,o da yüksek ölçmüşama gözü knnlanmıştı ondandır dediydim ben
limon suyu içtiği ile kaldı :) kendi diyor bir de yaz arkadaşlarına da gülsünler diyor
Cnm serephoneyi bilmem ama ben duphaston vs kullanınca afedersin gögüs uclarım bile catlıyo karnım cok agrıyo
ortadoğu canım dr ismi versek sorun olurmu aceppp sayın topik başkanım
BEKLEMEK ZAMAN kızlar 3 yıldır bekliyom rabbimin bi bildi vardır şükürler olsun ki ianancım ve imanım var herşey allahtan çok şükür sorunumuz yok eşimde ufak bi sorun avardı oda geçti 3 ay önce benim kontrollerde herşey normel bi rahim filmi çektirmedim doktorum şimdilik gerek duymadı ama önümüzdeki aylarda onuda çektircem kızlar kalbim sızlıyo acıyo eşimin kucahında çocuk görünce içim cız ediyo acaba bizimde çocuhumuzu alacakmı kucahına bizde bebehimizi alıp parklara gide bilcezmi siz nasıl oluyosunuz bilmiyom ama ben dışarıya belli etmesemde içim sızlıyo çok şükür bu halime rabbim sevdihi kullarını sınarmış herşey nasip allhım inş bizleride evlat sahibi yapar gelin birbirimize dua edelim çünkü yanlız dualarla olcak biraz yoruldum ama durmak yok allahım bu emanet canını alasaya kadar ben ondan istemeye devam edicem
BEKLEMEK ZAMAN kızlar 3 yıldır bekliyom rabbimin bi bildi vardır şükürler olsun ki ianancım ve imanım var herşey allahtan çok şükür sorunumuz yok eşimde ufak bi sorun avardı oda geçti 3 ay önce benim kontrollerde herşey normel bi rahim filmi çektirmedim doktorum şimdilik gerek duymadı ama önümüzdeki aylarda onuda çektircem kızlar kalbim sızlıyo acıyo eşimin kucahında çocuk görünce içim cız ediyo acaba bizimde çocuhumuzu alacakmı kucahına bizde bebehimizi alıp parklara gide bilcezmi siz nasıl oluyosunuz bilmiyom ama ben dışarıya belli etmesemde içim sızlıyo çok şükür bu halime rabbim sevdihi kullarını sınarmış herşey nasip allhım inş bizleride evlat sahibi yapar gelin birbirimize dua edelim çünkü yanlız dualarla olcak biraz yoruldum ama durmak yok allahım bu emanet canını alasaya kadar ben ondan istemeye devam edicem
bu kocamı öldürecem pko oldugum zamn mı cocuk dusunuyon pis hala ses seda yok zaten iş cıkısı aradı napıyon diye o yani
ortadoğu canım dr ismi versek sorun olurmu aceppp sayın topik başkanım
Ayyy deveyi pire yapmıs resmen yaaa yazık valla nasıl da öyle nedenlerden tartısma cıkarmaya utanmıyolar anlamıyorum cnmm sen üzme kendinii sana yazık yani bosver
inş
teşekkürler kızlar
İğne vermedi doktorum canım yumurtan çatlamış dedi ama benim progesteron değetim 5.82 çıktı değer aralığıma göre yüksek ama normal şartlara göre oldukca düşük o yüzden umutlanmıuorum idrar testimde negatif çıktı ama normalde bu ağrı bende adet olfuğumda olur ilk gün falan 4 gündür ağrıdan çatlıcam pazartesiye kadar brkleyip öyle gideyim diyorum doktorum adet olmazsan gel demişti benim zaten hrp gecikir diye umutlanmak istemiyorum
Napicam.bilmiyorum ya kardesim gelmiste ondan kulak asmamisim off ya ne bicim bisey bu
Napicam.bilmiyorum ya kardesim gelmiste ondan kulak asmamisim off ya ne bicim bisey bu
slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn
Sanirim isin verdigi yorgunluk ve stresle e birde acsa buyutmus kaynanan biraz ama sende biliyorsundur tam gelecek saatlerini yapsaydin keske varsin soguk olsun az cok biliyorsundur huyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?