Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

GEcmis olsun canim bisey yoktur inSALLAH ne oldu ki :26:

inş yoktur da gözü neden kanlandıysa artık :) çok uyumaktan diyor manyak

ay çok güldüm

limonlu su zayiflatir diyede biliyorum ben kilo probleminiz varsa

biliyon sen benimkini,kilo sorunu yok

Evet canim ondan birlikteyiz gelsebi hayirlisiyla bende suylarina gidecem artik ne yapayim hic bisey yok gibi yoksa yasanmaz ayni cati altinda

eline sağlık canım başı sümeyab cekiyor

Cnm onlar genelde yumurtlama belirtisi hadi bakalım insallahhhh ilk ayında hamis kalırsınnn

Kızlar merhaba, sürekli takip ettiğim siteydi ve bende yeni üye oldum. Belki başından geçen vardır, bu yüzden bilinçlenmek istiyorum. Öncelikle son adetim 11 ağustostu ve periyodum 30 gün. 4 eylülde ara ara kanamam oldu ve doktora gıttım kadın yollarımda bi sıkıntı olmadıgını soyledı yine de test yaptık negatıftı ve idrar testinde kanın böbrek enfeksıyonundan dolayı idrardan sonra geldiğini saptadık. Ve ayın 9 ile 13ünde eşimle birlikte olduk. Ve ben hala adet olmadım tam 7 gün geçti, 3 gün önce yanı adetım 4 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım negatifti. Neden hala adet olmadım, acaba geç döllenme mi? hamile olmayı çok istiyorum ve negatif sonucu almaktan korktuğum için doktora gitmeye korkuyorum 3 gündür adet belirtilerim var ama olmadım sanki olmayacakmışım gibi, cumartesiye kadar olmazsam doktora gidicem inşaallah..

Demi ya mallik bende iste bilmemmi huylarini zaten yapmamam hata kahretsin gunlerce surat cek artik bos bosa

Canim seni suclamak icin yazmadim.. ESTAGFURULLAH sadece az cok bilirsin huylarini ona göre davransaydin,
varsin soguk olsaydi hazir olsaydi oda buyutmus ama iste stres yorgunluk insanlik hali INSALLAH duzelir bi kac gune,
bosver zaten calisiyorlarmis butun gun yoklar aksamda 1 kac saat idare et ne yapicaksin

Ellerine saglıkkkkkk cnmmmmm cok güzel olmus renkli renkli

Aslinda amacim onlari suclamak degil ama oldu niye buyutuyorsun simdi kus herkes birbirine sinirlenincede ne desen kar etmez valla ins duzelir yaa iyi dileklerin icin sagol canm

Aslinda amacim onlari suclamak degil ama oldu niye buyutuyorsun simdi kus herkes birbirine sinirlenincede ne desen kar etmez valla ins duzelir yaa iyi dileklerin icin sagol canm

Dedim ya insanlik hali ne is yapiyor bilmiyorum ama belki gunu kotu gecti belki cok yoruldu bombada sana patladi..
rica ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…