- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
GEcmis olsun canim bisey yoktur inSALLAH ne oldu ki :26:
ayyy çook güldüm şimdi yaa bilmemek ne kadar kötü bişeymiş
eşime söyledim piko diye bi hastalık varmış boynunda kıllanma sivilce oluyomuş diye eşimin tepkisi şu oldu
acaba bende piko muyum
ayyy çok komikkk
limonlu su zayiflatir diyede biliyorum ben kilo probleminiz varsa
ümitlendirmek istemiyorum seni ama yarın sabah git bi kan ver sağlık ocağına beta hcg baktır bakalım sonuç ne kaybedecek bişi yokki
ben sunu bilir sunu sölerim arkadaş ev üstüne ev olmazkim k.v oturursa sorun yaşar apple gülüm sende duymayacan 3 maymunu oynayacan anne sıcak olsun diye yapmadım makarna 2 dk almaz diyecen gececen askerde diyemi canım beraber oturuyon
Merhaba, Benim gibi Anne olmak isteyip Henüz olamamis Arkadaslar Varsa Bekliyorum...
Hem bekleyelim,Hem Muhabbet edelim ne dersiniz
:124: Tweety ve BitterKuzucuk :124:
Listeye Katilmak isteyenler,Bana özelden Yasinizi,Beklenen adet tarihinizi ve Ne zamandir cocuk istediginizi yazin Lütfen...
> sumeyyab >> Yas: 21 >>> Bat: 21 Eylül
> kib >> Yas: 26 >>> Bat: 8 Ekim
> BitterKuzucuk >> Yas: 27 >>> Bat: 10 Ekim
> ESMERSIRINE>> Yas: 28 >>> Bat: 13 Ekim
> Tweety>> Yas: 23 >>> Bat: 17 Ekim
slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn
Demi ya mallik bende iste bilmemmi huylarini zaten yapmamam hata kahretsin gunlerce surat cek artik bos bosa
Anladım tamam canım peki sonuç hemen çıkarmı çalışıyorum ben de
Merhaba, Benim gibi Anne olmak isteyip Henüz olamamis Arkadaslar Varsa Bekliyorum...
Hem bekleyelim,Hem Muhabbet edelim ne dersiniz
:124: Tweety ve BitterKuzucuk :124:
Listeye Katilmak isteyenler,Bana özelden Yasinizi,Beklenen adet tarihinizi ve Ne zamandir cocuk istediginizi yazin Lütfen...
> sumeyyab >> Yas: 21 >>> Bat: 21 Eylül
> kib >> Yas: 26 >>> Bat: 8 Ekim
> BitterKuzucuk >> Yas: 27 >>> Bat: 10 Ekim
> ESMERSIRINE>> Yas: 28 >>> Bat: 13 Ekim
> Tweety>> Yas: 23 >>> Bat: 17 Ekim
inş yoktur da gözü neden kanlandıysa artık :) çok uyumaktan diyor manyak
ay çok güldüm
biliyon sen benimkini,kilo sorunu yok
eline sağlık canım başı sümeyab cekiyor
ben sunu bilir sunu sölerim arkadaş ev üstüne ev olmazkim k.v oturursa sorun yaşar apple gülüm sende duymayacan 3 maymunu oynayacan anne sıcak olsun diye yapmadım makarna 2 dk almaz diyecen gececen askerde diyemi canım beraber oturuyon
Canim seni suclamak icin yazmadim.. ESTAGFURULLAH sadece az cok bilirsin huylarini ona göre davransaydin,
varsin soguk olsaydi hazir olsaydi oda buyutmus ama iste stres yorgunluk insanlik hali INSALLAH duzelir bi kac gune,
bosver zaten calisiyorlarmis butun gun yoklar aksamda 1 kac saat idare et ne yapicaksin
anaaa en büyüğünüz benmiyim balkeste var 85 dogumluyum benn
Aslinda amacim onlari suclamak degil ama oldu niye buyutuyorsun simdi kus herkes birbirine sinirlenincede ne desen kar etmez valla ins duzelir yaa iyi dileklerin icin sagol canm
Dedim ya insanlik hali ne is yapiyor bilmiyorum ama belki gunu kotu gecti belki cok yoruldu bombada sana patladi..
rica ederim..
bende öle hissettim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?