kızlarrrrrrrr ben geldim bayramınız kutlu olsun canlarımmmm merhaba
nasılsınız bagalımmmmmm bu arada bende bu ay tedavi yok doktor değiştirdim eşimi görmek istedi hadi bagalım bizde sperm testi yaptıracağız en kısa zamanda
dunden taze fasulye var bide sehriye corbasi yaparim yeter sende
Cok dogru yazmissin canim..
Ve hamile olan arkadaslarin daha dusunceli davranmalarini bekliyorum..
Amin insalah cok sagol..
aslinda kizlar ben ilk once idrar testi yaptim negatif cikti.. nasil agladim.. bu sabah gene yaptim cok az gorulur bir cizgi vardi.. hafif ama.. ee sonra bende dayanamadim kana gitim.. 1 saat sonra cevbi aldim daha cok yeniymis 20 cikti..
idrar testlerine güven olmuyor canım
adetin kaç gün geçti canım? kan testi sonucun dahaca düşük o yüzden sordumşimdi önemli olan 2 gün sonra katlanması
bende bi kere kimyasal yaşamıştım bu değerdee herkezde farklı beta kimininde 5 falan çıkıyor artıyorRabbim mucizeni sana bağışlasın darısıda bizim başımıza
Mrb kizlarr 3 4 gündür giremiyom kkya hepinizi coook özledim hayirli bayramlarrr
Bu bayram da bebissiz gecti insallahh önümüzdeki bayrama bebislerimizle gireriz
INSALLAH canim...
Listeyi sildim canim... zor oluyor degistirmek,adini yazdirip gelmeyen var batlar geciyor kimse soylemio böyle iyiNasilsin twetymmm ne var ne yok gecmisi okuyamadim gelisme var mi topicte
Nasilsin twetymmm ne var ne yok gecmisi okuyamadim gelisme var mi topicte
Listeyi sildim canim... zor oluyor degistirmek,adini yazdirip gelmeyen var batlar geciyor kimse soylemio böyle iyi
Bu arada iyiyim... Bi gelisme yok galiba asilama yapan var ruzgargulu,
aybizimde baska doktora gidecekmis,
benimde bugun yarin adet gunum iste.. öylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?