Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Aynen kııızzzz gecen makarna yapayım diye kavanozu bi actım manzara korkunctuuu daha üc gün önceye kadar klimasız yatamıyoduk ama simdi az biraz idare ediyok

şimdi serinledi cok sukur klimasız nefes almıyoduk o manzaralar beni öldürüyo zaten bide çamaşır cok cıkıyo bir giydiğini bir daha asla giyemiyom günde 2-3 kez degiştirebiliyon

şimdi serinledi cok sukur klimasız nefes almıyoduk o manzaralar beni öldürüyo zaten bide çamaşır cok cıkıyo bir giydiğini bir daha asla giyemiyom günde 2-3 kez degiştirebiliyon

Aynen kız temizlik falan olunca günde kac defa degistiriyodum bende cok bunaltıcı bi sehir nemi cooook

Yokkk kız kendi annesi icin annemlerde kal der o askere gidince ancak bir ay kendi annemlerde kalabilirim izin yoook

oohoooooooooohhhhhhhhhhh siz adamların yularlarını elinize alıcanıza sizinkileri vermişsiniz adamlara yazık size ona neymiş be sen nerde rahat edersen orda kalırsın lalla alla sinir etti bak kocalarınız beniii

niye kendi annenlerde kalmıyosun eşinin ailesiyle kalıyosun ona anlam veremedim !

benimkinin yuzunden hem biz askerligi dolayısıyla bastan yanlarına geldik olmaz diyo bizimkilere kalamazmısım benim ailem sana her turlu bakar diyo sanki bakmak yetıyo ya ozlemi dusunmuyo ben gelince deyip üste cıkıyo benimki

oohoooooooooohhhhhhhhhhh siz adamların yularlarını elinize alıcanıza sizinkileri vermişsiniz adamlara yazık size ona neymiş be sen nerde rahat edersen orda kalırsın lalla alla sinir etti bak kocalarınız beniii

Anam bende sinir oluyom ama ne yapacan onu da ailesi skstırıyo

bugun yapayim dedimde yemegi

hımmmmm ozaman iş değişir cnm ozaman bugünkü menümü sölim sana mercimek çorba,çoban salata,tavuk sote, pilav.... ben bu iştahım ve yemek yapma zevkim yüzünden 70 li kilolardan hiç aşağı düşemedim ama fazlasını çoooooooooooooo gördümmm

Bende adanada gelinim gııızzz ailem mersinde

yakınmıs kuzucum gurbet gelinleriyiz biz cok özlüyom ailemi cok ihtiyac duyuyom evlenince anladım ünversitede böle değildi 2 yıl dsarda calıstım ozamndaa böle değildi evlenince cok arıyom mesla msafir gelecek bana çalısıyom annem olsa yanımda hemn yardımcı olurdu bir kıayfet almaya gidiyom oarda calısan kızlara souyom yada kabinde foto cektiriyom annemle kız kardeşime atıyom felan

Ben en iyisi taze fasulye yapayim yarinda bi pilav yaparim

Anam bende sinir oluyom ama ne yapacan onu da ailesi skstırıyo

valla iş eşinde biter cnm bi erkek karısıyla ailesinin arasındaki farkı bilecek terazi olucak... benim eşimde askere gittti ozamanlar bide 18 aydı askerlik nerde canın isterse nasıl rahat edersen öle kal dedi eşim

olmuyo işte o dedigin balım mecbur kalıyposun bi yerde napacaksın yuvanımı dagıtacaksın
katlanıyorsun bi sekilde herseye hayırlısı deyip susuyoruz belki bizimde sesimiz duyulur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…