bugun ne yemek yaptiniz ?
YArina ne yemek var ?
:26:
Aynen kııızzzz gecen makarna yapayım diye kavanozu bi actım manzara korkunctuuudaha üc gün önceye kadar klimasız yatamıyoduk ama simdi az biraz idare ediyok
ıspartada asker daha cok canım 14 ayy var koskoca daha hayırlısıyla yapsında gelsin yanıma
adana canım buralı değilim ben sümayyabta değil sanırım
bugun ne yemek yaptiniz ?
YArina ne yemek var ?
:26:
Yokkk kız kendi annesi icin annemlerde kal der o askere gidince ancak bir ay kendi annemlerde kalabilirim izin yoook
yarını şimdiden düşünmek istemiyorumsabah ola hayr ola
şimdi serinledi cok sukur klimasız nefes almıyoduk o manzaralar beni öldürüyo zaten bide çamaşır cok cıkıyo bir giydiğini bir daha asla giyemiyom günde 2-3 kez degiştirebiliyon
Yokkk kız kendi annesi icin annemlerde kal der o askere gidince ancak bir ay kendi annemlerde kalabilirim izin yoook
makarna aşkitom yarına allah kerim sen ne yaptın bakem
niye kendi annenlerde kalmıyosun eşinin ailesiyle kalıyosun ona anlam veremedim !
oohoooooooooohhhhhhhhhhh siz adamların yularlarını elinize alıcanıza sizinkileri vermişsiniz adamlara yazık size ona neymiş be sen nerde rahat edersen orda kalırsın lalla alla sinir etti bak kocalarınız beniii
bugun yapayim dedimde yemegi
Bende adanada gelinim gııızzz ailem mersinde
hımmmmm ozaman iş değişir cnm ozaman bugünkü menümü sölim sanamercimek çorba,çoban salata,tavuk sote, pilav.... ben bu iştahım ve yemek yapma zevkim yüzünden 70 li kilolardan hiç aşağı düşemedim ama fazlasını çoooooooooooooo gördümmm
sabrin sonu selamet canim bu gunlerde gecer elbet..
Anam bende sinir oluyom ama ne yapacan onu da ailesi skstırıyo
ben bugun corba makarna tarzi bisi yaptimda yarina ne yapayim diye fikir ariyorum..
Ben en iyisi taze fasulye yapayimyarinda bi pilav yaparim
oohoooooooooohhhhhhhhhhh siz adamların yularlarını elinize alıcanıza sizinkileri vermişsiniz adamlara yazık size ona neymiş be sen nerde rahat edersen orda kalırsın lalla alla sinir etti bak kocalarınız beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?