- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
insan vücudu ne ilginç dimi? ne olacağı hiç belli olmuyor..ben geldim kızlar ama ii haberler yok bende bu ay sanırım yumurtlamadım malesef yapacak bişe yok nasıl bildin dersen doktora gittim aslında bu ay gitmeyecektim agrım oluyo demiştim ya size yumurtlayınca bu ay hiç agrım yok merak ettim gittim bende doktorumda ya çatLAMIŞ YA DA BU AY YUMURTLAMAMIŞSIN DEDİ ÖNCEDEN GELMEDİĞİN İÇİN BUNU BİLEMEYİZ DEDİ BUGÜN BENİM 14.GÜNÜM OVU YAPTIM İKİNCİ ÇİZGİM SİLİK DÜN YAPMADIM AMA ONDAN ÖNCEKİ günde silikti demek ki olmadı diyorum amaaaaa önümüzdeki ay tüm enerjimi katıcam kızlar ve buyuk hissediyorum ki eger yumurtlarsam bu iş tamamdırinşallahhhhhhhhhhhhhhh siz de ne var ne yokkkkkkk kib ne durumdasın?? true blood ne yaptın canım regli oldun mu? aybizim sümeyyab tweety ve diğer yeni kızlar hepinize ii akşamlar internet bu ara çok kötü evde çekmeyebiliyo o sebepten ben sizden uzak kaldım bu aralar
kızlar ben geldimmmbeni gören duyan seslenen geri dönenin inşallahh hemen bebişi olur
Hosgeldiinnnnnnnnbu aralar kimseyle karsılasamıyorum kızlar sizi cooooooooooook özledim yaaaaa
bende seni özledim canımmmm nasılsın
insan vücudu ne ilginç dimi? ne olacağı hiç belli olmuyor..
inş gönlüne göre olur her şey
amin amin
Aaa kim gelmissssssiyiyim cnmm sen nasılsın ne var ne yok
günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim gönlünüze göre versin
Sen nasılsın gıııııııııı
günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim gönlünüze göre versin
Nazar napıyorsun güzellik :)
günaydıın kızlarr, kocişime küstüm 3 gündür çalışma yok, istemiyorumda artık zaten olmuyo zorlamay gerek yok gibi üüff nolcak bilmiyrmm, umduum yok artık, bu ay doktora gitmekten başka çare yok, oda diyecek bi yıl deneyin bakalım...
Allahım sen hepimize yardım et, çok zormuuşş:2:
sigarayı bıraktık eşimle kaç aydır içmiyoruz, sigara içersek çocuğumuz olmaz diye diye zorladım kocamı bıraktık, şimdide içmek istiyo, zaten olmuyo diyo, içenlerin oluyoda biz içmiyoruzda noluyo diyooohiç keyfim yok kızlaar hiiç
kızlar hepinize günaydın nasılsınız ben pek ii değilim dün acilde kan aldırdık 1.08 cıktı sonuc ama adetim hala gelmedi neden böle hala anlamadım :18::18::18::18::18:
canim kismet degilmis moralini bozma bence doktorunu ara kist olabilir.. yada cok stres yaptiysan ondanda gecikmis olabilir
aslında bu ay pek stres yapmadım annemler buraya gelmişti bayramda biraz kafam dağıldı tam adet günü gittiler tekrar aklıma geldi 3 gündür gelmiyo yumurttalıklarımdada ağrı var yumurtlama olmus ona rağmen kist olabilir mi çatlamayan yumurta kist yapıo die biliyorum
günaydin canim umudunu sakin yitirme hic ummadigin anda bi bakarsin oluvermisaslinda kac aydir icmiyorsaniz keske tekrar baslamasa esin, kendi sagligi icin.. evet aslinda hakli icenlerinde cocugu oluyo ama eger bi problemi varsa icmesi sakincali bence.. spermleri zaten az olanlarin icmesi iyi degil diye biliyorum ben.. ama takma kafana tatlim oluruna birak benim esimde cok sigara iciyor kahvede cok iciyor ben bisey demiyorum nezamanki 1 sene sonra hala cocugumuz olmaz ve doktor bundan bundan olabilir derse ozaman zorlarim ki ozaman kendiliginden birakir zorda olsa..
kızlar hepinize günaydın nasılsınız ben pek ii değilim dün acilde kan aldırdık 1.08 cıktı sonuc ama adetim hala gelmedi neden böle hala anlamadım :18::18::18::18::18:
evet aslinda öyle.. bilemedimki canim.. adetin hep düzenli gelirmi normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?