Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

insan vücudu ne ilginç dimi? ne olacağı hiç belli olmuyor..
inş gönlüne göre olur her şey

kızlar ben geldimmm beni gören duyan seslenen geri dönenin inşallahh hemen bebişi olur

amin amin

günaydıın kızlarr, kocişime küstüm 3 gündür çalışma yok, istemiyorumda artık zaten olmuyo zorlamay gerek yok gibi üüff nolcak bilmiyrmm, umduum yok artık, bu ay doktora gitmekten başka çare yok, oda diyecek bi yıl deneyin bakalım...

Allahım sen hepimize yardım et, çok zormuuşş:2:

sigarayı bıraktık eşimle kaç aydır içmiyoruz, sigara içersek çocuğumuz olmaz diye diye zorladım kocamı bıraktık, şimdide içmek istiyo, zaten olmuyo diyo, içenlerin oluyoda biz içmiyoruzda noluyo diyooo hiç keyfim yok kızlaar hiiç

kızlar hepinize günaydın nasılsınız ben pek ii değilim dün acilde kan aldırdık 1.08 cıktı sonuc ama adetim hala gelmedi neden böle hala anlamadım :18::18::18::18::18:

günaydin canim umudunu sakin yitirme hic ummadigin anda bi bakarsin oluvermis aslinda kac aydir icmiyorsaniz keske tekrar baslamasa esin, kendi sagligi icin.. evet aslinda hakli icenlerinde cocugu oluyo ama eger bi problemi varsa icmesi sakincali bence.. spermleri zaten az olanlarin icmesi iyi degil diye biliyorum ben.. ama takma kafana tatlim oluruna birak benim esimde cok sigara iciyor kahvede cok iciyor ben bisey demiyorum nezamanki 1 sene sonra hala cocugumuz olmaz ve doktor bundan bundan olabilir derse ozaman zorlarim ki ozaman kendiliginden birakir zorda olsa..

kızlar hepinize günaydın nasılsınız ben pek ii değilim dün acilde kan aldırdık 1.08 cıktı sonuc ama adetim hala gelmedi neden böle hala anlamadım :18::18::18::18::18:

canim kismet degilmis moralini bozma bence doktorunu ara kist olabilir.. yada cok stres yaptiysan ondanda gecikmis olabilir

kizlar ben dün aksam yakiyi cikardim maalesef cok kasinti yapti.. 2 gün durmasi gerekiyodu sadece 1 gün durdu bende..
bugün bitane daha alsammi diye düsünüyorum :26:

Son düzenleme:
canim kismet degilmis moralini bozma bence doktorunu ara kist olabilir.. yada cok stres yaptiysan ondanda gecikmis olabilir

aslında bu ay pek stres yapmadım annemler buraya gelmişti bayramda biraz kafam dağıldı tam adet günü gittiler tekrar aklıma geldi 3 gündür gelmiyo yumurttalıklarımdada ağrı var yumurtlama olmus ona rağmen kist olabilir mi çatlamayan yumurta kist yapıo die biliyorum

evet aslinda öyle.. bilemedimki canim.. adetin hep düzenli gelirmi normalde?

doğru söylüosun canım çok saol, ya aslında bizimle evlenen arkadaşlar hamiş kalmaya başladı hemde ilk aylarında, eşimin ondanda canı sıkılıo e benide tabiki ayy bilmiyorum avazım çıktığı kadar bağırıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiorum,

rabbim bize yardım eder inşallah, sabır deyip umut etmekten başka çare yok

canım gecikiyomuydu normaldee

evet aslinda öyle.. bilemedimki canim.. adetin hep düzenli gelirmi normalde?

ben düzenli gelio zannediyordum ama doktora göre düzenli deği çünkü yumurtlama olmuyomuş yani yumurta kendi kendine çatlamıo 22 23 mmde çatlaması lazım benim 27 mm oluo 2 aydır klomen çatlatma iğnesi kullandım yumurtlama oldu ama hala bişey yok rahim filmi istemedi daha doktor belki kanallar tıkalı ne bileyim neden bu doktorlar tersten gidio hamile kalıp kalamdıgımı cok merak ediyorum tam kontrolleri yapması lazım doktorların ama önce böle denicez dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…