Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bu ay çalışma yok bende ama ateşimi takip etmeye devam ediyorum..grip olduğumdan beri ateşim yüksek çıkıyor acaba ona mı bağlı..akıntıdan pek takip edemiyorum nedensen.
bu yumurta akı kıvamı ne zor bişi ya

soguk alınca yukselır canım normal..ayy o kıvamı da dediğin gibi nerden bilecez ay yemek tarıfı verıyorlar rrr sanki

ben geldim kızlar ama ii haberler yok bende bu ay sanırım yumurtlamadım malesef yapacak bişe yok nasıl bildin dersen doktora gittim aslında bu ay gitmeyecektim agrım oluyo demiştim ya size yumurtlayınca bu ay hiç agrım yok merak ettim gittim bende doktorumda ya çatLAMIŞ YA DA BU AY YUMURTLAMAMIŞSIN DEDİ ÖNCEDEN GELMEDİĞİN İÇİN BUNU BİLEMEYİZ DEDİ BUGÜN BENİM 14.GÜNÜM OVU YAPTIM İKİNCİ ÇİZGİM SİLİK DÜN YAPMADIM AMA ONDAN ÖNCEKİ günde silikti demek ki olmadı diyorum amaaaaa önümüzdeki ay tüm enerjimi katıcam kızlar ve buyuk hissediyorum ki eger yumurtlarsam bu iş tamamdır inşallahhhhhhhhhhhhhhh siz de ne var ne yokkkkkkk kib ne durumdasın?? true blood ne yaptın canım regli oldun mu? aybizim sümeyyab tweety ve diğer yeni kızlar hepinize ii akşamlar internet bu ara çok kötü evde çekmeyebiliyo o sebepten ben sizden uzak kaldım bu aralar

canım bende aynı yumoş günleri gitti regl günleri bekliyorum, hamiş olduğumu sanmıyorum nedense, yordu bu düşünce artık galibe beni, önceden eşimle bebişimiz nasıl falan diye konuşurduk ama bu ay yok böyle bi düşünce... rejime devam, canım neleer istiyoo bi bilssseeen seni bile yiyebilirim invoocuuğuummm

hayırlısı olsun cnm umarım en kısa zamanda yumurtlarsın bende benım kocısı sperm testıne gondercemmm yarın gıdıp randevu alacak snıırımm hadı bbagalımmmm ahyır lı haberlerimiz olsun da şöyle uzun bir halay çekek

burdayim tatlim toplantim vardi.. evet ya o akintiyi bilmek zor.. benim bundan 2-3 ay önce bariz sekilde vardi yumurta aki gibi akintim ama ise yaramadi

bende de vardı canım uzrrıne klomen ve çatlatma iğnesi bile işe yaramadı dediğin gibi artık önümüzdeki maçlar bakcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…