Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

nasıl yani günü gününe adet oluyordun ve yumurta çatlamıyomuymuş, hey allahım daha neler duyucam belkide benimkide çatlamıyor, nerden anlıyo bunu doktor canım bende gideyim bu ay doktora

evet benim kociste diyo millet patir patir hamile kaliyo bizde daha tik yok diye.. ama yoksa hic bisey demiyor yani kafasina takiyormu takmiyormu hic bilmiyorum bisey sordugum zaman kismet allah bilir diyo sadece.. aminnnnnnnnnn canim benim tez zamanda bizede nasip olur insallah

nasil bi is bu böyle yaa istersen birde baska doktora görün canim daha önce duymadim böyle bisey ben..

calisiyorum tatlim sen napiyorsun? hayirli cumalar
iyidir canım,ben de işteyim

öyle düşünme,hadi akışına bırakalım :)
ne eşimizi ne kendimizi sıkmayalım
ama sigara da içmeyelim

kizlar ben dün aksam yakiyi cikardim maalesef cok kasinti yapti.. 2 gün durmasi gerekiyodu sadece 1 gün durdu bende..
bugün bitane daha alsammi diye düsünüyorum :26:
o öyle alınıyor mu canım eczaneden
normalde de soğuk algınlığına falan iyi geliyor galiba dimi

evet canim eczaneden alabilirsin.. soguk alginligina degilde her türlü agrilara cok iyi geliyor... cok yakanlarida var, az yakanlarida
benimki pek iyi degildi zaten azcik isitti pek ise yaradigini sanmiyorum.. daha etkilisini alip aksam yapistirmayi düsünüyorum bakalim.. cünki hesaplarima göre cumartesi yumurtlama günüm.. tabi belli olmuyo bugünde olabilir haftayada

nasıl yani günü gününe adet oluyordun ve yumurta çatlamıyomuymuş, hey allahım daha neler duyucam belkide benimkide çatlamıyor, nerden anlıyo bunu doktor canım bende gideyim bu ay doktora

benim mesela son adet tarihim ne zmansa ondan 3 yada 4 gün önce gelirdi sonra enfeksiyon için gittim doktora fitil ilaç krem falan kullandım hatta ramazandaydık zor oldu benim için sahurda ve iftarda içtim ilaçları sonra en son adetim bitti bittikten 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu normalde adet 5 gün sürer 1 hafta falan 10 gün yogun kanamam oldu korktum doktora gitim çatlamayan yumurta var o yapmıs olabilir dedi tekrar adetten sonra gün verdi adetin 13 günüydü yani yumurtlama zamanına denk gelen bi tarihti ultrasonda baktı senin adetinle ultrason bulguları uyuşmuyor diyo yani o tarihta ovülasyon olması lazım olmamıs sonra adeti düzenleyen bi ilaç verdi 10 gün içilio sonra adetin gelir dedi adetin 5. günüde klomen 13 günüde çatlana iğnesi oldu.doktor bana kadınlar her ay adet olur ama yumurtlama olmayabilir dedi benimde kafam cok karıştı daha önce ben böle bişey oldugunu bilmiodum KİB sende hiç dokjtora gitmedin mi cnm sen kaç aydır istiyon bide su evlilik tarihi ne rden kaydedilio yapamadım bende

merhaba canımmm...canım ağrılar ve kahve lekelenmeler var yarın bat günümde zaten foos çıktım bendeee

kızlar ben geldimmm beni gören duyan seslenen geri dönenin inşallahh hemen bebişi olur
inşallaah diyim duaya ortak olayım
Hosgeldiinnnnnnnn bu aralar kimseyle karsılasamıyorum kızlar sizi cooooooooooook özledim yaaaaa
canım depresyondan çıkayım daha aktif olucam fos çıktım

günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim gönlünüze göre versin
günaydın şirine amin inşallahhh... anlat bakalım ne var ne yok nasıl gidiyor??

mukurose üzüldüm kader arkadaşımm napalım bende fos çıktım
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

kib tatlımm sizde ailecek depresyona girmişsinizzz
kız madem bıraktınız sigarayı ne güzel iştee bi daha sürmeyin ağzınızaaa

olacak inşallah bigün hepimizin bebişiii....ben ne yapayım şimcik ilçede develette bi doktor vardı tayini çıktı özelde bi doktor vardı devlete geçmiş Aydına atanmışş...

ben 3-4 ay doktor gelene kadar beklicem..hormon tedavisinden sonra zaten beklenmesi tavsiye ediliyor.. yoksa ötü sonuçları oluyor geçen yıl bana 20 kg'ya patlamıştıı.. ara vermem mantıklı

canım yukarda forum ayarlarım var ordan, profil ayarlıma gir, sonra ordaaann aşağğı in, hitap şekliniz ve özel gün tarihiniz var iştee kaydet...

ben 4. aya gircek bebiş düşünüyoruz canım ama olmadı, korunmayı bırakmadan önce gittim doktora temmuzda işte, ultrasonda baktı yumurtalıklar ve rahim güzel dedi, gayet temiz görünüyo dedi, hormonlara baktı kan tahlilinde değerler normal çıktı, ilk ay normalden erken adet oldum 5gün ozaman gittim bidaha doktora olabilir daha ilk ay dedi, alttan bakcaktı istemedim, ultrasonda baktı yine bişe çıkmadı, acaba bende de mi çatlamıyokii ooff bu ay gideyim baksın alttan bakınca mı anlıyo çatlayıp çatlamadığınıı MUKUROSE sen nezamandır istiyosun

eveett true galiba gerçekten depresyona girdik, evet sigara bırakmak güzelde nasıl zor geliyor bi bilsen, bebiş olsaydı bahane hazırda, olmayınca daha çok strese giriyoruz, strese girdikçe sigara istiyoruz

ahhh aaahh

alttan bakmayla alakası yok canım..sadece alttan cihazı sokunca her şey daha net.hele bir de cihaz ve görüntü iyise çok net görünüyor..karından bakınca yok idrarın olcak vs sıkıntı.
bir de büyüyen yumurtayı görüyorlar ama çatlayanı bilmiyorum :44::44:

canım çok doğru bir karar almışsınız sakın ama sakın strese girip tekrar başlamayın...
avantajlarını düşünün öncelikle sağlınıza olan faydaları
ve bütçenize olan faydasını düşünün
eviniz mis kokuyor
bebeğine çok kısa sürede hamiş kalıcaksın inş.
ve bebeğindee tertemiz mis kokulu bi evde büyüyecekk ve sigara konusunda kötü örnek olmayacaksınız

oof ne zormuş kadın olmak bide cihazmı sokcaklar :2:
teşekkür ederim bitterim çok saol, ben adet olduktan sonra gideyim eniyisi doktora 6-7 aydır korunmuyoruz diyeyim eniyisii

doğru söylüyosun en güzeli o kötü koku yok, tat alıyorum artık, teşekkür ederim canım desteğin içn, biraz daha sabır

oof ne zormuş kadın olmak bide cihazmı sokcaklar :2:
teşekkür ederim bitterim çok saol, ben adet olduktan sonra gideyim eniyisi doktora 6-7 aydır korunmuyoruz diyeyim eniyisii
derin nefes al pıt diye giriyor zaten,ultrason cihazı işte o da.
ben de regly olunca gidicem,hormonlara baktırıcam.regly iken bile bakıyorlar alttan,onlar için no problem :)

ben geldimmm canlarımmmmmmmm
hoş geldin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…