Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bekle bakalım canım bazen çıkmıyor idrar testinde inşallah hamişsindirr

iyidir tatlım aynen, evi temizledim biraz miiis gibi çamaşır suyu kokuyooo

ohhh iyi yapmissin canim benim evde temizlenmeyi bekliyor
haftasonu yaparim anca...

sen de unutçan mı bizi :))

iş nasıl gidiyor bu arada? alıştın mı iş kadınlığına

ben hayatta unuttmammm siz bnm güçsüz olduğum anlarda bile yanımda oldunuzzz ben bu yuzden topikcanlarımı unutmıcammm alıştım daha öncede çalışıyordum ya bu iş de çok yorucu olmadığı için basıt geliyor şimdilik pes etmiş değilim sadece eve gittiğimde gözüm yatağımı arıyor yemek yapasım geliyor temızlık yapasım gelmıyor o kadar

o senı gorurse yazar canımm

ayni durumdayiz canim bende öyleyim yorucu oluyo ama yinede cok sükür en azindan bir isim var diyorum..
evlendim evleneli daha söyle evimde rahaatca vakit geciremedim düsün..

kız sen ne işine başladın ?? girmiyorum ya kaç zamandır gözümden kaçmış hayırlı olsun canım

merhabalar canım sen nasılsın bakalım?? ne var ne yok

yazıcakk taam mı

iyiyim tatlim cok sükür.. ne olsun yumos haftam iyi degerlendirmeye calisiyoruz
o haric havalardan dolayi yorgunnn bitkin haldeyim sende ne var ne yok?

kız sen ne işine başladın ?? girmiyorum ya kaç zamandır gözümden kaçmış hayırlı olsun canım

teşekkürler canım baktım bizim bebişlerin geleceği yo barii beklerken para kazanım dedim malum doktorlara falan çokkk para gıttııı bebişim oldumu diyecem sen bana pahalıya patladın kuzumm dicemm ben onaaa sonra ıssırıcam ısırcm kollarııınıııı

iyiyim tatlim cok sükür.. ne olsun yumos haftam iyi degerlendirmeye calisiyoruz
o haric havalardan dolayi yorgunnn bitkin haldeyim sende ne var ne yok?

iyi çalışmalar canım hadi inşallah bu ay tutturursun..
bende çaresiz bi şekilde hastalanmayı bekliyorum
özeldeki kadın gitti ,devletteki doktorda gitti..uzak şehire gitmeyide gözüm kesmiyor...tedaviye bi süre ara vericemm hormon hormon yeter artık içim şişti

ayni durumdayiz canim bende öyleyim yorucu oluyo ama yinede cok sükür en azindan bir isim var diyorum..
evlendim evleneli daha söyle evimde rahaatca vakit geciremedim düsün..

ben en azından oturdummm benımkıne kalsa daha da oturtucak sıkıldım valla çalışmak sosyalleşmek güzell şeyyy.evde iş yapıyorum bedava burda yapıyomm paraylaaa evde daha çok yoruluyorum

iyi yapmışsın canım bu veletlerin geleceği yok bende aöf sınavlarına çalışmaya başlıyım bari..sınav zamanı yaklaşıyor

teşekkürler cnmm bır nşatt muhendısının yanındayım ısıtma sogutmada telefonlora bakıorum gelen mısafırlerı karsılıyorum yakında satısa da bakcam allah ızın verırseotıuruyorummm bksana

ben bu keçi boynuzu kürünü yaptm eşime 1 hafta sadece sbh akşam içirdim bayaaa artmş spermleri yarından fazla.deneyn derim

insallah canim benim..
senin niye olmuyodu canim bi rahatsizligin varmiydi? pek aklimda tutamiyorum karistiriyorum kimin neyi vardi diye :26:

ben en azından oturdummm benımkıne kalsa daha da oturtucak sıkıldım valla çalışmak sosyalleşmek güzell şeyyy.evde iş yapıyorum bedava burda yapıyomm paraylaaa evde daha çok yoruluyorum

evet calismak güzel ama iste hem is hem ev isleri yoruyor insani

evet calismak güzel ama iste hem is hem ev isleri yoruyor insani

evet canım benı de yoruyor dun kaınvalıdem aradı gelım yardım edım dıye ba yardm etse hepsını bıtırmeden gıtmezzz zaten yorgundum yapacak halım olsa ıkı dakkalık işşş ama valla bııraktı mmm evı oyle işe başlayaın bir hafta olmadı evı gorenn kaç aydır çalışıyom zanneder 1haftadırrr ya annemde ya kayınvalıdede kalıyordm buna ragmen dagıldı hrtaraf

oohhh rahatsın deseneee tekrar hayırlı olsun canımm

insallah canim benim..
senin niye olmuyodu canim bi rahatsizligin varmiydi? pek aklimda tutamiyorum karistiriyorum kimin neyi vardi diye :26:

canım ileri derece pkodan dolayı yumoş oluşmuyor..hormon tedavisi oldum yumoşlar 5 tane büyüyor derken hepsi küçük kaldı 1 tane büyüdü o da çok kaliteli değil...
büyümediği gibi çatlamıyordaa
eşimin sperm kalitesi düşük
kürtaj oldum 4 ay önce rahim duvarı ince
belkidee kürtajda tüpler tıkandı kim bilir

bu ay çok umutlanmıştım ama fos çıktımmm artık önümüzdeki maçlara bakıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…