bekle bakalım canım bazen çıkmıyor idrar testinde inşallah hamişsindirr
iyidir tatlım aynen, evi temizledim biraz miiis gibi çamaşır suyu kokuyooo
sen de unutçan mı bizi :))
iş nasıl gidiyor bu arada? alıştın mı iş kadınlığına
o senı gorurse yazar canımmbende iyiyim canım sen nasılsınnn?? ne var ne yok niye gelmiyo bu bebişler bi de hele
az kaldı ben gidp kulaklarını çekecem bak o zaman nasıl geliyorlar
napalım canı sağolsun...demiştim bölünmeler yaşanabilir diyee o yüzden hep peşpeşe gebe kalırız inş. diye dua etmiştimm ama nasip meselesi..
şimdi onun farklı heyecanları var kese ve kalp atışı falan...illaki tecrübeli anne adaylarından bilgi almak isteyecektir..
kızzz şirinee arada bizedee yaz kızz
merhabalar canım sen nasılsın bakalım?? ne var ne yokhosgeldin bitterim kuzucugum
hosgeldin true
o senı gorurse yazar canımm
ben hayatta unuttmammm siz bnm güçsüz olduğum anlarda bile yanımda oldunuzzz ben bu yuzden topikcanlarımı unutmıcammmalıştım daha öncede çalışıyordum ya bu iş de çok yorucu olmadığı için basıt geliyor şimdilik pes etmiş değilim sadece eve gittiğimde gözüm yatağımı arıyor yemek yapasım geliyor temızlık yapasım gelmıyor o kadar
ben hayatta unuttmammm siz bnm güçsüz olduğum anlarda bile yanımda oldunuzzz ben bu yuzden topikcanlarımı unutmıcammmalıştım daha öncede çalışıyordum ya bu iş de çok yorucu olmadığı için basıt geliyor şimdilik pes etmiş değilim sadece eve gittiğimde gözüm yatağımı arıyor yemek yapasım geliyor temızlık yapasım gelmıyor o kadar
merhabalar canım sen nasılsın bakalım?? ne var ne yok
yazıcakk taam mı
merhabalar canım sen nasılsın bakalım?? ne var ne yok
yazıcakk taam mı
kız sen ne işine başladın ?? girmiyorum ya kaç zamandır gözümden kaçmış hayırlı olsun canım
iyiyim tatlim cok sükür.. ne olsun yumos haftam iyi degerlendirmeye calisiyoruz
o haric havalardan dolayi yorgunnn bitkin haldeyimsende ne var ne yok?
ayni durumdayiz canim bende öyleyimyorucu oluyo ama yinede cok sükür en azindan bir isim var diyorum..
evlendim evleneli daha söyle evimde rahaatca vakit geciremedim düsün..
teşekkürler canım baktım bizim bebişlerin geleceği yo barii beklerken para kazanım dedim malum doktorlara falan çokkk para gıttıııbebişim oldumu diyecem sen bana pahalıya patladın kuzumm dicemm ben onaaa sonra ıssırıcam ısırcm kollarııınıııı
kız sen ne işine başladın ?? girmiyorum ya kaç zamandır gözümden kaçmış hayırlı olsun canım
iyi çalışmalar canımhadi inşallah bu ay tutturursun..
bende çaresiz bi şekilde hastalanmayı bekliyorum
özeldeki kadın gitti ,devletteki doktorda gitti..uzak şehire gitmeyide gözüm kesmiyor...tedaviye bi süre ara vericemm hormon hormon yeter artık içim şişti
iyi yapmışsın canım bu veletlerin geleceği yok bende aöf sınavlarına çalışmaya başlıyım bari..sınav zamanı yaklaşıyor
ben en azından oturdummm benımkıne kalsa daha da oturtucak sıkıldım valla çalışmak sosyalleşmek güzell şeyyy.evde iş yapıyorum bedava burda yapıyomm paraylaaa evde daha çok yoruluyorum
evet calismak güzel ama iste hem is hem ev isleri yoruyor insani
oohhh rahatsın deseneeeteşekkürler cnmm bır nşatt muhendısının yanındayım ısıtma sogutmada telefonlora bakıorum gelen mısafırlerı karsılıyorum yakında satısa da bakcam allah ızın verırseotıuruyorummm bksana
insallah canim benim..
senin niye olmuyodu canim bi rahatsizligin varmiydi? pek aklimda tutamiyorum karistiriyorum kimin neyi vardi diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?