Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayol burda terbiyesizlik diye brşey biz nelerden konuştuk okumadın galiba çarşaf falan

ayol burda terbiyesizlik diye brşey biz nelerden konuştuk okumadın galiba çarşaf falan

okumaz olurmuyum cok güldüm hemde...
insan belki en yakin arkadasiyla konusamiyor böyle seyleri burda cok rahat oluyorum iyiki varsiniz kizlaarr

pıt diye miii ay güldürrdün beni bittercikyaaa o kadar kolay yani, peki ya doktor erkek olursaa
olsun erkek doktor daha iyi diyorlar hatta
sen niye sıkıntı yaptın bunu bu kadar yahu
sen temizliğini yap git utancak bişi yok bunda

okumaz olurmuyum cok güldüm hemde...
insan belki en yakin arkadasiyla konusamiyor böyle seyleri burda cok rahat oluyorum iyiki varsiniz kizlaarr
dimi burda çok rahatız

olsun erkek doktor daha iyi diyorlar hatta
sen niye sıkıntı yaptın bunu bu kadar yahu
sen temizliğini yap git utancak bişi yok bunda

dimi burda çok rahatız

nasıl sıkıntı yapmayayım erkek doktor burda devlettekiler aman allahım, yook kocam baskına gelir valla hayatta izin vermezki

kadın olsa neyse dicem ama kadında zor valla oturup ağlarım çook zooorrr

kocamdan bile utanırken ben durumum çok vahiim galiba

inan cok iyi anliyorum seni canim bende ilk defasinda coook utanmistim.. ama sonucta o kisi bi doktor canim benim herhangi biri degilki.. kim bilir günde kac tanesini görüyodur o yani utanacak bisey yok benim doktorumda bayan ve ben hala cekinirim biraz ama güzelce kontrol etmesini istiyorsan baktir canim..

kiiiiiib kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib bebeğim bi aç alışkanlık yapıyor yahuu
ben defalarca açtım en az ayda 3-4 kez....
ve erkek doktoru ayrı kadın doktoru ayrıydıı..
sonra hsg çeken adam 50 yaşlarındaydı odadada 2 hemşire vardı...
kürtajda muayene olurken erkek doktorla kadın doktor hemşire vardı..
sonra kürtaja girerken ameliyathanede 6 erkek 1 kadın vardı...

Allah mecbura bırakmasın canım paşa paşa açmak zorunda kalıyosun..eşimin bu konuda kızması söz konusu bile olmadı..kadın doktora gittim ilk zaman ama kist yaptı bende hep yanlış tedavi uyguladı..eşim araştırıp çok iyi erkek kadın doğumcu doktor bulmuştu kendisi...sağlık canım bu şakaya gelmiyor...

zaten doktorlar çok meraklı değil bakmıyolar bile kimi yerde etek kimi yerde örtü veriyolar. zaten alet penis gibi uzun bişi ama ince kayganlaştırıcı jel sürüyo hemen 2 sn. sadece sokanken bakıyor o kadar yanii devamında ultrasona bakıyor doktor..

Son düzenleme:

canım çok iyi oldu ayrıntılı alatman çok saol

teşekkür ederim kızlarr yaa doğru söylüyosunuz iş başa gelince her şey yapılıyo aslında, oof rabbim düşürmesin diye dua edelim napalım..

bende iyi canımmmmmmmm oturuyorummm evı temızledım ısten geldım bugun byaa yoruldum ama allahtan pazar gunu ızınlıyım sen neler yaptın goruşmeyelı nasılsın ????

Hmm calısmaya baslamıssın gecmiste okudum cnm hayırlı olsun bende calısmak istiyom ama gıcık herif izin vermiyo bogacam kurtulacam bi gün
Bende pek bi sey yapamadım görüsmeyeli ya carsamba günü rahim filmi var sonrasında büyük ihtimalle tüp bebek

hiç deme yaaa.ilk günlerde işi bıraktırmaya çalıştı.ben bırakmadım .devam ediyorum sımdılık.bugun de beni gıcık etti.biz görüşemiyoruz doğru düzgün adam topunn peşinde

nasılsınız kızlar hepinizi çok özledim kızlar..... adetim gecikti die bahsetmiştim size bugün dayanamadım test yaptım
hiç umudum olmayarak tek çizgi çıkacak die ağlama moduna bile girmişken kafamı çevirmemle sonunda çift çizgiyi gördüm... sonuç yine ağladım sabahtan beri size yazsammı yazmasammı bilemedim.... ama sevincimi sizinle paylaşmak istedim allahıma hamd olsun rabbim sizlerede tez zamanda hamiş haberlerinizi versin inş hepinizi çokk öpüyorum allaha emanet olun canlarım

slm kızlar püff canım sıkılıyor yaw nekadar bunaltıcı bu aksam ((((

aleyküm selam bebeğimm

inş. tüpler açık çıkacak ve tüple gelecek bebiş inşallahh

canımmm benimmm çok sevindimmm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
kan testi yaptırdın mı canım..

slm kızlar püff canım sıkılıyor yaw nekadar bunaltıcı bu aksam ((((
a.s. canımm aynen öylee bende sıkıntıdan kanepede uyukluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…