isler gücler tatlim ne olsun.. sen napan?
bende de aynı iş güç dün akşam saat 11de bayılmış uyumuşummmmmmmmm valla ev işleri de öylece kalıyor tabii dun baya toparladımm ama
oyy yerim seni ben
ye beni
sorma canim aksama iyi calismak lazim ayy cok terbiyesizlestim sanki
ayol burda terbiyesizlik diye brşey biz nelerden konuştuk okumadın galiba çarşaf falan
olsun erkek doktor daha iyi diyorlar hattapıt diye miii ay güldürrdün beni bittercikyaaa o kadar kolay yani, peki ya doktor erkek olursaa
dimiokumaz olurmuyum cok güldüm hemde...
insan belki en yakin arkadasiyla konusamiyor böyle seyleri burda cok rahat oluyorum iyiki varsiniz kizlaarr
olsun erkek doktor daha iyi diyorlar hatta
sen niye sıkıntı yaptın bunu bu kadar yahu
sen temizliğini yap git utancak bişi yok bunda
dimiburda çok rahatız
nasıl sıkıntı yapmayayım erkek doktor burda devlettekiler aman allahım, yook kocam baskına gelir valla hayatta izin vermezki
kadın olsa neyse dicem ama kadında zor valla oturup ağlarım çook zooorrr
kocamdan bile utanırken bendurumum çok vahiim galiba
nasıl sıkıntı yapmayayım erkek doktor burda devlettekiler aman allahım, yook kocam baskına gelir valla hayatta izin vermezki
kadın olsa neyse dicem ama kadında zor valla oturup ağlarım çook zooorrr
kocamdan bile utanırken bendurumum çok vahiim galiba
kiiiiiib kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib bebeğim bi aç alışkanlık yapıyor yahuu
ben defalarca açtım en az ayda 3-4 kez....
ve erkek doktoru ayrı kadın doktoru ayrıydıı..
sonra hsg çeken adam 50 yaşlarındaydı odadada 2 hemşire vardı...
kürtajda muayene olurken erkek doktorla kadın doktor hemşire vardı..
sonra kürtaja girerken ameliyathanede 6 erkek 1 kadın vardı...
Allah mecbura bırakmasın canım paşa paşa açmak zorunda kalıyosun..eşimin bu konuda kızması söz konusu bile olmadı..kadın doktora gittim ilk zaman ama kist yaptı bende hep yanlış tedavi uyguladı..eşim araştırıp çok iyi erkek kadın doğumcu doktor bulmuştu kendisi...sağlık canım bu şakaya gelmiyor...
zaten doktorlar çok meraklı değil bakmıyolar bilekimi yerde etek kimi yerde örtü veriyolar. zaten alet penis gibi uzun bişi ama ince kayganlaştırıcı jel sürüyo hemen 2 sn. sadece sokanken bakıyor o kadar yanii devamında ultrasona bakıyor doktor..
inan cok iyi anliyorum seni canim bende ilk defasinda coook utanmistim.. ama sonucta o kisi bi doktor canim benim herhangi biri degilki.. kim bilir günde kac tanesini görüyodur oyani utanacak bisey yok benim doktorumda bayan ve ben hala cekinirim biraz ama güzelce kontrol etmesini istiyorsan baktir canim..
sllmmmmmmm
okumaz olurmuyum cok güldüm hemde...
insan belki en yakin arkadasiyla konusamiyor böyle seyleri burda cok rahat oluyorum iyiki varsiniz kizlaarr
selam canımöm nbr
İyidir cnm sende ne var ne yok bakemmm
bende iyi canımmmmmmmm oturuyorummm evı temızledım ısten geldım bugun byaa yoruldum ama allahtan pazar gunu ızınlıyım sen neler yaptın goruşmeyelı nasılsın ????
Hmm calısmaya baslamıssın gecmiste okudum cnm hayırlı olsun bende calısmak istiyom ama gıcık herif izin vermiyobogacam kurtulacam bi gün
Bende pek bi sey yapamadım görüsmeyeli ya carsamba günü rahim filmi var sonrasında büyük ihtimalle tüp bebek
aleyküm selam bebeğimmsllmmmmmmm
Hmm calısmaya baslamıssın gecmiste okudum cnm hayırlı olsun bende calısmak istiyom ama gıcık herif izin vermiyobogacam kurtulacam bi gün
Bende pek bi sey yapamadım görüsmeyeli ya carsamba günü rahim filmi var sonrasında büyük ihtimalle tüp bebek
canımmm benimmm çok sevindimmm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.nasılsınız kızlar hepinizi çok özledim kızlar..... adetim gecikti die bahsetmiştim size bugün dayanamadım test yaptım
hiç umudum olmayarak tek çizgi çıkacak die ağlama moduna bile girmişken kafamı çevirmemle sonunda çift çizgiyi gördüm... sonuç yine ağladım sabahtan beri size yazsammı yazmasammı bilemedim.... ama sevincimi sizinle paylaşmak istedim allahıma hamd olsun rabbim sizlerede tez zamanda hamiş haberlerinizi versin inş hepinizi çokk öpüyorum allaha emanet olun canlarım
a.s. canımm aynen öylee bende sıkıntıdan kanepede uyukluyodumslm kızlar püff canım sıkılıyor yaw nekadar bunaltıcı bu aksam((((
kimsecikler yokmuş ii geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?