Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

merhabalar benden yenikatıldım aranıza.. umarım kabul edersiniz.. 4 aydır çocuk için ugrasıyoruz olmadı olmuyor.. gecen ay doktor kontrolüne gittim hersey normal hormonlar yumurtalıklar falan.. incir havuc soğan kürü die bişi okudum yaptım bu ay yumurtalıgımda 4 cm kist çıktı. tüm umutlaarımı kaybetmek üzereyim.. hergünüm kahrolmakla aglamakla geçiyor. Rabbim insallah bana da nasip eder bigün evladımı kucagıma almayı..hangi annenin kucagında bi bebiş görsem yüreğim acıyor içim sızlıyor.. hergün acaba benim bebegm olsa kime benzer nasıl olur diye düşünüp duruyorum.. hayaller kuruyorum.. gecen yıl düşükten dolayı kürtaj oldum. tam üzüntüsünü atlattm hazırım derken şimdide olmuyor.. Rabbim isteyen herkesin sesini duyar inşallah evlat nasip eder..

çok geçmiş olsun canım hemen kendini koyuverme oyle guçlu olman lazım boyle yaparsan sitresten yıne olmaz benımde olömuyorr kaç aydır denıyruz ben doktora gıttım pko ve yumurta tembelliği var bende de kist 6 cm den küçükse broblem değil bazen reglı ile bile atılıyor duzenli tedavıını gor kistten sonr a olur llahın ıznı ıle dusuge de kist neden olabilirr benı m kuzenımde de oyle olmuştu

kahroluyorum deme canım ya,bu kadar üzme kendini
bir sorun yoksa mutlaka gelicek o bebek bir gün
ya sorunun olsaydı en azından buna şükredebilirsin
burada senin gibi hepimiz çok istiyoruz
Allahım inş bizi de evlat sahibi yapacak :)

doktor 1 ay qlairista diye bi dogum kontrl hapını kullanmamı istedi. adetin 3. günü başlicakmısım. 1 ayın sonunda küçüklecekmi bakacak. varsayalım ki tabi ALLAH izin verirsee bu kist küçüldü hapı kullanmayı bırktıktan ne kadar snra gebelik olur ki acaba.. bileniniz var mı? :s:44:

Rabbim hepimize saglıklı şirinmi şirin bebişler nasip etsin inşallah..

Hosgeldin cnmmm üzme bu kadar kendini umutsuz olma vardır herseyde bi hayır
Benim esim de 15 ay önce ameliyat oldu varikselden sürekli düzelir umuduyla bekledik düzelmedi psikolojisi bozuldu her testte ayrı üzüntü yasadı artık kaldıramıyorum tüp bebek yapalım dedi bekliyoruz testleri tamamlıyoruz simdi ileri hızlı 0 sansımız ne bilmiyoruz tutmazsa yıkılırız zaten bende de pko var hic hamile kalamadım esiminde benimde kullanmadıgımız sey kalmadı ama herseyin hayırlısını istiyorum Rabbimden
Drun kist hakkında ne dedi daha dört ay olmus hemen yıpratma kendini

Rabbim inşallah nasip eder cnm ya.. sanada banada hepimizede.. İnşallah güzel sonuclar alırsınız.. Dualarm sizinle...

canım hoşgeldin..sıkma canını bir kez olmuş yine olur..bak aramızda yıllarca 1 kez olsun hamiş kalamamış olanlar var..benimde 1 bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum..üstelik tedaviyle olmuştu..bend pko yumurta tembelliği ve çatlama sorunu eşimde haraketlilik sorunu var tedavisiz imkansız..bende 2 senedir istiyorum ama daha zamanı var demekkii

canım tüm kürleri bir arada yapma ama soğan kürü kistleri küçültüyor diye okumuştum.. korunmayı bıraktığın ay dene tekrar canım yumurtlayabiliyosan niye olmasın??

sümeyyabb naber canım??

İyidir cok sükür cnmm senden naber artık görüsemiyoruz yaffff bayadır karsılasamadık

ayy sorma ben yazıp çıkıyom sen giriyosun...yada başkası yazıyor sonra ben görüyorum karşılıklı iki çift kelime edemez olduk herkezle
gerçi bayram falandı benimde bat yaklaşınca belirti olmayınca accık depresyondaydım şimdi buralardayım canım...

sende ne var ne yok bakalım?? hsg günü aldın mı?

sümeyyab tatlım konu açmışsın buradan cvp yazıyim sana..hiç korkmaa eşinin canlı spermi yeterince var.. tüp bebekte senden yumurta toplanıcak eşinden sperm alınacak ve laboratuar ortamında yumurtaya şırınga ile içine sperm enjekte edip döllenmesini sağlıyacaklar..endişen olmasın bu konudaa
inşallah dua edelimde ilk seferde hemen sana tutunsun meleğin

Aynen ya bende bazen bi giriyom bes dk önce cıkmıs herkessss
Depresyonn yoookkkkb belki hamissindir kızz
Hsg icin de randevu aldım bu carsamba insallah etrafımda bi kac kisi cektirmis daha önce korkutmaya calısıyolar ama artık korkmuyom kesseler gıkım cıkmaz hersey bu keretalar icin
Sende ne var ne yok neler yapıyon bakalımmm

Cnm yapılısını biliyorum zaten kac gündür o kadar cok arastırıyorum ki en ince ayrıntısına kadar ögrendim merak iste
İlk seferde olmazsa üc sene ertelenir digerleri bu da benim icin büyük üzüntü olur esim zaten yıkılır hic umudum kalmaz artık diyo yaa kafam cok karısık ya tutmazsa diyom bazen

yok bebeğim yine o kahveler geldi yoğun biçimdee ne bebişi
hiç korkma tatlım bende hsg çekindim bende yeterki bebişim olsun razıyım ağrısına demiştim ve çok az adet sancısı gibi 15-20 sn sürdü ilaçı verince hemen geçti 1 dk sürmedi..2 kere verdi ilacı 2 kere çektim sancıyı o kadar dayanılmayacak bişi yok

bende umutsuz vakayım özeldeki doktorum gitti
ne yapıcam bilmiyorum..devlettede doktor gideli 4 ay falan oldu..ne zaman gelir acabaa :18:
hayıt suyu içiyim düzenli ve normal deniyim diyorum doktor gelene kadar artık

güzel düşünelim güzel olsun tüp bebek yaptırınca sürekli yat tahlil gününe kadar ve progestan yazmasını iste doktorundan tutunmasını sağlamak için
şu an sadece senin tutunmazsa diye kaygın olabilir..ki olmasın inş. tutunacak döllenmeyle alakalı bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum..

tatlım peki devlette mi yaptırcaksınız? devlette mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…