a.s. cnmslm kızlar nasılsınız benim adet hala gelmedi yaa neden böle oldu anlamıyorum :18::18::18::18::18::18::18:
a.s. cnm
inş. gelmez canım geç döllenmedirde değerin gittikçe artar inşallahh
cnm dün kan testi yaptırdık 1.08 cıktı sence böle bi ihtimal var mı anlamıorum ağrım var hala iğneden beri geçmeyen karnım davul gibi oldu ama gelen giden yok senin geldi mi cnm:26::26::26::26::26::26::26:
inş. öyle bi ihtimal olur canım..biz dua edelim neden olmasın..böyle mucizevi çok yazı okudum kk'da inşallah geç döllenmedir..yeni yeni betan yükseliyodur..
benim yarın bat ama bugünden kahve lekeler varfoss çıktım ben canım yaaa..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
belki yerleşme lekesidir
kızlarrrr günaydın nekedar sessiz kalmış burasıııı :) :44::44::44:
günaydın tatlım bi yakalayamıyoruz birbirimizi ben giriyom kimse yok siz giriyonuz biz yokuzkızlarrrr günaydın nekedar sessiz kalmış burasıııı :) :44::44::44:
Günaydin canim.. Sanirim hamile kaldilar ve gittiler :)
günaydınnnn kızlarrrr!...
günaydın tatlım bi yakalayamıyoruz birbirimizi ben giriyom kimse yok siz giriyonuz biz yokuz
hahahahaaaahhh keşke hepimiz hamiş kalsakta terketsek
amaaa nerdeeee bak kırmızı kart yidim geri döndüm
cnm bende gördüm bu sabah kırmızılarısen nasılsın
Hayırlısı böyleymiş canımmm napalımmm
sıkma canını artı önümüzdeki maçlara bakıcaz..
benim yaşadığım ilçede doktor kalmadı ben napıcam bilmiyorum...
düzenli olarak tekrar hayıta başlıcam hormonlarımı ve adetimi düzene sokup normal yoldan denicem 2-3 ay
doktor hemen atanırsa 1-2 ay ara veririm..ard arda hormon almak istemiyorum geçen yıl 20 kg almıştımdaa
devletteki doktor gideli 4 ay oluyor ne gelen var ne gideen ne biçim ilçe
özele gidiyodum oda gittipooofff
cnm bende gördüm bu sabah kırmızılarısen nasılsın
selamlarr kızlar ben geldimm
29. gün gelen adetim 32. gün geldi eşimde bu ay gitmeyelim diyo doktora peki ben nasıl anlıycam yumurtlama gününü :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?