Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

slm kızlar nasılsınız benim adet hala gelmedi yaa neden böle oldu anlamıyorum :18::18::18::18::18::18::18:

a.s. cnm
inş. gelmez canım geç döllenmedirde değerin gittikçe artar inşallahh

cnm dün kan testi yaptırdık 1.08 cıktı sence böle bi ihtimal var mı anlamıorum ağrım var hala iğneden beri geçmeyen karnım davul gibi oldu ama gelen giden yok senin geldi mi cnm:26::26::26::26::26::26::26:

cnm dün kan testi yaptırdık 1.08 cıktı sence böle bi ihtimal var mı anlamıorum ağrım var hala iğneden beri geçmeyen karnım davul gibi oldu ama gelen giden yok senin geldi mi cnm:26::26::26::26::26::26::26:

inş. öyle bi ihtimal olur canım..biz dua edelim neden olmasın..böyle mucizevi çok yazı okudum kk'da inşallah geç döllenmedir..yeni yeni betan yükseliyodur..

benim yarın bat ama bugünden kahve lekeler var foss çıktım ben canım yaaa..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

belki yerleşme lekesidir

belki yerleşme lekesidir

yok tatlım yerleşme kanaması böyle olmuyor... pembe oluyor daha evvel başıma gelmişti...
benim adetlerim böyle dengesiz kahverengi kanamam oluyor

ve hamileyken kahve lekelenmem olmuştu doktora gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştimm

kızlarrrr günaydın nekedar sessiz kalmış burasıııı :) :44::44::44:

hahaha :)) bütün gün bunu konuşmuşlar yaw bende olsaydım keşke konuşamadım bizim herifle ilgilenmekten

günaydınnnn kızlarrrr!...
kızlarrrr günaydın nekedar sessiz kalmış burasıııı :) :44::44::44:
günaydın tatlım bi yakalayamıyoruz birbirimizi ben giriyom kimse yok siz giriyonuz biz yokuz

Günaydin canim.. Sanirim hamile kaldilar ve gittiler :)

hahahaha aaahhh keşke hepimiz hamiş kalsakta terketsek
amaaa nerdeeee bak kırmızı kart yidim geri döndüm

cnm bende gördüm bu sabah kırmızılarısen nasılsın

Hayırlısı böyleymiş canımmm napalımmm
sıkma canını artı önümüzdeki maçlara bakıcaz..
benim yaşadığım ilçede doktor kalmadı ben napıcam bilmiyorum...
düzenli olarak tekrar hayıta başlıcam hormonlarımı ve adetimi düzene sokup normal yoldan denicem 2-3 ay
doktor hemen atanırsa 1-2 ay ara veririm..ard arda hormon almak istemiyorum geçen yıl 20 kg almıştımdaa
devletteki doktor gideli 4 ay oluyor ne gelen var ne gideen ne biçim ilçe
özele gidiyodum oda gitti pooofff

29. gün gelen adetim 32. gün geldi eşimde bu ay gitmeyelim diyo doktora peki ben nasıl anlıycam yumurtlama gününü :26::26::26::26:

üzülmeyin canlarımmyaaa ben hamiş olsam anlayacağım bır batım bile yokk üzülmeyşn olur inşalah demekkı şuan bizim için hayırsız.hayırlı zamanları bekleyın canlarınızı sıkmayın bu sızı olumsuz etkilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…