Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hmm anladım cnm korkmuyom artık ya dogumdan cok agrıtmaz sonucta
Baska hastane yok mu orada cnm vardır bunda da bi hayır insallah o drdan cooook daha iyisi gelir yerine

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Sümeyye tedaviye mi başlıyosun yoksa:26::26:

Hmm anladım cnm korkmuyom artık ya dogumdan cok agrıtmaz sonucta
Baska hastane yok mu orada cnm vardır bunda da bi hayır insallah o drdan cooook daha iyisi gelir yerine

tatlım ben ilçede oturuyorum..İl'e gitmem lazım uzak mesafe
ve çok hormon aldım bu ay ara vermezsem yine aşırı kilo almaktan korkuyorum :18: geçen yıl 20 kg almıştımdaa

devlette yapacaz cnm baskent arastırma hastanesinde ankarada falan da var sanırım birkac ilde de var yanlıs degilsem
Zaten sadece ev islerimi yaparım gereksiz gezme olmaz dikkat ederim su rahim filmine bi gitseydim drla konusurdum kısa mı uzun mu protokol olacak sans ne hepsini ögrenirdim netlesirdi hersey zaten hemen baslayalım derse önümüzdeki ay yaparız

Evet cnm yaaa halime binlerce sükür beterin beteri var yaaa Allah yardım etsin kimsenin umutlarını bosa cıkarmasın
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Sümeyye tedaviye mi başlıyosun yoksa:26::26:

İyiyiz cnm sen nasılsın
Carsamba rahim filmi sonrasında da dra tabiyiz dr ne derse artık yüzde 99 tüp bebek yapacaz

sağol canım...
sen daha rahim filmi çektirmemişmiydin....
korkma dedikleri kadar zor değil biraz sık dişini
anestezilimi olucak ben normal çektirmiştim:26:

tatlım ben ilçede oturuyorum..İl'e gitmem lazım uzak mesafe
ve çok hormon aldım bu ay ara vermezsem yine aşırı kilo almaktan korkuyorum :18: geçen yıl 20 kg almıştımdaa

Bende cok kilo aldım cnm yaaa esim eskiden kafan vücuduna göre büyük cok zayıfsın derdi bende 13 kilo aldım veremiyorum da bizde tam merkezde degiliz hastanelerle aramızda yarım saatlik mesafe var dolmusla falan gidersem bi saati bulur

kızlar benim adet günümde hafif leke geliyor
1 2 gün geçince kanama geliyor sizde böyle bişey oluyomu:44:

sağol canım...
sen daha rahim filmi çektirmemişmiydin....
korkma dedikleri kadar zor değil biraz sık dişini
anestezilimi olucak ben normal çektirmiştim:26:

Esim anestezili yap sen agrıya dayanıklı degilsin diyo ama ben normal istiyorum bakalım nasıl olacak ben korkunca tansiyonum düsüyo bayılma falan oluyo o yüzden esim korkuyo :18::18:
Kac dra gittim rahim filmi istemediler hic bu istedi ilk defa cnm sen neler yapıyosun

sor doktoruna tüm detayları
ayyy inş. ilk seferde tutucak canımm

hoşbuldum canım
ne olsun yaaaaaa yine gördüm kırmızıları ne zaman 9 ay boyunca gelmicek ki
sen ne zamandır bekliyosun:26:
2 yıl 1 aydır istiyorum canım..pko illeti var yumurtam gelişmiyor çatlamıyor,eşimde sperm sorunu var daha ne olsun
sen ne zamandır istiyosun canım
kızlar benim adet günümde hafif leke geliyor
1 2 gün geçince kanama geliyor sizde böyle bişey oluyomu:44:

ben bazen hiç kırmızısız oluyorum hep kahve oluyor.. zaten adetim 3 gün sürüyor bazende önce kahve sonra kırmızı oluyor..
ilk zamanlar yerleşme kanaması diyerek umutlanmıştım..fos olduğunu bildiğim için artık umudu kestim

İnsallah cnm yaaa daha baslamadan negatif korkusu sardı beni Allah tedavi asamasında olanlara yardım etsin

tansiyon sorunun varsa eğer dr una danış derim..

zor bi işlem ama abarttıkları kadar değil
biz ilk tüp bebek yaptırıcağımız zaman istemişlerdi o olmadan tedaviye başlamamışlardı...

sanırım tüp bebek bölümüne konu açmışsın az önce gördüm inş ilk tedavin olumlu olur ama bu biraz nasip işi bazen spermleri kötü olanlar hamile kalırken sperm sayısı hareketi iyi olanlar kalamayabiliyor...
bende yeni dr tedaviler arayışı içindeyim

pko ile hamile kalan çok arkadaş biliyorum ama sen yinede tedaviyi eksik etme
niye o kadar kısa sürüyo ki sormuyomusun dr lara benim daha önce böyle sorunum yoktu ilaçları kullandıkça bir sürü şey çıktı
ben evlendiğimden beri istiyorum canım 8 yıla girdik artık bakalım ne zaman gelicek eşşek sıpası
Bende oluyo cnm mesela bugün cok acık kahverengi lekelenmem var diyelim yarın aksam ya da diger gün kırmızılar geliyo

benimde öyle oluyo her zaman değil ama çoğu zaman oluyo hatta belki gerisi gelmez gelmesin diyorum ama hiç öyle bişey olurmu

Aaa sen daha önce tüp bebek yaptın mı cnm zaten baslamadık bizde daha iki hafta önce gittim adet ol randevu al hsg cekelim sonra da esinin testlerine bakarız ona göre bi yol cizeriz ama büyük ihtimalle tüp bebek yaparız demisti son yaptıgımız test hepsinden kötü cıktı dr onu görmedi daha görünce kesin tüp der
Tansiyonum sürekli düsük benim her zaman ellerim titrer yani
Hangi ildesin peki sorununuz neydi ne zaman tüp denedin

1.5 yıllık evliydim ilk deneme yaptığımda
çok zor çok bu yaz 5.denememi yaptırdım ama o da olmadı maalesef
eşinde sorun varsa spermleri iyileştirmeden tedavi yapmayın biz öyle yaptık olmadı her defa çok masraf ettik

Olur insallahhhhhhhhhhhhhhhh cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…