Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

selam kızlar bi gelip kayboluyorum ama nette sorun var ondan

hepiniz iyisinizdir umarım,

ben öncesinde 6 ay bende umut beklemeyin demiştim ama öyle değilmiş eşim 1-2 hafta kullanmış o ilacı o yüzden yine aranızdayım

twety sana zahmet benim yeni batı ekler misin daha adet olmadım gerçi ama yarın olurum sanırsam yeni batımda 27 kasım olur

insallah tatlim senin yine az kalmis benim daha 12 gün var.. nasil beklicem bilmiyorum :18::18::18:
test yapsana belki silik cikar

inşallah bi gün onuda görürüm, dün yaptım ama negatifti, son güne kadar yapmıcam karar verdim, dünde eşim ısrar etti zaten,, aayyy seninki daha heyecanlıı

arkadaslar bence herseyi oluruna bırakmak lazım ya insan birseyi günü gününe bekleyipde olmayınca daha da üzülüyor kafanızı dagıtmanız lazım ALLAH ım hepinize güzel hayırlı evlat nasip etsin inşallah sizleri böyle görünce bende cok üzülüyorum şimdi benim yine bi sorunum var :)) düdüklüde et harşladım mutfagım et kokuyor nasıl geçirebilirim kokuyu bana yardımcı olabilirmisiniz :44::44::44::44:

true_blood cnm ordamısınnnnnnn önerin varmııııııııııııııııı

valla doktor banada yumurta catlamamıs o da kist olmus dedi. ben pek anlamam kistten falan ilk defa kendmde cknca duydm 4 cm. seninki ne durumda.. ne zaman geçermiş??
canım pko kronik ömür boyu gitmiyor
seninkide geçer inş. en kısa zamanda bebişine hamiş kalırsın
true_blood cnm ordamısınnnnnnn önerin varmııııııııııııııııı

merhaba tatlım nasılsın?
evin et mi koktu bırak koksun mis gibi et
nasıl geçer bilmiyorum ama ben balık kokusu yayıldığında ufak bi tavaya 1 çay bardağı su koyuyorum 1 çay bardağının yarısı kadarda yumuşatıcı onları kaynatıyorum tüm kötü kokuyu çekiyor dene istersenn..ama dikkat et tavayı yakmaa ben gibi koyulaşmaya başlarsa azıcık daha su eklee koku gidene kadar 5-10 dk kaynat

merhaba canım
ne ilacı kullandı eşin gözden kaçırmuşım ben önceki yazdıklarını? :44:
şimdi hamile kalma çalışmalarına mı başladın canım?

inşallah bi gün onuda görürüm, dün yaptım ama negatifti, son güne kadar yapmıcam karar verdim, dünde eşim ısrar etti zaten,, aayyy seninki daha heyecanlıı

çatlama gününden sonra 12.gün yaparsan mutlaka silik belirgin çizgi çıkar canım.. zaten 2 gün sonrasıda hastalanman lazım..
ama sen 4 gün önce erken yapmış oluyosun yani daha erken
sana bi ucuz hızlı gebelik testi oncomed var tavsiye ederim hem ucuz 2,5 lt falan batına 2 gün kala yap mutlaka erken sonuç alırsın

evin et mi koktu bırak koksun mis gibi et
nasıl geçer bilmiyorum ama ben balık kokusu yayıldığında ufak bi tavaya 1 çay bardağı su koyuyorum 1 çay bardağının yarısı kadarda yumuşatıcı onları kaynatıyorum tüm kötü kokuyu çekiyor dene istersenn..ama dikkat et tavayı yakmaa ben gibi koyulaşmaya başlarsa azıcık daha su eklee koku gidene kadar 5-10 dk kaynat[/QUOTE]

kızzzzz :))) kavursam güzel kokuyorda harşlayınca sası koku var geçiremedim bi türlü havalandırıyorum banamısın demedi ama dur senin didigini de yapim cnm :)

kızzzzz :))) kavursam güzel kokuyorda harşlayınca sası koku var geçiremedim bi türlü havalandırıyorum banamısın demedi ama dur senin didigini de yapim cnm :)

ev mis gibi yumuşatıcının parfümü kokuyor nettede bak benim bu dediğim yazıyor

senin batin nezamanki canim? bende bu ay kendimde belirti aramicam dedim ama iste bu kasik agrisi gelincede acabaaamii demeden edemiyorum :18:
hayirlisi allahtan gülüm insallah gelir artik yanliz pantolonum düsük bel suan onun baskisi bile acitiyo kasigimi

bende cok özldeim gelin artık da yanıma

ev mis gibi yumuşatıcının parfümü kokuyor nettede bak benim bu dediğim yazıyor

cnmmmm :) önerin icin sagol valla süper oldu kokudan eser kalmadııııı mis gibi yumuşatıcı kokuyor anne sefkati kadar güzel hahah kendimi reklam programında gibi hissettim

kizlar bisey sormak istiyorum... benim gecen hafta yumos haftamdi ya.. cuma günüde o meshur akintiyi gördüm.. dün aksamdan beri sag kasigimda hafif agri var ve dizime kadar bacagima vuruyor.. 1-2 saattir biraz daha artti bu agri.. ilk kez böyle oluyor, acaba yenimi yumurtluyorum yoksa yumurtladimda agrimi yapiyor bilemedimm..

Son düzenleme:
cnmmmm :) önerin icin sagol valla süper oldu kokudan eser kalmadııııı mis gibi yumuşatıcı kokuyor anne sefkati kadar güzel hahah kendimi reklam programında gibi hissettim
ohh sevindim canımmm bazen ev havasız kalınca yaparım ev mis kokar..
birde elektrikli süpürgem su hazneli suyuna azıcık yumuşatıcı döküyorum evin her yeri mis kokuyor

cnm doktor bana 1-2 aya gecer seninki dedi bnmki ne oluo o zaman :s

canım senin yumurtan çatlayacak büyüklüğe gelmiş fakat çatlamamış kist kalmış..adetlede vücut atabilir..yada zamanla küçülüp kaybolabilir sıkma canını Rabbim büyük dert vermesin..

pko denen illet ömür boyu geçmiyor..başa gelince öğreniyor insan..yumurtam iğne ilaçsız gelişmiyor,büyümüyor ve çatlamıyor canım..yani tedavisiz benim bebeğimin olması imkansız gibi...

sen soğan kürü denesene canım kistini daha kısa sürede küçültür..saraçoğlunun sitesine baksana

canım sen yinede değerlendir şu bir kaç günü... belki birden fazla yumoşun vardır yine çatlıyodur yada dölleniyordur bunu bilemeyiz..sen değerlendir canım

inş. bu ay sendende güzel haberler alıcazz

canım sen yinede değerlendir şu bir kaç günü... belki birden fazla yumoşun vardır yine çatlıyodur yada dölleniyordur bunu bilemeyiz..sen değerlendir canım

inş. bu ay sendende güzel haberler alıcazz

canim bende düsündüm ama iliski sirasindada aciyor dün cok acidi cünkü.. insallah tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…