insallah tatlimsenin yine az kalmis benim daha 12 gün var.. nasil beklicem bilmiyorum :18::18::18:
test yapsana belki silik cikar
canım pko kronik ömür boyu gitmiyorvalla doktor banada yumurta catlamamıs o da kist olmus dedi. ben pek anlamam kistten falan ilk defa kendmde cknca duydm 4 cm. seninki ne durumda.. ne zaman geçermiş??
true_blood cnm ordamısınnnnnnn önerin varmııııııııııııııııı
selam kızlar bi gelip kayboluyorum ama nette sorun var ondan
hepiniz iyisinizdir umarım,
ben öncesinde 6 ay bende umut beklemeyin demiştim ama öyle değilmiş eşim 1-2 hafta kullanmış o ilacı o yüzden yine aranızdayım
twety sana zahmet benim yeni batı ekler misin daha adet olmadım gerçi ama yarın olurum sanırsam yeni batımda 27 kasım olur
inşallah bi gün onuda görürüm, dün yaptım ama negatifti, son güne kadar yapmıcam karar verdim, dünde eşim ısrar etti zaten,, aayyy seninki daha heyecanlıı
kızzzzz :))) kavursam güzel kokuyorda harşlayınca sası koku var geçiremedim bi türlü havalandırıyorum banamısın demedi ama dur senin didigini de yapim cnm :)
inşallah bi gün onuda görürüm, dün yaptım ama negatifti, son güne kadar yapmıcam karar verdim, dünde eşim ısrar etti zaten,, aayyy seninki daha heyecanlıı
canım pko kronik ömür boyu gitmiyor
seninkide geçer inş. en kısa zamanda bebişine hamiş kalırsın
devvreemm tuzlu bişeler ye sürekli bebişini bırakma bak o seni bırakmadı, canımsın dikkat et kendine Allah yardımcın olsun
öpüyorum senii bidee özledim senii
nazarcım ilginç bi ağrı aynen bacağıma vuruyo, bu ay ne bel ağrım var, ne bacaklarım sızlıyor, sadecegöğüsler şişti acıyo ve sağ kasığımdaki ilginç ağrı Nazar
ayyy inşallah bebişimiz bizimledir canımya , nasıl bi heyecan var içimde anlatamam, ama yinede kendimi hazırlıyorum, doktora gitcem adet olursam onun sıkıntısı da vardı attım üzerimden sanki biraz birazz
ev mis gibi yumuşatıcının parfümü kokuyor nettede bak benim bu dediğim yazıyor
ohh sevindim canımmm bazen ev havasız kalınca yaparım ev mis kokar..cnmmmm :) önerin icin sagol valla süper oldu kokudan eser kalmadııııı mis gibi yumuşatıcı kokuyor anne sefkati kadar güzelhahah kendimi reklam programında gibi hissettim
cnm doktor bana 1-2 aya gecer seninki dedi bnmki ne oluo o zaman :s
kizlar bisey sormak istiyorum... benim gecen hafta yumos haftamdi ya.. cuma günüde o meshur akintiyi gördüm.. dün aksamdan beri sag kasigimda hafif agri var ve dizime kadar bacagima vuruyor.. 1-2 saattir biraz daha artti bu agri.. ilk kez böyle oluyor, acaba yenimi yumurtluyorum yoksa yumurtladimda agrimi yapiyor bilemedimm..
canım sen yinede değerlendir şu bir kaç günü... belki birden fazla yumoşun vardır yine çatlıyodur yada dölleniyordur bunu bilemeyiz..sen değerlendir canım
inş. bu ay sendende güzel haberler alıcazz
ben geldim canlarımmm naberr nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?