eveet göğüslerim çok ağrıyo ama kaç aydır iki hafta öncesinde başlıodu bu ay daha geç acımaya başladı ve şişti, geceleri uyuyamıyorum ben iki üç gecedir gece uyanıyorum dolanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum, idrarıma dikkat etmedim açıkçası...
önceki aylar hep belirtilerim tutuyodu ama olmadı, sadece bu ay sağ kasığımda farklı ağrı olunca mutlu oldumm canımya
iyiyim tşk ederim Nazarcım sen nasılsın?
yine bir iş gününe başladık,bugün yoğunum bakalım gün nasıl bitecek hayırlısıyla
canım arkadaşlara katılıyorum...bol bol kraker stokla evekuzucuklarım nasılsınız ben pek giremiyorum bulantılarım beni öldürüyor bebeği kaybetme korkusuda cabası folik asiti hiç ihmal etmeyin bide gıdanıza ii bakın cunku hamile kaldığınızda dirençten düşüyosunuz
kiiibbb tatlimm neler duyuyorumhadi insallah hamissindir
benimde dün aksamdan beri sag kasigimda agri var gelip giden.. arada bi bacagima vuruyor.. gögüs uclarim aciyor.. hadi hayirlisi
gerci benim batima daha 12 gün var..
canım arkadaşlara katılıyorum...bol bol kraker stokla eveAllahın izniyle bebişine hiç bişey olmayacak kaymetme stresine falan girmme...bulantılarında bebeğinin sağlıklı olduğuna işarett
nazarrr ayy hadi inş. canım bu ay kib'le ikinizden güzel haberler alırız inş.
ve hepinize günaydın bitterr sanada günaydın bi senden alıntı yapmamışım
sanada günaydin truee.. insallah canim benim.. ama daha cok erken oldugu icin pek ümitlenmek istemiyorum.. :18:
bu ay icimde güzel bi his var ama hayirlisi bakalim
sen nasilsin ne var ne yok?
canım arkadaşlara katılıyorum...bol bol kraker stokla eveAllahın izniyle bebişine hiç bişey olmayacak kaymetme stresine falan girmme...bulantılarında bebeğinin sağlıklı olduğuna işarett
nazarrr ayy hadi inş. canım bu ay kib'le ikinizden güzel haberler alırız inş.
ve hepinize günaydın bitterr sanada günaydın bi senden alıntı yapmamışım
benim bat 26'sıydı bugün 3. gün çamur kahve kanama varilk defa gebelik testi yapmadan bir aya veda ettim
önümüzdeki maçlara bakıcaz canım
kuzucuklarım nasılsınız ben pek giremiyorum bulantılarım beni öldürüyor bebeği kaybetme korkusuda cabası folik asiti hiç ihmal etmeyin bide gıdanıza ii bakın cunku hamile kaldığınızda dirençten düşüyosunuz
kiiibbb tatlimm neler duyuyorumhadi insallah hamissindir
benimde dün aksamdan beri sag kasigimda agri var gelip giden.. arada bi bacagima vuruyor.. gögüs uclarim aciyor.. hadi hayirlisi
gerci benim batima daha 12 gün var..
Meleğim... bir bilsen ne haldeyim.. hergün seni düşünüyorum...senin o mis kokunu içime doya doya çekeceğim günü hayal ediyorum.. her akşam uyumadan önce seni bana bagışlayacak kudreti olan yeri göğü yaradan RABBİmize sesleniyorum.." RABBİM meleğimi kavuştur bana " diye.. Her basımı yastıga koydugumda rüyamda da olsa seni hissedebilmek için zorluyorum zihnimi.. yarım kaldıysa bi rüyamda sen, tekrar seni görmek umuduyla gözlerimi hiç açmıyorum.. Sabah gözlerimi açar açmaz ilk işim karnıma dokunmak oluyor.. Belki diyorum.. Belki meleğimde annesinin hasretini duymustur gelmiştir diyorum... sonra babana bakıyorum... Ona baktıkca ve seni düşündükçe benim meleğim ne kadar tatlı olur diyorum.. Biliyor musun senin dünyalar iyisi bi baban var meleğim.. kocaman sevgi dolu bir yüreği olan.. Gülümsemesiyle annenin içini ısıtan.. Sen en çok ona benze istiyorum... belki kavusamadık hala, bazende umutlarımın tükendiği yerde olsamda annen seni çok özlüyor meleğim...
(ALLAH HERKESİ MELEĞİNE KAVUŞTURSUN İNSALLAH... BİR GÜN HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ!..)
aminnnnnnnnnnbu güzel yazi icin tsk ederim canim
devvreemm tuzlu bişeler ye sürekli bebişini bırakma bak o seni bırakmadı, canımsın dikkat et kendine Allah yardımcın olsun
öpüyorum senii bidee özledim senii
nazarcım ilginç bi ağrı aynen bacağıma vuruyo, bu ay ne bel ağrım var, ne bacaklarım sızlıyor, sadecegöğüsler şişti acıyo ve sağ kasığımdaki ilginç ağrı Nazar
ayyy inşallah bebişimiz bizimledir canımya , nasıl bi heyecan var içimde anlatamam, ama yinede kendimi hazırlıyorum, doktora gitcem adet olursam onun sıkıntısı da vardı attım üzerimden sanki biraz birazz
merhaba canım hoşgeldin..kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu
okurken duygulandım aklıma kaybettiğim iki meleğim geldi..Meleğim... bir bilsen ne haldeyim.. hergün seni düşünüyorum...senin o mis kokunu içime doya doya çekeceğim günü hayal ediyorum.. her akşam uyumadan önce seni bana bagışlayacak kudreti olan yeri göğü yaradan RABBİmize sesleniyorum.." RABBİM meleğimi kavuştur bana " diye.. Her basımı yastıga koydugumda rüyamda da olsa seni hissedebilmek için zorluyorum zihnimi.. yarım kaldıysa bi rüyamda sen, tekrar seni görmek umuduyla gözlerimi hiç açmıyorum.. Sabah gözlerimi açar açmaz ilk işim karnıma dokunmak oluyor.. Belki diyorum.. Belki meleğimde annesinin hasretini duymustur gelmiştir diyorum... sonra babana bakıyorum... Ona baktıkca ve seni düşündükçe benim meleğim ne kadar tatlı olur diyorum.. Biliyor musun senin dünyalar iyisi bi baban var meleğim.. kocaman sevgi dolu bir yüreği olan.. Gülümsemesiyle annenin içini ısıtan.. Sen en çok ona benze istiyorum... belki kavusamadık hala, bazende umutlarımın tükendiği yerde olsamda annen seni çok özlüyor meleğim...
(ALLAH HERKESİ MELEĞİNE KAVUŞTURSUN İNSALLAH... BİR GÜN HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ!..)
rica ederim canım... içimden geçenleri yazdım işte öyleee :/
merhaba canım hoşgeldin..
okurken duygulandım aklıma kaybettiğim iki meleğim geldi..
Rabbim hepimize 2014'e girmeden melekler nasip etsin inş..
Rabbim kudreti sonsuzz inş. dua edip istemekten başka yapabileceğimiz hiç bişey yok.. inş. hepimize nasip edecekk..
Bazen bende iç sesimle konuşurum..Acaba bi gün bende bir melek koklayabilecekmiyim? diye
yüregine saglik canim
inş. kurtulursun canımaminn inşallah.. şu kistten bi kurtulabilirsem
kızlar sizdede kist problemi varmı_? olmama nedeni nedir özel değilse?
inş. kurtulursun canım
öyle farklı bi kistim yok..senin ki ne kisti?
zaten ben polikistik over hastasıyımyumoşları çevreleyen ve büyümesini çatlamasını engelleyen bir kist türü pko oda bana bi ömür yeter gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?