hosgeldin canimmmmmmmben iyiyim sekerimm sen nasilsin?
iyi tatlım sen nasılsınnben geldim canlarımmm naberr nasılsınız???
banane yaaaaaaaaaa ben bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
canim bende düsündüm ama iliski sirasindada aciyordün cok acidi cünkü.. insallah tatlim
ohh sevindim canımmm bazen ev havasız kalınca yaparım ev mis kokar..
birde elektrikli süpürgem su hazneli suyuna azıcık yumuşatıcı döküyorum evin her yeri mis kokuyor
canım senin yumurtan çatlayacak büyüklüğe gelmiş fakat çatlamamış kist kalmış..adetlede vücut atabilir..yada zamanla küçülüp kaybolabilirsıkma canını Rabbim büyük dert vermesin..
pko denen illet ömür boyu geçmiyor..başa gelince öğreniyor insan..yumurtam iğne ilaçsız gelişmiyor,büyümüyor ve çatlamıyor canım..yani tedavisiz benim bebeğimin olması imkansız gibi...
sen soğan kürü denesene canım kistini daha kısa sürede küçültür..saraçoğlunun sitesine baksana
iyi tatlım sen nasılsınn
bende ıyıyım canım ne olsunn açlışıyorumm yaa
bananeee bendeeee istiyorummm :122::122::122::122::122::122::122:
ben ıstıyorum herkes ıstıyor topluca pozıtıf enerjımız var allahım bize hayırlı bebişler verrrr çok özeniyorum anneliğe deyınce bile ağlayasoım geliyorr.adet olmaa ragmen hala acaba hamıle olabılırmıyım dıyorum kendımı dınlıyorumm
ayyyy inşş. bakalımmmmmmmayy ne heyecanlıııı ben nolucam yaaaaa
kızlar alakasız olcak ama bu çatlatma iğnesi nasıloluyor nerden vuruyorlar. bu konu hakkında bilgi vereblrmsnz bna
iyi tatlım sen nasılsınn
bananeee bendeeee istiyorummm :122::122::122::122::122::122::122:
ayyyy inşş. bakalımmmmmmmayy ne heyecanlıııı ben nolucam yaaaaa
kızlar alakasız olcak ama bu çatlatma iğnesi nasıloluyor nerden vuruyorlar. bu konu hakkında bilgi vereblrmsnz bna
yumoşlar belli boyuta gelince çatlaması için bende göbekten vurundum iğneyibide kalçadan olanı var tabii
bneım dr kalçadan vurdurdu bılmıyorumm canım valla aklım şaştı o kadar çok çeşıdı var kı ?
tatlim ne oldu sizin sperm testi? nezaman gidiceksiniz?
perşembeye randevu alcam canım o gun esım ızınlı yaaa bır saatlıgıne de ıs yerınden artık ya ızıın alcam ya da ıkna edıp yalnız gondercem akalım bızımkı sarktmazsaa
ya ben 28 günde bir oluyodum bu ara oynuyo biraz bazen erken oluyorum, ama 1kasım galiba, ilginç bi ağrı bakalım canımcım ayyyy ne kadar heyecanlııısenin batin nezamanki canim? bende bu ay kendimde belirti aramicam dedim ama iste bu kasik agrisi gelincede acabaaamii demeden edemiyorum :18:
hayirlisi allahtan gülüm insallahgelir artik yanliz pantolonum düsük bel suan onun baskisi bile acitiyo kasigimi
çatlama gününden sonra 12.gün yaparsan mutlaka silik belirgin çizgi çıkar canım.. zaten 2 gün sonrasıda hastalanman lazım..
ama sen 4 gün önce erken yapmış oluyosun yani daha erken
sana bi ucuz hızlı gebelik testi oncomed var tavsiye ederim hem ucuz 2,5 lt falan batına 2 gün kala yap mutlaka erken sonuç alırsın
banane yaaaaaaaaaa ben bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
bende cok özldeim gelin artık da yanıma
insallah sarkitmaz canim sen kandir onu bi sekildesabah erken almaya bak randevuyu isyerinede dersin trafige takildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?