Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

zaten soğan kürü içtikten sonra kist oldu bende :S

bende aynı soruyu soruyom kendıme acaba ne olcamm dıyee :26:

kızlar alakasız olcak ama bu çatlatma iğnesi nasıloluyor nerden vuruyorlar. bu konu hakkında bilgi vereblrmsnz bna

şöyle canım bazı bayanlarda yumoslar olgunlasmıyor olgunlassa bıle çatlamıyor.çatlatma ıgnesı de yumosları catlatmaya yardımcı oluyor ben vuruldum hatta.klomen kullandım bır hafta bıttıkten3 gun yumurta takıbı m yapıldı sonra kalçadan iğne vuruldum ıkı taneyı bır yaptılar.

iyi tatlım sen nasılsınn

bananeee bendeeee istiyorummm :122::122::122::122::122::122::122:

ayyyy inşş. bakalımmmmmmm ayy ne heyecanlıııı ben nolucam yaaaaa

canimmm seninde olur insallah en kisa zamanda siz benim icin heyecanlandikca ben dahada cok heyecanlaniyorum

perşembeye randevu alcam canım o gun esım ızınlı yaaa bır saatlıgıne de ıs yerınden artık ya ızıın alcam ya da ıkna edıp yalnız gondercem akalım bızımkı sarktmazsaa

insallah sarkitmaz canim sen kandir onu bi sekilde sabah erken almaya bak randevuyu isyerinede dersin trafige takildim

ya ben 28 günde bir oluyodum bu ara oynuyo biraz bazen erken oluyorum, ama 1kasım galiba, ilginç bi ağrı bakalım canımcım ayyyy ne kadar heyecanlııı

truecuğuumm daha 10 gün oldu en kötü ihtimalle, netten almam gerekiyor erken gebelik testini o gelene kadar ben adet olurum zaten :) bekleyeceğiiimmm , teşekkür ederimm
banane yaaaaaaaaaa ben bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

BENDE BEBEK İSTİYORUMM,BENN DAHA KOCAMAN ÇOK İSTİYORUUMM DÜNYALAR KADARR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…