Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hayırlısı olsun bebeğimm...
Rabbim gönlüne göre ilk aydan sağlıklı tutunan bi bebiş nasip eder inş.
O güzel yüzün güler inş.

cannım sağlıkla innşşallaaah, hepimizin en kısa zamanda bebişi olsun inşallahhh...
az kaldı heyecan bastı bakalım

allah yardımıcısı olsun bide bu durum var işte

Hayırlısı olsun bebeğimm...
Rabbim gönlüne göre ilk aydan sağlıklı tutunan bi bebiş nasip eder inş.
O güzel yüzün güler inş.

Tesekkür ederim Allah razı olsun cnm benim yaa insallah bu topic hamislerle dolar da bebislerimizin gelisimlerini anlatırız

cannım sağlıkla innşşallaaah, hepimizin en kısa zamanda bebişi olsun inşallahhh...
az kaldı heyecan bastı bakalım

allah yardımıcısı olsun bide bu durum var işte

inş. Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimize nasip eder inş.

Allah yardımcısı olsun cnm bulupta kaybetmek daha zor

Tesekkür ederim Allah razı olsun cnm benim yaa insallah bu topic hamislerle dolar da bebislerimizin gelisimlerini anlatırız
amiiiiiinnnnnnnnnn canım benimmm tek dileğim o
Allah yardımcısı olsun cnm bulupta kaybetmek daha zor

oooofff en kötüsü kaybetmek...
bende 2 kez kaybettimm çok acı tarifi yok
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn inş.

amiiiiiinnnnnnnnnn canım benimmm tek dileğim o

oooofff en kötüsü kaybetmek...
bende 2 kez kaybettimm çok acı tarifi yok
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn inş.

Amiiinnnnnnn cnm yaa düsük neyse de diyom bazen ölü dogum cok kötüdür yaaa suni sancı verip dogum yaptırıyolar ya bazen anne karnında ölen bebek icin

ayyy yok kız estagfurullah benim esim ilk pko kelimesi duyunca cok gülmüstü pkolu demisti güle güle

bende pkoyu ilk duyduğumda öyle tepki vermiştim ben uyucam canımcım iyi geldi senle muahbbet öpüldün şekeercik iyi geceleeeerr

kuzucuklarım nasılsınız ben pek giremiyorum bulantılarım beni öldürüyor bebeği kaybetme korkusuda cabası folik asiti hiç ihmal etmeyin bide gıdanıza ii bakın cunku hamile kaldığınızda dirençten düşüyosunuz

Günaydın :))

senin de o zaman kraker gibi tuzlu şeyler atıştırman lazım şirinecim,bişi yiyemezsen o da kötü ikiniz için de

günaydin sirinem özlettin kendini evet o bulantilar basa bela sanirim herkes ondan sikayetci olur baslarda.. evet bencede tuzlu seyler ye az az ama slk ye tatlim.. umarim bir an önce gecer bulantilarin ve hamileligin tadini cikartirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…