- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
Uzun protokol daha iyi diye okudum cnm o daha belli degil yası genc olan ve yumurta rezervi fazla olanlara uzun protokol uygulanıyomus insallah bu ay hemen baslarız yaa beklemekten yoruldum bennnn geceleri yatakta dönüyom dönüyom zor uyuyom internetten sürekli arastırıyom aynı yazıları tekrar tekrar okuyorum
hadi hayırlısı canım yaaa inş. bebiştir
Rabbim bu ay senin yüzünü güldürsünn sırasıylada hepizinkini inş.
bata 4 gün azıcık kalmışşş
bu arada kızlar monbebe maalesef bebeğini düşürmüş
Hayırlısı olsun bebeğimm...
Rabbim gönlüne göre ilk aydan sağlıklı tutunan bi bebiş nasip eder inş.
O güzel yüzün güler inş.
Don testi ne kız
cannım sağlıkla innşşallaaah, hepimizin en kısa zamanda bebişi olsun inşallahhh...
az kaldı heyecan bastı bakalım
allah yardımıcısı olsun bide bu durum var işte
hadi hayırlısı canım yaaa inş. bebiştir
Rabbim bu ay senin yüzünü güldürsünn sırasıylada hepizinkini inş.
bata 4 gün azıcık kalmışşş
bu arada kızlar monbebe maalesef bebeğini düşürmüş
Evet cnm esimin don testi cok kötü cıktı direk tüpe geçtik diye sen yazmışsın ne bileyim ben kız ne gülüyosuun benide güldürdün şimddd
amiiiiiinnnnnnnnnn canım benimmm tek dileğim oTesekkür ederim Allah razı olsun cnm benim yaa insallah bu topic hamislerle dolar da bebislerimizin gelisimlerini anlatırız
Allah yardımcısı olsun cnm bulupta kaybetmek daha zor
amiiiiiinnnnnnnnnn canım benimmm tek dileğim o
oooofff en kötüsü kaybetmek...
bende 2 kez kaybettimm çok acı tarifi yok
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn inş.
ayyyy catladım gülmekten yaaa son testi yazacaktım don testi olmus
iştte cahillik böyle madara ediyo insaannnıı ayy iyi geldi ama baya güldümm
ayyy yok kız estagfurullah benim esim ilk pko kelimesi duyunca cok gülmüstü pkolu demisti güle güle
inş. Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimize nasip eder inş.
bende pkoyu ilk duyduğumda öyle tepki vermiştimben uyucam canımcım iyi geldi senle muahbbet öpüldün şekeercik iyi geceleeeerr
senin de o zaman kraker gibi tuzlu şeyler atıştırman lazım şirinecim,bişi yiyemezsen o da kötü ikiniz için dekuzucuklarım nasılsınız ben pek giremiyorum bulantılarım beni öldürüyor bebeği kaybetme korkusuda cabası folik asiti hiç ihmal etmeyin bide gıdanıza ii bakın cunku hamile kaldığınızda dirençten düşüyosunuz
kuzucuklarım nasılsınız ben pek giremiyorum bulantılarım beni öldürüyor bebeği kaybetme korkusuda cabası folik asiti hiç ihmal etmeyin bide gıdanıza ii bakın cunku hamile kaldığınızda dirençten düşüyosunuz
Günaydın :))
senin de o zaman kraker gibi tuzlu şeyler atıştırman lazım şirinecim,bişi yiyemezsen o da kötü ikiniz için de
günaydin kuzummmnasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?