Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hosgeldin canim :) INSALLAH en kisa zamanda hamile kalirsin RABBIM daha fazla bekletmesin seni :)
soracagin seyler olursa true_blood nickli arkadasimiz bayagi bilgili yardimci olur

INSALLAH cok tessekurler :)
Bekleyis ister istemez oluyor icten ice

bende de var ama canım bende kı pko

hadı bagalım ınsallah ben dsuk yapmasaydım bebegım 6 aylık annesıyle brlıte olcaktıı karnımda
canım bende de var belki pko bilmiyorum,devletteki bir doktor olabilir dedi özele çıktım ordaki doktor yok dedi..sonra geçende yine devlette başka doktor olabilir dedi,yine özele gittim yok dedi..bir de olabilir yalnız,var da değil.
evlendiğimden beri 3 kere kist çıktı bende,sonuncusu biraz büyüktü neyseki kötü değilmiş eridi gitti ilaçla.
devlettekilere güvenemiyorum artık,ne yapıcam bilmiyorum..

sen düşük yaptığından hiç bahsetmemiştin kuzum ya..inş yine hamile kalacaksın üzülme

çevremde çok kişi var pko olupta hamile olan ümidini kırma.bazı pko lar doğuştan olabiliyormuş, yumurtlaman düzenli mi?

Hosgeldin canim :) INSALLAH en kisa zamanda hamile kalirsin RABBIM daha fazla bekletmesin seni :)
soracagin sa true_blood nickli arkadasimiz bayagi bilgili yardimci olur

Canimm cok tesekkur ederim inşallah en kısa zamanda dilegimiz olur
Sizlerin de fikirlerini almak cok iyi olucak, dusuncem kasim araliga kadar en son, denemeye devam etmek eger ki hala hamile kalmazsam hic yapmadigim doktor kontrollerini önce yapmak olur , eger bir sorun yoksa şu catlatma ignesini düşünüyorum. Arkadasim daha yeni o iğneyle hamile kaldi 3 hafta evvel. Su anda 7 haftalık hamile

INSALLAH doktora gerek kalmadan gelir bebisin :)
BEn 3 seneyi geckin istiyorum birsey yok daha
Arkadasinda INSALLAH saglikla kucagina alsin bebisini darisi basmiza :)

Son düzenleme:
sellaam kızlaarrr, ya twiti artık bat tarihi tutmuyomusun sen? benim batıma şunun şurasında ne kaldıki sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sellaam kızlaarrr, ya twiti artık bat tarihi tutmuyomusun sen? benim batıma şunun şurasında ne kaldıki sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Selam kibos tarihleri kaldirdik :) ama sen hatirlat batini

merhaba canım
ne ilacı kullandı eşin gözden kaçırmuşım ben önceki yazdıklarını? :44:
şimdi hamile kalma çalışmalarına mı başladın canım?

merhaba yeni gördüm yazını kusura bakma ,eşimde romatizma var kullandığı ilaçta sperm sayısını düşürüp geçci kısırlığa sebep oluyor diyor her yerde

amaaa bugün inanmıycam bişi oldu hala inanmıyorum gerçi, sabah uyandım kasık ağrısıyla bugün regl olmam gerek normalde

hiç umudum yoktu ama saat öğlen 3 gibi gittim test aldım ve gün içinde yaptım testi silik çıktı pozitife yakın, gün içinde olduğu içinmi silikti bilmiyorum yarın sabahta ypçam ilk idrarla

ama belki de test bozuktur... hayırlısı olsun eğer yarında pozitif bile çıksa kalp atışını duymadn görmeden inanmam

çünkü gerçekten hiç ummadığım and olmuş olucak...ağız tadıyla sevinemiyorum bile bi yanlışlık vardır diye

bu arada gerçekten hamilemiyim değilmiyim bilmesemde belirtilerimi yazayım diycem ama hiçbi belirtim olmadı desem yeridir

sadece adete 2 gün kala biraz akıntı o kadar onun harici, ne bel ne kasık ağrısı ne de mideyle alakalı bişiler, gögüslerimde ne şişme var ne acıma ne renk değişikliği, kasık ağrılarım bile bugün başladı

yarın girebilirmiyiö nete bilmiyorum kendinize iyi bakın görüşürüz

Rabbimm yüzünü güldürsün canımm...sana bol bol dua edicem sonucu bizede yazz..
Bende 2 kayıptan sonra bırak ne kese ne kalp atışı doğmadan bebeğimi sağlıklı kucağıma almadan inanmıcam hamile olduğuma
aaaaaayyyyyyy inş. yarın güzel haberler verirsin çok heyecanlandım

INSALLAH hamilesindir canim zaten beklemedik anda geliyor bu veletler.. bizi habersiz birakma ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN)

benceee hamilesin tabiki canımcımmm, ben dedim sana sperm sayısını azaltıyor ama yumurta bi spermle dölleniyo, ayyy hadi bakalım hayırlısıı canımm kesin kesin hamilesin öpüldüüünn

Birseymi var kiz :26:

ya normalde kasımın 2si yada 3ünde adet olmam gerekiyor, ama son iki üç aydır erken oluyorum 1inde yada 31inde olmam gerek ayyy bi heyecan var ama içimde, korkudan test yapamıyoruumm twiti, bir şey olsa içimde tutabilirmiyim senceee

ayyy hadii inşş hamilesinnn çok sevindimmm kuzucummmm...
silik çizgi kesin pozitif yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…