Arkadaşlarım oncelikle iyi geceler
Gunlerdir forumu okuyorum bilgilenmek amaciyla, dün topiğinize denk geldim cok hosuma gitti bu saate kadar geçmişi okumaya çalıştım. Ilk defa yazmak istedim
Kendimden bahsedeyim, 2, 5 yillik evliyim bunun 1 yilini atandigimdan dolayi esimden ayri baska bir şehirde gecirdim. Malum kpss vs derken seneler geciyor ee atanmadan da bebek istemedik çünkü ben baska sehire gidecektim(öğretmenim bu arada,)temmuzda okullar kapandi evime döndüm ve artik bebek istemeye basladik, temmuzdan beridir de denemelerimiz oldu fakat henuz bebis yok. Yaşım da bu kadar ugrasin sonunda 36 oldu :) Bu ay olmadi hastalandim 3 gundur . gerçi yumurtlama gunlerimi de takip etmedim, işte onları da buradan sizlerden ogrendim bundan sonra dikat edicem. Ama insan bebek fikrine kendini alistirdi mi aklından atamiyormus onu anladım . Allahim kimseyi aratmasin bebis isteyen ne kadar anne adayi varsa nasib etsin
evett yine regl biter,her regl dönemi başında rahat olucam uğraşmıcam desemde,yine içimi kemiren şeyler çoğalmaya başladı, ovulasyon testlerini yapmıcam desemde yine her wc den önce merakla testi elime alıyorum.Allah evlat hasreti çektirmesin.
inşallah en kısa zamanda en güzel haberlerle hepimiz yeni topiğimize geçeriz
bende de var ama canım bende kı pko
canım bende de var belki pko bilmiyorum,devletteki bir doktor olabilir dedi özele çıktım ordaki doktor yok dedi..sonra geçende yine devlette başka doktor olabilir dedi,yine özele gittim yok dedi..bir de olabilir yalnız,var da değil.hadı bagalım ınsallah ben dsuk yapmasaydım bebegım 6 aylık annesıyle brlıte olcaktıı karnımda
hadı bagalım ınsallah ben dsuk yapmasaydım bebegım 6 aylık annesıyle brlıte olcaktıı karnımda
öyl e canım benımde evlendıgım ılk ay br dusugum oldu ama dr yuzunden ınkar ettı kıst gıttı dedı ama ben dra gıttıgımde bana yıneı kıstlerımın oldugunu soyledı ayrıca pko gıtmez dedi
çevremde çok kişi var pko olupta hamile olan ümidini kırma.bazı pko lar doğuştan olabiliyormuş, yumurtlaman düzenli mi?[/QUOTE
onceden duzenlıydı ama sonradan duzensızlestı canım yanı pko sonradan olustu bende pko neys de ymurta tembellıgı de var bende
Hosgeldin canim :) INSALLAH en kisa zamanda hamile kalirsin RABBIM daha fazla bekletmesin seni :)
soracagin sa true_blood nickli arkadasimiz bayagi bilgili yardimci olur
Canimm cok tesekkur ederim inşallah en kısa zamanda dilegimiz olur
Sizlerin de fikirlerini almak cok iyi olucak, dusuncem kasim araliga kadar en son, denemeye devam etmek eger ki hala hamile kalmazsam hic yapmadigim doktor kontrollerini önce yapmak olur , eger bir sorun yoksa şu catlatma ignesini düşünüyorum. Arkadasim daha yeni o iğneyle hamile kaldi 3 hafta evvel. Su anda 7 haftalık hamile
Selam kibos tarihleri kaldirdik :) ama sen hatirlat batinisellaam kızlaarrr, ya twiti artık bat tarihi tutmuyomusun sen? benim batıma şunun şurasında ne kaldıki sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Selam kibos tarihleri kaldirdik :) ama sen hatirlat batini
merhaba canım
ne ilacı kullandı eşin gözden kaçırmuşım ben önceki yazdıklarını? :44:
şimdi hamile kalma çalışmalarına mı başladın canım?
merhaba yeni gördüm yazını kusura bakma ,eşimde romatizma var kullandığı ilaçta sperm sayısını düşürüp geçci kısırlığa sebep oluyor diyor her yerde
amaaa bugün inanmıycam bişi oldu hala inanmıyorum gerçi, sabah uyandım kasık ağrısıyla bugün regl olmam gerek normalde
hiç umudum yoktu ama saat öğlen 3 gibi gittim test aldım ve gün içinde yaptım testi silik çıktı pozitife yakın, gün içinde olduğu içinmi silikti bilmiyorum yarın sabahta ypçam ilk idrarla
ama belki de test bozuktur... hayırlısı olsun eğer yarında pozitif bile çıksa kalp atışını duymadn görmeden inanmam
çünkü gerçekten hiç ummadığım and olmuş olucak...ağız tadıyla sevinemiyorum bile bi yanlışlık vardır diye
merhaba yeni gördüm yazını kusura bakma ,eşimde romatizma var kullandığı ilaçta sperm sayısını düşürüp geçci kısırlığa sebep oluyor diyor her yerde
amaaa bugün inanmıycam bişi oldu hala inanmıyorum gerçi, sabah uyandım kasık ağrısıyla bugün regl olmam gerek normalde
hiç umudum yoktu ama saat öğlen 3 gibi gittim test aldım ve gün içinde yaptım testi silik çıktı pozitife yakın, gün içinde olduğu içinmi silikti bilmiyorum yarın sabahta ypçam ilk idrarla
ama belki de test bozuktur... hayırlısı olsun eğer yarında pozitif bile çıksa kalp atışını duymadn görmeden inanmam
çünkü gerçekten hiç ummadığım and olmuş olucak...ağız tadıyla sevinemiyorum bile bi yanlışlık vardır diye
Birseymi var kiz :26:
bu arada gerçekten hamilemiyim değilmiyim bilmesemde belirtilerimi yazayım diycem ama hiçbi belirtim olmadı desem yeridir
sadece adete 2 gün kala biraz akıntı o kadar onun harici, ne bel ne kasık ağrısı ne de mideyle alakalı bişiler, gögüslerimde ne şişme var ne acıma ne renk değişikliği, kasık ağrılarım bile bugün başladı
yarın girebilirmiyiö nete bilmiyorum kendinize iyi bakın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?