iltihap olsa kasinti ve yanma olurdu bence canim.. neyse sen sonra yinede su idrarinda tortu olayina bak bakalim merak ettimidrarin koyu renkmi?
işşş te çok şükür diyelim aybiziimmcim, bat günüünü sayıyoruz, senden naberr
iyilik kuzum senden naber?
benden de iyi canım işteyım bırazdan urolojıye esıme randevu alacamyaww kızlar reglıden sonra hamılelık olmaz dımı ?
aldım valla randevuyu :)))))
belli olmaz canim olabilirde.. neler duymuyoruzki burda
dogru dıyon valla
iyi yapmissin tatlim umarim sonuc iyi cikar
yarın sadece gıdecek bakalım hangı gun e verecekler randevuyuen çok merak ettiğim beniki söyleyebilecek mi bende yokum yanında
valla nerdeyse bir aydır tembıhlıyorum bızımkını yarın gıdınce benı ara ben soylerım doktora ne yapmak ıstedıgımızı dıyecegım anca oyle valla benımkı yoksa bence eline yüzüne bulaştırır bebek gibi yaa kıyamıyrum ccugum gibi oldu kocişim dekesin cekinir.. benimki olsada binbir türlü bahane uydururdu gitmemek icin cocuk gibi tembihlemek lazim bunlari hep
valla nerdeyse bir aydır tembıhlıyorum bızımkını yarın gıdınce benı ara ben soylerım doktora ne yapmak ıstedıgımızı dıyecegım anca oyle valla benımkı yoksa bence eline yüzüne bulaştırır bebek gibi yaa kıyamıyrum ccugum gibi oldu kocişim de
evet yaa aynen öyle.. bizede cocuk yokmu daha diye soranlara bizim evde var bitane diyorum
valla aynısını bende dıyorumm gece acıkıyor karnını doyuyorum banyo yaptırıyorum uzerını gıydırıyorum onu attaya gotruyorum bılgısayr oyunu oynatıyorummm ha ha
eneeeee bendede sarı akıntı var hiç olmazdıtamam iste tatlim sari akinti hamilelik belirtisi diye biliyorumayy bende heyecanlandim simdi yaa.. baska topikte okumustum canim sabah idrarini seffaf plastik bardaga yap bak bakalim icinde beyaz ucusan seyler (tortu dedikleri) varmi.. genelde hamile olanlarda oluyomus.. imkanin varsa simdide yapabilirsin belki vardir..
eczanede erken test bulamadım pahalıymış satılmıyomuş tatlım, ya bi an karnıma o sancı vurunca çok kötü oldum inanki, saol canım biraz rahatlattın beni, yapmıcam test her ay yaptımda noldu
göğüslerim çok acıyo o normalde olan bişey zaten yani her ay bata yakın olur, kasık ağrım ara ara batma şeklinde oluyo, bide akıntım koyu renkte sarımsı, özellikle beyaz iç çamaşırı giymeye dikkat ediyorum artık, normalde siyah kırmızı falan giyerdim, ama leke falan olsa anlamam diye beyaz giyiyorum, öncedende koyu renktemiydi akıntım bilmiyorum, bu gece 3 kere wc ye kalktım eşim iyimisin kaçıncı gidişin diye uyandı hatta, işte böyle kuruntu mu gerçekmi bilmiyorum
[video=youtube;vcgp_u11yEg]http://www.youtube.com/watch?v=vcgp_u11yEg[/video]
muhtesem yaacok duygulandim izlerken ve paylasmak istedim arkadaslar..
ayrica adamada helal olsun kadina nasil destek oldu rahatlatti..
insallah yüce rabbim isteyen herkese bu güzel ani tattirmayi nasip eder!!
[video=youtube;vcgp_u11yEg]http://www.youtube.com/watch?v=vcgp_u11yEg[/video]
muhtesem yaacok duygulandim izlerken ve paylasmak istedim arkadaslar..
ayrica adamada helal olsun kadina nasil destek oldu rahatlatti..
insallah yüce rabbim isteyen herkese bu güzel ani tattirmayi nasip eder!!
insallah dedim ya o yüzden canim
ben ne düsünsem bilemiyorum gercekten bi yönden bu ay olcak diye bi his var icimde.. bi yöndende kendi kendini kandiriyorsun diyorum kendimebilmiyorum canim ama insallah dedigin gibi olur
eneeeee bendede sarı akıntı var hiç olmazdıbu ay kahve kanamam oldu 2-3 gün az az sürdü.. :18: kasık ağrılarım devam ediyo ayy bi gebelik testi yapmadım bu ay içime dert oldu psikolojik mi acabaa?
kib tatlım ben sana ucuz bi test adı söylemiştim hızlı gebelik testi oncomedçatlama-ilişkiden sonra 11.12. günde bile gösteriyor.. tarafımdan tescillendi onaylandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?