Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

iltihap olsa kasinti ve yanma olurdu bence canim.. neyse sen sonra yinede su idrarinda tortu olayina bak bakalim merak ettim idrarin koyu renkmi?

hmm evet buda bi fikir

tamam bakcam delisin senya

ayy bilmiyorum idrarım ne renk

işşş te çok şükür diyelim aybiziimmcim, bat günüünü sayıyoruz, senden naberr

benden de aynı ugünde bebişim olsun istiyoruzzz bu ay saldık balım umursamıyoruzz umursamayınca tutuyormuş bızde saldık bgalaım hadı hayırlısı ama sen sıkıntıya gırme caım eger hamıleysen bir problem olur allah korusun akışına bırkmaya çalış rahatla tatlım allahın ıznı ile hayırlısı olacaktırr ..

yarın sadece gıdecek bakalım hangı gun e verecekler randevuyu en çok merak ettiğim beniki söyleyebilecek mi bende yokum yanında

kesin cekinir.. benimki olsada binbir türlü bahane uydururdu gitmemek icin cocuk gibi tembihlemek lazim bunlari hep

kesin cekinir.. benimki olsada binbir türlü bahane uydururdu gitmemek icin cocuk gibi tembihlemek lazim bunlari hep
valla nerdeyse bir aydır tembıhlıyorum bızımkını yarın gıdınce benı ara ben soylerım doktora ne yapmak ıstedıgımızı dıyecegım anca oyle valla benımkı yoksa bence eline yüzüne bulaştırır bebek gibi yaa kıyamıyrum ccugum gibi oldu kocişim de

evet yaa aynen öyle.. bizede cocuk yokmu daha diye soranlara bizim evde var bitane diyorum

valla aynısını bende dıyorumm gece acıkıyor karnını doyuyorum banyo yaptırıyorum uzerını gıydırıyorum onu attaya gotruyorum bılgısayr oyunu oynatıyorummm ha ha

yaaniiii daha ne olsun dimi ama kiz bi video izledim az önce tüylerim diken diken oldu bukadarmi güzel olur
paylasmaya calisiyim dur..

[video=youtube;vcgp_u11yEg]http://www.youtube.com/watch?v=vcgp_u11yEg[/video]

muhtesem yaa cok duygulandim izlerken ve paylasmak istedim arkadaslar..
ayrica adamada helal olsun kadina nasil destek oldu rahatlatti..

insallah yüce rabbim isteyen herkese bu güzel ani tattirmayi nasip eder!!

eneeeee bendede sarı akıntı var hiç olmazdı bu ay kahve kanamam oldu 2-3 gün az az sürdü.. :18: kasık ağrılarım devam ediyo ayy bi gebelik testi yapmadım bu ay içime dert oldu psikolojik mi acabaa?

kib tatlım ben sana ucuz bi test adı söylemiştim hızlı gebelik testi oncomed çatlama-ilişkiden sonra 11.12. günde bile gösteriyor.. tarafımdan tescillendi onaylandı

ilk bebş yapmaya karar verdiğimizde bunun gıbı bır ton vıdeo ızlemıstım canım bunu da ızlemıstım aralarında çok heyecanlı gercektennn ve adam mukemel bır sekılde yardımcı oluyor esıne gercekten allahımmmmm darısı basımızaaa noluurrr hayırlısı ile :26::26:

ayyy inanılmaz duygulandım gözlerimden yaşlar aktı...
Allahım bizede nasip etsin inş.
benim eşimde bi kez doğum yaptırmış bi kadına ve Allah nasip ederde bi gün hamile kalırsam normal olsun sezeryan olsun mutlaka eşimde yanımda o ana tanık olsun istiyorum...

niye ben bişi yazınca kimse bişi yazmıyoo :44: küser giderim bendee:97::100:

insallah dedim ya o yüzden canim
ben ne düsünsem bilemiyorum gercekten bi yönden bu ay olcak diye bi his var icimde.. bi yöndende kendi kendini kandiriyorsun diyorum kendime bilmiyorum canim ama insallah dedigin gibi olur

kkııızzz nazaaar beni ne hallere soktun seeenn

idrarımda evet beyaz beyaz uçuşan garip bişeler var, ayrıca koyu renk, dedim oldu olacak bi test yapayım :)
yaaapptıımmm veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mmiisss gibi negatiifff

canım sen niye test yapmıyosun kahvrengi yerleşme kanamasıdır belkiiiii, ay bak banaaa

ben o testi nerden alcam canımya eczanelere sordum erken gebelik testi satmıyoruz çok pahalı dediler, onun yerine özel hastanede kan tahlili yaptırın dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…