Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

aynen canim bende öyleyim..
kasigimda ara ara sanci varr hala ümitlenmek istemiyorum ama elimde degil

senı çok ıyı anlıyorm umıtlenmemeye çalış ne bılım buna benzer seyler de soylemek ıstemıyorum .ama kasıklarındakı sancı ıyıye ısaret yumoşlarında gelişme var demekki canım ..umarımmm hamiş kalırsın canımbu arada bende de bulantı olmaya basladı ufacık bırseyden bulantım oluyor da ben reglı oldum yıne de aklıma suphe gelıyor napimm

Son düzenleme:

ilk kez yumurtladiktan sonra böyle sancim oluyo canim o yüzden acabami demeden edemiyorum.. iliski sirasindada aciyo
allah allah niye öyle olduki normalmiydi reglin yoksa farklimiydi?

ilk kez yumurtladiktan sonra böyle sancim oluyo canim o yüzden acabami demeden edemiyorum.. iliski sirasindada aciyo
allah allah niye öyle olduki normalmiydi reglin yoksa farklimiydi?
aynıısı bana da olmustu canım benım de yumoslarım gelıstıgınde ılıskı sırasında bnmde cnm cok acıyordu hatta oturup kalkamıyordum bılee egılemıyordum yumoşların çatllaması ıcın belırlı bır olgunluga gelmesi gerekıyor muhtemelen belırlı olgunluga geldı sız bu aralar sıkı tutun reglı donemın gectıkten sonra da test yaptır kız ıkı gunde hamıs kalınsa bile hemen belli olmazbnence
benım reglım normal oldu d galıba ben hamıs olamk ıstıorum ya kendımı de oyle kabul edıyorum

evett yine regl biter,her regl dönemi başında rahat olucam uğraşmıcam desemde,yine içimi kemiren şeyler çoğalmaya başladı, ovulasyon testlerini yapmıcam desemde yine her wc den önce merakla testi elime alıyorum.Allah evlat hasreti çektirmesin.
inşallah en kısa zamanda en güzel haberlerle hepimiz yeni topiğimize geçeriz

aminn inşallah hayırlısı ıle ee hoşgeldinn lahoya nasılsın

haklisin canim ama ben sanirim cuma günü yumurtladim bile.. cünkü o meshur akintiyi gördüm.. yoksa tekrar yumurtluyor olabilirmiyim?

aminn inşallah hayırlısı ıle ee hoşgeldinn lahoya nasılsın

hoşbuldum canım,merakla beklenen acaba bu ay mı dediğim döneme girdim nasıl atılırki bu kafadan bu düşünce herkes amannn boşver dediğim ay hamile kaldım diyor ama bende tam aksine her geçen ay dahada artıyor, düşünmem gereken bir sürü şey varken tek derdim o oldu
sen nasılsın?

bende oyleydım canımmm ama e-benccee bıraz onunla alakalı bbırazda değil çüünkü ben ilk istediğimiz ay hiçbirşeyden haberim yoktu.denedik olmadı .tabı ben normal dedim ama kasıklarımda aşırı sancılar oldu ve kasık bolgelerımde toplarr elime değmeye basladım ve reglı duzensızlıgım cıktı evlendkkten sonraa dra gıttım bende pkolusun ve yumurta tembelliği var dedi şoka girdimm klomen+çatlatma iğnesi oldum o ayda çok umutlandım ogun bugundur hala birşey değişmedi bende önceki aylar ttalkıyordum ama artık şöyle diyorum allahım bıze suan bunu layık gormuyor ve hayırlı gormuyorr ne zaman ısterse o zaman kısmetse olur dıyorum.bu ay kendı halıne bıraktım ne olacak onuda bılmıyorum esımı gormek ıstedıler benım tedavıde otomatık olarak bıttı .bu şekilde bır de sen dene ıstersen.sen ne zzamandır ıstıyorsunn bır problemınız varmı saglık acısında n?

ben evlenince 1.5 sene hapla korundum. geçen sene ağustos ayında hapı bıraktım. ciddi olarak şubat ayından itibaren çocuk odaklı olduk,mayıs ayında geç döllenme den oluşan keseyi bebek oluşmadan düşük yaşadım. tabiki hayırlısı değilmiş olmadı. geçtiğimiz ay tüm tahlillerimi yaptırıp doktora göründüm ayarlayıpta gitmiştim tesadüf yumurtlama olmuş tam o gün,herşey normal bir kez hamilelik olduysa eşindede birşey yoktur dedi doktor ama yinede eşimde gidecek bu ay ovulasyon döneminden sonra hayal kırıklıklarından sonra psikoloji çok bozuluyor.
elbette sağlıklı hayırlı bir evlat olcaksa gelsin bebişlerimiz.önce beynimizi temizlemek,pozitif olmak gerekiyor.

Selam kızlar :)

kızlar sizdede kist problemi varmı_? olmama nedeni nedir özel değilse?
bende de kist oluyor.
bu yumurtaların atılmaması ile alakalıymış.büyüyüp kiste dönüşüyorlar.folikül kist diyorlar bunlara.kendiliğinden patlayıp adetle gittiği de oluyor ama doktorlar çoğunlukla doğum kontrol hapı veriyor.

öyl e canım benımde evlendıgım ılk ay br dusugum oldu ama dr yuzunden ınkar ettı kıst gıttı dedı ama ben dra gıttıgımde bana yıneı kıstlerımın oldugunu soyledı ayrıca pko gıtmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…