Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

karnımda o iiğrenç adet ağrısı var şimdii, olmuyo işte olmuyo gittii bütün hevesleriimm, heyecanım

:2:

karnımda o iiğrenç adet ağrısı var şimdii, olmuyo işte olmuyo gittii bütün hevesleriimm, heyecanım

:2:

canim zaten hamilelik belirtisi adet agrilari gibiymis sakin moralini bozma insallah hamilesinnnnn ki bence öylesinn
benimde hala bacagima vuran kasik agrim var cok hafif ama rahatsiz edici bi agri.. umarim bu ay o güzel haberi veririz buraya

ben pkoluyum ve yumoslarım tembel diye herhalde bende tutmadı

canim zaten hamilelik belirtisi adet agrilari gibiymis sakin moralini bozma insallah hamilesinnnnn ki bence öylesinn
benimde hala bacagima vuran kasik agrim var cok hafif ama rahatsiz edici bi agri.. umarim bu ay o güzel haberi veririz buraya

benimde var kasığımda ağrı ara ara vuruyor, oof nazar çook moralim bozuldu ama , inşallah gelmez kırmızılarr, 2 adet testim var son gün yaparım diye bekliyorum , şimdi yapmak istemiyorum çünkü korkuyorum, keşke erken gebelik testi falan alsaydım önceden, sen alabilirsin amma,

canım tuylerım dıken dıken oldu okurken .maşallah hayatım inşallah hamılesındır ya ınan cok sevındım yuregm kabardı hadı bagalımm

bozma moralini tatlim agrilar sancilar normal.. benim arkadasimda batindan 3 gün önce adet sancisi cekti herzaman oldugu gibi ama simdi hamile :) o agrilar olabilirde olmayabilirde ama sen hep pozitif düsün.. kirmizilari görmeden ümidi kesmek yok
yok canim benim daha 10 günüm var bata.. varsada cikmaz daha.. sende istersen adet gününü bekle ozaman yap canim simdi cikmazsa dahada moralin bozulur.. dayanabiliyorsan bekle yoksa eczaneden erken test al yap.. baska belirtin varmi canim?

eczanede erken test bulamadım pahalıymış satılmıyomuş tatlım, ya bi an karnıma o sancı vurunca çok kötü oldum inanki, saol canım biraz rahatlattın beni, yapmıcam test her ay yaptımda noldu

göğüslerim çok acıyo o normalde olan bişey zaten yani her ay bata yakın olur, kasık ağrım ara ara batma şeklinde oluyo, bide akıntım koyu renkte sarımsı, özellikle beyaz iç çamaşırı giymeye dikkat ediyorum artık, normalde siyah kırmızı falan giyerdim, ama leke falan olsa anlamam diye beyaz giyiyorum, öncedende koyu renktemiydi akıntım bilmiyorum, bu gece 3 kere wc ye kalktım eşim iyimisin kaçıncı gidişin diye uyandı hatta, işte böyle kuruntu mu gerçekmi bilmiyorum

tamam iste tatlim sari akinti hamilelik belirtisi diye biliyorum ayy bende heyecanlandim simdi yaa.. baska topikte okumustum canim sabah idrarini seffaf plastik bardaga yap bak bakalim icinde beyaz ucusan seyler (tortu dedikleri) varmi.. genelde hamile olanlarda oluyomus.. imkanin varsa simdide yapabilirsin belki vardir..

yyaaaaa beni heyecanlandırıyosunnn şimdi yapamam belki bi kaç saat sonra

bak sarı akıntıyı bilmiyoduum been, ayy kendimi temizliğe vermem lazım ben bu gazla camları sileriimm

günaydin canim naber? bu ay iki tane hamis arkadasimiz var insallah
bi sovr bide kib

kız dur daha erken, gerçek sanıcaklar, kırmızıları görüncee her şeyy fooooooooooooosssssssssssssss

beni havaya soktun iyice zateenn

canımyaaa inşallaaah bebişli günlerimizi bu ay beraber görürüzzz

yyaaaaa beni heyecanlandırıyosunnn şimdi yapamam belki bi kaç saat sonra

bak sarı akıntıyı bilmiyoduum been, ayy kendimi temizliğe vermem lazım ben bu gazla camları sileriimm

yok canim yaa bosver camlari temizligi falan aman yat dinlen ama cidden öyle sari akinti belirti diye biliyorum ben.. cokmu geliyo?

insallah dedim ya o yüzden canim
ben ne düsünsem bilemiyorum gercekten bi yönden bu ay olcak diye bi his var icimde.. bi yöndende kendi kendini kandiriyorsun diyorum kendime bilmiyorum canim ama insallah dedigin gibi olur

yok canim yaa bosver camlari temizligi falan aman yat dinlen ama cidden öyle sari akinti belirti diye biliyorum ben.. cokmu geliyo?

yok tatlım çok değil, ama iltihap falan da olabilirmiş biraz inceledimde şimdi, ya aslında ben bu belirti muhabbetlerine fazla inanmıyorum 1 ayın geçtikten sonra tam belirtiler tutuyo, şimdi erken ama yoksulun umudu işteee benimkisi

iltihap olsa kasinti ve yanma olurdu bence canim.. neyse sen sonra yinede su idrarinda tortu olayina bak bakalim merak ettim idrarin koyu renkmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…