karnımda o iiğrenç adet ağrısı var şimdii, olmuyo işte olmuyo gittii bütün hevesleriimm, heyecanım
:2:
Canimm cok tesekkur ederim inşallah en kısa zamanda dilegimiz olur
Sizlerin de fikirlerini almak cok iyi olucak, dusuncem kasim araliga kadar en son, denemeye devam etmek eger ki hala hamile kalmazsam hic yapmadigim doktor kontrollerini önce yapmak olur , eger bir sorun yoksa şu catlatma ignesini düşünüyorum. Arkadasim daha yeni o iğneyle hamile kaldi 3 hafta evvel. Su anda 7 haftalık hamile
canim zaten hamilelik belirtisi adet agrilari gibiymis sakin moralini bozma insallah hamilesinnnnn ki bence öylesinn
benimde hala bacagima vuran kasik agrim var cok hafif ama rahatsiz edici bi agri.. umarim bu ay o güzel haberi veririz buraya
merhaba yeni gördüm yazını kusura bakma ,eşimde romatizma var kullandığı ilaçta sperm sayısını düşürüp geçci kısırlığa sebep oluyor diyor her yerde
amaaa bugün inanmıycam bişi oldu hala inanmıyorum gerçi, sabah uyandım kasık ağrısıyla bugün regl olmam gerek normalde
hiç umudum yoktu ama saat öğlen 3 gibi gittim test aldım ve gün içinde yaptım testi silik çıktı pozitife yakın, gün içinde olduğu içinmi silikti bilmiyorum yarın sabahta ypçam ilk idrarla
ama belki de test bozuktur... hayırlısı olsun eğer yarında pozitif bile çıksa kalp atışını duymadn görmeden inanmam
çünkü gerçekten hiç ummadığım and olmuş olucak...ağız tadıyla sevinemiyorum bile bi yanlışlık vardır diye
benimde var kasığımda ağrı ara ara vuruyor, oof nazar çook moralim bozuldu ama , inşallah gelmez kırmızılarr, 2 adet testim var son gün yaparım diye bekliyorum , şimdi yapmak istemiyorum çünkü korkuyorum, keşke erken gebelik testi falan alsaydım önceden, sen alabilirsin amma,
bozma moralini tatlimagrilar sancilar normal.. benim arkadasimda batindan 3 gün önce adet sancisi cekti herzaman oldugu gibi ama simdi hamile :) o agrilar olabilirde olmayabilirde ama sen hep pozitif düsün.. kirmizilari görmeden ümidi kesmek yok
yok canim benim daha 10 günüm var bata.. varsada cikmaz daha.. sende istersen adet gününü bekle ozaman yap canim simdi cikmazsa dahada moralin bozulur.. dayanabiliyorsan bekle yoksa eczaneden erken test al yap.. baska belirtin varmi canim?
millettttttttttttttt naber bakalaımmm
eczanede erken test bulamadım pahalıymış satılmıyomuş tatlım, ya bi an karnıma o sancı vurunca çok kötü oldum inanki, saol canım biraz rahatlattın beni, yapmıcam test her ay yaptımda noldu
göğüslerim çok acıyo o normalde olan bişey zaten yani her ay bata yakın olur, kasık ağrım ara ara batma şeklinde oluyo, bide akıntım koyu renkte sarımsı, özellikle beyaz iç çamaşırı giymeye dikkat ediyorum artık, normalde siyah kırmızı falan giyerdim, ama leke falan olsa anlamam diye beyaz giyiyorum, öncedende koyu renktemiydi akıntım bilmiyorum, bu gece 3 kere wc ye kalktım eşim iyimisin kaçıncı gidişin diye uyandı hatta, işte böyle kuruntu mu gerçekmi bilmiyorum
millettttttttttttttt naber bakalaımmm
Günaydinn
tamam iste tatlim sari akinti hamilelik belirtisi diye biliyorumayy bende heyecanlandim simdi yaa.. baska topikte okumustum canim sabah idrarini seffaf plastik bardaga yap bak bakalim icinde beyaz ucusan seyler (tortu dedikleri) varmi.. genelde hamile olanlarda oluyomus.. imkanin varsa simdide yapabilirsin belki vardir..
günaydin canim naber? bu ay iki tane hamis arkadasimiz var insallah
bi sovr bide kib
yyaaaaa beni heyecanlandırıyosunnn şimdi yapamam belki bi kaç saat sonra
bak sarı akıntıyı bilmiyoduum been, ayy kendimi temizliğe vermem lazım ben bu gazla camları sileriimm
kız dur daha erken, gerçek sanıcaklar, kırmızıları görüncee her şeyy fooooooooooooosssssssssssssss
beni havaya soktun iyice zateenn
canımyaaa inşallaaah bebişli günlerimizi bu ay beraber görürüzzz
yok canim yaa bosver camlari temizligi falan aman yat dinlen ama cidden öyle sari akinti belirti diye biliyorum ben.. cokmu geliyo?
yok tatlım çok değil, ama iltihap falan da olabilirmiş biraz inceledimde şimdi, ya aslında ben bu belirti muhabbetlerine fazla inanmıyorum 1 ayın geçtikten sonra tam belirtiler tutuyo, şimdi erken ama yoksulun umudu işteee benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?